Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ugy értettem hogy az én kártyámnál azért is irtam zárójelbe h 670ről van szó, nekem régi biosal 1267MHz ig jól birta új driverel már csak 1240környékéig birja jól. Csak most szeretném kipróbálni a 7970et is csak nekem most lényeg lenne a plusz feszkó rá 😃
Biost meg nem akarok cserélni mert ha behal akkor dobhatom ki mert nem 2bios-os :S
Vegyél Sapphire 7970-et, addig emelheted a feszt amíg le nem ég, tapasztalat...igaz még nem égett le.😂
Tuti biztos? Mert pl enyémnél(GTX670) csak a minimum feszt lehet emelni és ha normálisan akarnám akkor biost kéne cserélni a vgan
"Asus Nvidia DirectCUII GTX 670 ~1280MHz/~7108MHz" Léghűtéssel bőven jó eredmény ez...
Biost meg nem akarok cserélni mert ha behal akkor dobhatom ki mert nem 2bios-os :S
Tuti biztos? Mert pl enyémnél(GTX670) csak a minimum feszt lehet emelni és ha normálisan akarnám akkor biost kéne cserélni a vgan
Akkor cserélj Biost.😉
Amúgy nem értem, Gtx 670 mióta 7970 ? 😆
Másodsorban ahogy olvasom, 670 nem szereti a tuningot.😶
Szerk: Legfőképp a rövidített Nyákos kivitelek.😜
Valaki megtudná mondani, hogy a 7970ek közül melyikre lehet +feszültséget adni? Ugy értem, hogy Asus, MSi, Sapphire, Giga ezek közül melyikre lehet?
Mindegyikre.😊
AMD Radeon HD 7870 OEM - 2 GB GDDR5 - PCI-Express 3.0
Erről a kártyáról tudtok mondani valamit? Ez a kiszemeltem
A másik kiszemeltem: Sapphire ATi Radeon HD7870 2GBGHZ Oc edition.
Melyik a jobb?
Utóbbit vedd.
Erről a kártyáról tudtok mondani valamit? Ez a kiszemeltem
A másik kiszemeltem: Sapphire ATi Radeon HD7870 2GBGHZ Oc edition.
Melyik a jobb?
szerintem megelégszem ezzel a 100al is,de köszi!
cl_showfps 0, -ki, 1, -be FPS megjelenítése
fps_lan Max. fps LAN-on
fps_modem Max. fps iNET-en
fps_single Max. fps single player módban
forrás:[LINK]
ha megvan mennyi a max akkor olyan értéket tegyél be utána maxra, hogy az mindig meglegyen, hogy fix FPS-ed legyen.
Sziasztok!
Lehet hogy annyira nem ide tartozik, de miért csak 60as fps-em van csé-ben amikor a laptopon 100 simán megvan, pedig jóval gyengébb cfg mint az asztalim!?
A v-sync ki van kapcsolva?
Lehet hogy annyira nem ide tartozik, de miért csak 60as fps-em van csé-ben amikor a laptopon 100 simán megvan, pedig jóval gyengébb cfg mint az asztalim!?
sziasztok ilyen videókarim van VTX3D HD 6850 1GB GDDR5 X-Edition és egy ilyen prociba gondolkodom AMD FX-8120 3.10GHz AM3+ BOX szerintetek a videókarival hogy lennének el ?????
Jól😉
aztmondod ?😆
sziasztok ilyen videókarim van VTX3D HD 6850 1GB GDDR5 X-Edition és egy ilyen prociba gondolkodom AMD FX-8120 3.10GHz AM3+ BOX szerintetek a videókarival hogy lennének el ?????
Jól😉
Itt meg jó.😕 Esetleg valamit bekell állitani?
vagy ha nem tudsz fps számot akkor hogy ment
Erről a kártyáról tudtok mondani valamit? Ez a kiszemeltem😀
a nagyobb órajelű gpu "lebutul" (nem tom másképp mondani 😆😉 a kisebb szintjére. (órajelben, ugyanez történik a vram órajellel is)
Ui.: GokuTM, ha találkoznál az öreggel, mond már neki, hogy k**a rég óta beszédem van Vele, most meg főleg, szóval jöjjön erre is. 😃DD
Ő persze megvan róla győződve, mert a "filmvágós" bátyja, aki egy millás gépet hozzávágott brahiból - vagy talán csak nem volt neki elég jó egy i7 3960X - azt mondta neki... Vagy csak szimplán egy olyan családba született, ami olyan buta, mint amilyen gazdag. Sajnos az ilyen is egyre gyakoribb.
Az még tetszik a gépénél, hogy "117GB (128 effektív) Seagate (IDE/Pata mód) + 488GB (500 effektív) Hitachi Desktar". 😆 Gondolom még az effektív szó jelentésével sincs tisztában. Az külön érdekes, hogy ilyen drága videószerkesztő gépbe nincs SSD, de még a tárhely összmérete is röhejes. Az az IDE/Pata mód megint csak érthetetlen számomra, de hogy az alaplapra ilyet nem kötött, az fix.
Ez úgy jött le, mintha az Nvidia kártyák nem adnának le megbízhatóan teljesítményt. Mindenesetre ez totálisan nem igaz.
Én ezt nem mondtam. Osztálytársaim mondták, hogy nagyon gyorsan elfüstöltek az nVidia kártyáik. Amd videokártyákra eddig nem hallottam, hogy bárki panaszkodott volna.
Cooley Köszi hogy írtad 😀 fordítva írtam be... javítom! 😀
+ a vinyóhoz: én nem értek ehhez, ezt láthatod. de ha másra nem is támaszkodom ilyen téren a program is írja-> (PATA)
Mindenhol vannak hibás és gagyi szériák.
HD3870 gyárilag sz.r BIOS-szal jött ki, nem vezérelte a venti-t.
HD5770 -> HD6770 lényegében egy átnevezés.
Nekem azt mondták az osztálytársaim, hogy létezik a Télapó, azóta is várom 😕
nekem se jön én is várom nagyon szeretnék vele beszélni😂 ,,,,azt jó lenne tudni milyen tápegység szolgál vagy szolgált a gépben mikor elhaláloztak a kártyák nem lehet ,hogy mindegyiknek noname van aztán megtörtént a sírás rívás hogy annyi a vga-nak de hogy milyen a táp és egyéb hardverek az x-akta 😉
Ha olyan kártya kell emi a Physx-et is viszi mindenhol akkor nVidia... Ha meg olyan ami megbízhatóan ad le nagy teljesítményt, akkor AMD
Most nézem még a Sapphire 6770 512MB GDDR5-öt elég jónak tűnik csak az a baj, hogy 512-es :S
Ha teheted inkább 1Gb, 512Mb karcsú manapság.
Viszont nem a legjobb választás, 27k...31k-ért már van 7770, bőven megéri a 4k difit.😀
hát mit tudnál ajánlani? ami kb ilyen árba van... de az nvidia-hoz ragaszkodom 😀
legfeljebb mennyit szánsz rá? Egyébként látom Mercury táp szóval nem tudom milyen kártyát ajánljak. Egyébként ha jó tápod lenne vennél egy HD 4870 kártyát 14-15 kért s ez bőven veri mindet. Egyébként GT 240-nél GT 630 olyan sokkal nem jobb. Táp miatt mégsem tudok mást ajánlani főleg, hogy Ati nem jöhet szóba. Bár onnan is HD 6670 jöhetne kb.
Szerintetek melyik videokártya lenne a jobb döntés játékra?
1. Gigabyte GT 630 2 GB DDR3
Támogatott szabványok😃irectX 11, OpenGL 4.2
Csatlakozók : HDMI x 1, DVI-I x 1, D-sub x 1
Memória órajele : 1600 MHz
Shader órajel: 1620 MHz
Grafikus processzor órajele : 810 MHz
Memória interfész : 128 bit
2.Gigabyte GT430 2GB DDR3
Támogatott szabványok😃irectX 11, OpenGL 4.1
Memória órajele : 1600 Mhz
Grafikus processzor órajele : 700 Mhz
Mem. Bus: 128 bit
Ragaszkodsz ehhez a kettőhőz?
1. Gigabyte GT 630 2 GB DDR3
Támogatott szabványok😃irectX 11, OpenGL 4.2
Memória órajele : 1600 MHz
Shader órajel: 1620 MHz
Grafikus processzor órajele : 810 MHz
Memória interfész : 128 bit
2.Gigabyte GT430 2GB DDR3
Támogatott szabványok😃irectX 11, OpenGL 4.1
Memória órajele : 1600 Mhz
Grafikus processzor órajele : 700 Mhz
Mem. Bus: 128 bit
Sapphire Radeon HD7770 1GHz Edition Vapor-Xröl mi a a véleményetek?😀
hd 7870mmien???
Szép,nagy,általában 2 ventivel,stb.stb.Egyébként meg egy igen jó vga mind fogyasztás mind teljesítmény és hűtés tekintetében is,megéri beszerezni egy ilyet.😃
Honnan tudod, hogy nem laptop karira kérdezett rá?😃😃 Na ezért nem mind1, hogy leszarod-e, hogy mit írsz vagy érdekel is az, hogy mit írtál le boldika.
hd 7870mmien???
Szép,nagy,általában 2 ventivel,stb.stb.Egyébként meg egy igen jó vga mind fogyasztás mind teljesítmény és hűtés tekintetében is,megéri beszerezni egy ilyet.😃
5850-es kártyámhoz milyen lenne az IDEÁLIS processzor? AMD/INTEL, nekem mindegy...
Az árakat is figyelembe véve én egy AMD Phenom II X4 965-öt ajánlanék.