Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ebből magam nem tudom kivenni melyik a jobb ://// más valaki?
Mit nem lehet ezen nem kivenni? HD 6850 erősebb de mint látod van ahol a HD 7770 jobb. Elég jó tuningpotenciállal rendelkezik. Átlagban a HD 6850 jobb 10%-al. Ez úgy jön ki, hogy vannak játékok ahol az órajel számít jobban s vannak játékok ahol inkább a több stream processzor és több vertex és pixel processzor számít.
Tudnál linkelni egy diagramm féleséget 7770 vs 6850?
[LINK]
[LINK]
Tudnál linkelni egy diagramm féleséget 7770 vs 6850?
Sziasztok!
GV-6850 OC vagy VV-7770 OC?
Melyik lenne jobbvétel egy i3 mellé?(persze játékra)
6850 erősebb.
GV-6850 OC vagy VV-7770 OC?
Melyik lenne jobbvétel egy i3 mellé?(persze játékra)
HD 7770 OC vagy Gtx 650?A mostani konfigomhoz melyik lenne jobb?
Sziasztok. Szeretnék Crossfire-be még egy 5770 Vapor-x-et. Az a kérdésem, hogy alkalmas e a konfigurációm erre. Mármint alaplap, táp stb?
Ha Asrock H67M B3 az alaplapod van, akkor képek meg leírások alapján nem, ugyanis 1 DB PCI-e x16 slotod van, abba pedig még kalapáccsal és flexxel is nehezen menne bele a 2 VGA.
De lehet én néztem el vmit...
Hali!
Van egy HD3650 AGP foglalatú karim.Olyan gondom lenne,hogy nem tudok egy játékot se DX10-be indítani.A 3DMark Vantage ezt írja ki hogy: Unfortunately your graphics card doesn't support DirectX10.Megpróbáltam szinte az összes drivert.Most a Catalyst 10.1-es van fent.Everest meg azt írja hogy Dx9-et támogat és pixel 3.0-át.Win7-el is próbálkoztam.Most Vista van fent.Remélem tud valaki segíteni.
Mivel valamilyen rejtélyes módon a te kártyád nem támogatja a DX 10.1-et pedig amd oldalán azt írják és teljesen alap dolog lenne. Egyébként ennek a videokártyának mi a pontos típusa?
Megállni !!! a gépénél az van megadva,hogy xp-t használ,az pedig csak dx9-et támogat.Hiába dx10 a vga,az xp miatt csak dx9-et tud használni.
Direkt írta, hogy próbálta Vistával is és Win7-el is.
Hali!
Van egy HD3650 AGP foglalatú karim.Olyan gondom lenne,hogy nem tudok egy játékot se DX10-be indítani.A 3DMark Vantage ezt írja ki hogy: Unfortunately your graphics card doesn't support DirectX10.Megpróbáltam szinte az összes drivert.Most a Catalyst 10.1-es van fent.Everest meg azt írja hogy Dx9-et támogat és pixel 3.0-át.Win7-el is próbálkoztam.Most Vista van fent.Remélem tud valaki segíteni.
Mivel valamilyen rejtélyes módon a te kártyád nem támogatja a DX 10.1-et pedig amd oldalán azt írják és teljesen alap dolog lenne. Egyébként ennek a videokártyának mi a pontos típusa?
Megállni !!! a gépénél az van megadva,hogy xp-t használ,az pedig csak dx9-et támogat.Hiába dx10 a vga,az xp miatt csak dx9-et tud használni.
Hali!
De ebben nem vagyok biztos, majd valaki aki jobban érti a lapos témát kijavít 😀
Nemrégiben vettem 1 új laptopot, AMD Radeon Dual Graphics HD 7660G + 7670M videókarival, és elvileg hogy mindkét videokártya működjön azt a BIOS-ban kell bekapcsolni. Na és megnéztem a BIOS-t, de nem nincs benne ilyen opció, lefrissítettem, de nem találtam sehol. Meg tudná nekem mondani valaki plz hogy hogyan tudom megoldani ezt a problémát?
akkor már inkább 660.
jns0115: ha 6850 kategóriában gondolkozol (mármint ár) akkor 7770 is jó. Vagy ha van több is akkor 7850-7870
Azt én tudom, hogy a GTX660 jobb, de picit drágább is, a kérdésem,hogy valamelyik dual biosos-e? Nekem ez fontos lenne.
4k a különbség a 2GB-os 660 és 7850 között. Megéri a +4k-t. A dual bios leginkább biztonsági intézkedés ha valami balul sülne el bios frissítés alatt.
Vagy bios modding alatt...ezért is lenne fontos,mert moddolás közben,ha valami hiba történne,akkor ott a 2. bios is. De lehet, hogy GTX580-at veszek,találtam garanciával jó árban,olcsóbb mint a 2 emlitett VGA, és erősebb is.
Ha jó áron van a GTX580 akkor nem is kérdés!
Azt én tudom, hogy a GTX660 jobb, de picit drágább is, a kérdésem,hogy valamelyik dual biosos-e? Nekem ez fontos lenne.
4k a különbség a 2GB-os 660 és 7850 között. Megéri a +4k-t. A dual bios leginkább biztonsági intézkedés ha valami balul sülne el bios frissítés alatt.
Vagy bios modding alatt...ezért is lenne fontos,mert moddolás közben,ha valami hiba történne,akkor ott a 2. bios is. De lehet, hogy GTX580-at veszek,találtam garanciával jó árban,olcsóbb mint a 2 emlitett VGA, és erősebb is.
A HD7850 vagy a GTX660 dual biosos?
Egyértelműen GTX660:
nah ki tud segíteni?
alvó állapot után nem adja be a képet
ötlet? win7 64 bit ultimate
dvi-n keresztül
ha kihuzom az átalakitott akkor irja a monitor h no cable connected
másik gépbe dvi-n keresztül adja a képet
ötlet?
lehetséges a monitorban keresendő a hiba. nem úgy értem hogy rossz, csak lehet, hogy a szoftvere nem támogatja ezt.
boldika: HD7770 ár/értékben remek kártya. Én is ezt szeretném venni, de sajnos mindig elmegy másra a keret...
[LINK]
[LINK]
alvó állapot után nem adja be a képet
ötlet? win7 64 bit ultimate
dvi-n keresztül
ha kihuzom az átalakitott akkor irja a monitor h no cable connected
másik gépbe dvi-n keresztül adja a képet
ötlet?
hd 7850 és hd 7870 között nagy a különbség játékoknál?
Ez játék és felbontásfüggő is,de átlagosan 15-20%-al gyorsabb a 7870-es.
De még igy is mennének fullon a játékok?
persze
kis javítás 😀
helyett
nem fogd elhinni de először bitest írtam, csak vmi bevillant hogy megabájt, de nem tudom honnan jött 😃
helyett
1280x1024-ben kéne 😀
Milyen beállításon mennének a játékok?
1280x1024-ben elég lenne mindenre!Maximum Metro 2033-ban laggolna,DX11-ben.De ezt a játékot nem hinném hogy egyedül végig mernéd játszani.Elég fosatós.Bár én végigtoltam,de voltak mellettem haverok is.Az azért oldotta a hangulatot 😂
1280x1024-ben kéne 😀
1280x1024-ben elég lenne mindenre!Maximum Metro 2033-ban laggolna,DX11-ben.De ezt a játékot nem hinném hogy egyedül végig mernéd játszani.Elég fosatós.Bár én végigtoltam,de voltak mellettem haverok is.Az azért oldotta a hangulatot 😂
Gigabyte GTX 460 OC Windforce 768MB Ehez mit szóltok? Meddig lenne jó? 23.000ft használtan.
Ameddig nem játszol fullhd-ban!😉
Üdv!
Melyik drivert töltsem le egy HD7770-hez? 😀
Nálam 12.8-as van fent,de a 12.4-es is tutira jó!😉
Köszi, de csak 12.10-es és 12.11 béta van fent o.O
Pff,ezt nem is tudtam.A 12.11-es nagyon szar,mert BF3-ban töb fps-t akartak csinálni,és vmit nagyon elk*rtak mert a fic tárgyakat van mikor látod van mikor nem. Itt egy vidi,ezt itt találtam Gaboo7 osztotta meg [url]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hT2nnvvRK-I[/url] A 12.10-est töltsd!😉
Köszönöm szépen! 😀
Üdv!
Pff,ezt nem is tudtam.A 12.11-es nagyon szar,mert BF3-ban töb fps-t akartak csinálni,és vmit nagyon elk*rtak mert a fic tárgyakat van mikor látod van mikor nem. Itt egy vidi,ezt itt találtam Gaboo7 osztotta meg [url]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hT2nnvvRK-I[/url] A 12.10-est töltsd!😉
Üdv!
Üdv!
wdoni: a memória mérte igazából a felbontáshoz kapcsolódik. 1Gb felett Full HD felbontás felett szokták használni.
DDR3-DDR5 között h szembetűnő lesz-e a változás ezt nem tudom meg mondani de otthoni használatra inkább ajánlott az 1GB DDR5 mintsem a 2GB de DDR3, mert nyilván FullHD-s monitorhoz játszani elkélhet a DDR5 sebessége, de az 1GB viszont bőven elég.