Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Sziasztok.

Mi a vélemény T-Home NetMánia L ((30mbit/s)) Internet csomagról?
Ugyanis erre váltottunk vagy is már csak várjuk,hogy aktiválják.
0
0
0
0
bendeguz avatar
köszi ! egyéb ajánlat
0
0
0
0
kung avatar
bendeguz írta:
hali
lenne egy kérésem ajánljatok már légyszíves egy TV-tuner vagy mit ami ahhoz kéne h gépen lehessen tv-zni szempontok h tudjon full hd-t legyen távirányító hozzá és legyen rajta sima antenna bemenet meg valami jack 3.5 ha az lehetséges egyáltalán mert nem értek hozzá előre is köszi remélem érthető voltam ja és max 20k legyen 😀

Gigabyte GT-U8300 Hybrid USB TV Tuner

[LINK]
0
0
0
0
bendeguz avatar
hali
lenne egy kérésem ajánljatok már légyszíves egy TV-tuner vagy mit ami ahhoz kéne h gépen lehessen tv-zni szempontok h tudjon full hd-t legyen távirányító hozzá és legyen rajta sima antenna bemenet meg valami jack 3.5 ha az lehetséges egyáltalán mert nem értek hozzá előre is köszi remélem érthető voltam ja és max 20k legyen 😀
0
0
0
0
bybeni avatar
[LINK]

http://prohardver.hu/hir/usb_3_0-s_bovitokartyakat_a_nepnek.html

Sharkoon termékei jók, nekem is van egy!
0
0
0
0
khaled98 avatar
bybeni írta:
khaled98 írta:
bybeni írta:
khaled98 írta:
sziasztok!
lenne egy olyan kérdésem hogy ezek a pci-e -ről usb3.0-ra átalakítók mennyire jók/nem jók? rendes usb3-tól (ami alaplapon van) nagyon eltérő a sebességük?

másik kérdés: van egy seagate goflex 2tb-os külső winchesterem, ami usb3.0-n megy, de le lehet szedni az alját és akkor egy sata csatlakozót találok, oda szerencsés bekötni egy sata kábelt vagy használjam úgy ahogy van gyári átalakítóval?

köszönöm! 😀

ha PCI-Expresses akkor jó, ajánlom inkább a NEC-gyártmányúakat!
élelmes kínaiak csináltak még sima PCI foglalatba valóakat de ha valaki kicsit jobban ért akkor tudja hogy az sehol nem hozza a sebességet az USB 3.0-hoz 😃
a vinchesterrről pedig annyit hogy amit a burkolat alatt látsz az csak egy átalakító benne hogy USB-ről is lehessen használni, ha kiveszed (vagy nem) akkor nyugodtan rádughatod sata-ra

https://kepfeltoltes.hu/130428/GoFlex-Interface_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttps://kepfeltoltes.hu/130428/base-unit_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

és sata-n mennyire hozza a sebességet? sata2-ről beszélve?

néhol gyorsabb az usb 3, s mondjuk stabilabb sata-ról járatni a feszültség miatt is, usb csak 5 volt fix!

https://kepfeltoltes.hu/130428/204400_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Na maradok az usb3-as pcie bővítőnél, mert a sata nem fér bele a hdd-be, túl messze van a csatija...
milyen pcie to usb3.0 kártyákat ajánlotok? ami hozza is azt az elvárt szintet? szeretném kihasználni, mivel hogy már van 2 pendrivom is mellé ami azért eléggé jó lenne, elég 2 portos is, csak legyen gyors 😀
0
0
0
0
khaled98 avatar
sszemtelen írta:
TaylorXIII írta:
MInden bizonnyal nem fog elérni. Toldanod kell.

Köszi, akkor maradok a felsőtápos házak közt 😃 😀

mért? pedig csak meg kéne toldanod egy hosszabbítóval...
0
0
0
0
sszemtelen avatar
TaylorXIII írta:

Köszi, akkor maradok a felsőtápos házak közt 😃 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
0
0
0
0
sszemtelen avatar
FSP Hexa 400-as táp kábelei vajon elérnének egy alsótápos házban?
Alaplap: Asrock 960GM-GS3 FX

Sajnos a csatlakozó a lap tetején van. A mostani, felsőtápos mATX házban simán elér, sőt.. De nem tudom hogy egy alsótápos ATX-es, nagy házban vajon elérne-e...

Szerintetek?
0
0
0
0
Megaisten avatar
TheForce írta:
Valaki nem tudja hogy mit jelent a NAND rövidítés?
Logikai kapu,ic-be,mikroprocesszorrokba van, ssd-be már azt alkalmazák NAND flash chipek.
0
0
0
0
bybeni avatar
TheForce írta:

szerintem ezt keresed
[LINK]
0
0
0
0
TheForce avatar
0
0
0
0
khaled98 avatar
MFeri4615 írta:
Valaki nem tud egy olyan programot ami játék közbe mutassa hogy hány százalékot használ a gép, a fraps-hoz hasonló programhoz hasonlóra gondolok itt ... csak valami komolyabbra lenne szükségem.

nemtudom de szerintem erre gondoltál 😀 :
[LINK]
0
0
0
0
khaled98 avatar
bybeni írta:
khaled98 írta:
bybeni írta:
khaled98 írta:
sziasztok!
lenne egy olyan kérdésem hogy ezek a pci-e -ről usb3.0-ra átalakítók mennyire jók/nem jók? rendes usb3-tól (ami alaplapon van) nagyon eltérő a sebességük?

másik kérdés: van egy seagate goflex 2tb-os külső winchesterem, ami usb3.0-n megy, de le lehet szedni az alját és akkor egy sata csatlakozót találok, oda szerencsés bekötni egy sata kábelt vagy használjam úgy ahogy van gyári átalakítóval?

köszönöm! 😀

élelmes kínaiak csináltak még sima PCI foglalatba valóakat de ha valaki kicsit jobban ért akkor tudja hogy az sehol nem hozza a sebességet az USB 3.0-hoz 😃
a vinchesterrről pedig annyit hogy amit a burkolat alatt látsz az csak egy átalakító benne hogy USB-ről is lehessen használni, ha kiveszed (vagy nem) akkor nyugodtan rádughatod sata-ra

https://kepfeltoltes.hu/130428/GoFlex-Interface_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttps://kepfeltoltes.hu/130428/base-unit_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

néhol gyorsabb az usb 3, s mondjuk stabilabb sata-ról járatni a feszültség miatt is, usb csak 5 volt fix!

akkor ez igazából jó így sata-ról is ahogy látom, igazából csak fájl másolásra kéne, meg néha deamon tols innen olvasna...
0
0
0
0
MFeri4615 avatar
Valaki nem tud egy olyan programot ami játék közbe mutassa hogy hány százalékot használ a gép, a fraps-hoz hasonló programhoz hasonlóra gondolok itt ... csak valami komolyabbra lenne szükségem.
0
0
0
0
bybeni avatar
khaled98 írta:
bybeni írta:
khaled98 írta:
sziasztok!

köszönöm! 😀

0
0
0
0
khaled98 avatar
bybeni írta:
khaled98 írta:
sziasztok!

köszönöm! 😀

0
0
0
0
bybeni avatar
khaled98 írta:
sziasztok!

köszönöm! 😀

0
0
0
0
khaled98 avatar
sziasztok!

köszönöm! 😀
0
0
0
0
no avatar
Ezt a játékot honnan lehet megszerezni?
Project CARS
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Már ilyen változást is okozhat a friss verzió? Eddig csak olyan panaszokat láttam, hogy 100 százalékon pörgeti a procit.
0
0
0
0
Manyik75 avatar
ors11 írta:
Nem nagyon tudtam bármit is csinálni...nekem UPC szolgáltatóm van, és egy technicolor routerem...de fogalmam nincs hogy hogyan tovább.

Próbálj egy régebbi utorrent-et felrakni, nekem is hasonló problémám volt a 3,x,x-es verzióval. Azóta 2,2,1-est használok nem engedem frissíteni és így jó 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Szerintem jóa dinamikus IP is PC-n szóval nem kell fix ip csak a utorrentben be kell állítani a portot valami olyat amit nem használnak más eszközök és a routerben a portforwardot erre portra kell megcsinálni a te géped ip címére ami ha routered van akkor 192.168.0.x lesz a számítógéped és a routeré meg 192.168.0.1. A router beállításaiba a számítógépedről tudsz ha beütöd az ip címét a böngésző url sávjába és ezután ha tudod a felhasználó neved és jelszavad mivel te változtattál valamir még régen rajta vagy valaki akit ismersz az jó de ha fingod sincs róla akkor valszeg az alapbeállítások vannak amik általában felhasználónév: user jelszó: user vagy jelszónál nincs semmi szóval ilyesmi. Ezt kézikönyben jó lenne megnézni.
0
0
0
0
Megaisten avatar
ors11 írta:
Nem nagyon tudtam bármit is csinálni...nekem UPC szolgáltatóm van, és egy technicolor routerem...de fogalmam nincs hogy hogyan tovább.
pasz😞 nem ismerem a ezt a routert de ugyan azok a beállitások, esetleg UPC beállitás az 😜 nem tudni hogy miket adott meg routernek.
0
0
0
0
ors11 avatar
0
0
0
0
Megaisten avatar
ors11 írta:
Sziasztok.
Az lenne a bajom,hogy nem tölt fel a Utorrenten csak néha és az is 1-2 kb/s-es.
Lefuttattam egy tesztet,és azt írta ki,hogy nincs nyitva a port,és nem tudok visszatölteni(de le igen).

Hogyan tudnám megoldani ezt a problámát?
https://kepfeltoltes.hu/130427/Ashampoo_Snap_2013.04.27_10h36m44s_002__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
ors11 avatar
Sziasztok.
Az lenne a bajom,hogy nem tölt fel a Utorrenten csak néha és az is 1-2 kb/s-es.
Lefuttattam egy tesztet,és azt írta ki,hogy nincs nyitva a port,és nem tudok visszatölteni(de le igen).

Hogyan tudnám megoldani ezt a problámát?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Nem baklövés😃 Szerintem tökre megérte nekik😃 vették az x2eseket mint az állat😃 Még most is veszik őket😃
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
NRB77 írta:
Az FX prociknál nincs magfeloldási lehetőség, valószínűleg itt már fizikailag le vannak tiltva a modulok (mivel az egység támogatja a tápkapuzást, így ezeknek a vezetékeknek az átvágásával végérvényesen nyugóvóra lehet küldeni a részegységet...nem tudom, hogy így csinálják-e, de ha igen, akkor azon semmilyen trükk se segít). A nagy magfelodásos buli a Phenom II és Athlon II procikra volt jellemző (ezek 2009-2011 között gyártódtak javarészt...)

jah köszönöm a bő leírást. Mert én is úgy tudtam hogy nem lehet.De az 1-ik oldalon azt írták hogy lehet.....akkor ott hazudtak😃
meg lehtne sejteni hogy az AMD nem követi el még1-szer ezt a baklövést😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Igen belemegy. Mit tervezel? Az a probléma, hogy a proci is hót gyenge.
0
0
0
0
MrParadoxon avatar
Egy asus p5dl-vm ddr2 alaplapba belemegy ddr3,gddr3 vagy gddr5-ös videokártya???
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Magfeloldásra képes proci úgy 2008-2010 óta nem jött ki asszem.
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
sziasztok!!
FX6100-nál miért nem működik ez a magfeloldás?(a 8120 ból le van tíltva 1 modul).
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Azokhoz sem elég a 9800 GT. Autós játkokban főleg számít az FPS. Autós játékot tényleg nehéz kevés FPS-el játszani.
0
0
0
0
Karesz998 avatar
Jó, értem és köszönöm a válaszokat.
És lehethogy igazatok van, hogy a crysis 3-hoz tényleg gyenge.
De én nem FPS játélokat, hanem az AUTÓS játékokat részesítem elönyben.
Nfs HP 2010 és NFS MW 2012 a lényeg nekem hogy ezek jol menjenek.
Meg a BF3 és talán a COD ezeket is kipróbálnám.
S szerintetek ezek elmennének azon confivon jó minőségben????
S ha nem CrySis 3-al nem tudok majd játszani hát pufff neki :-P
0
0
0
0
cseszka avatar
Ja,ha megnézed h most veszel pl még egy kártyát,ami 9800GT mellé csak amd lehet,mivel nv oldalrol 9800Gt mellé csak 9800Gt tudsz tenni,viszont amd-vel megoldhato talán a Hibryd sli,de aztmondják maceráns.Szoval add el inkább a 9800Gt karit,a "másik" kari árát csapd hozzá,és használtan garanciával kijöhet a 7850 is.
0
0
0
0
Karesz998 avatar
cseszka írta:
Megaisten írta:
Karesz998 írta:
Szasztok.
Mostanság szeretnék gépet venni.
De mivel nem értek tulságosan a gépekhez megszeretném kérdezni hogy
Menne e szinte minden mai játék maxon 1280x1024-ben.
A gép amit szeretnék:
Amd fx 6100 6 magos 3.3GHz AM3+
Nvidia GeForce 9800 Gt 256bit 1Gb dx10
Kingston DDR3 1333Mhz 4 vagy 8 Gb
Fujitsu monitor(1280x1024)

Előre is köszönöm a válaszokat 😀
A játékok amikkel föképp játszanék CrySis 3, AC3, NFS MW2
NFS HP 2010
Egy jobb vidit bele,esetleg HD7770.- 7850.😃

+1
a crysis 3-nak minimum DX11 kártya kell ha játszani akarsz vele,igy a 9800gt kilöve,de a többivel boldogul.ahogy elöttem irták 7770 v 7850 megteszi,ha lehet inkább az utobbi.

Köszi a válszt 😃
De ez a kártya már megvan (ez még a régi)
és nem nagyon szeretnék tőle megválni.
Az megoldás lehet ha beteszek a gépbe egy 2.videókártyát (dx11)?
Az alaplap tud több videókártyát kezelni!
0
0
0
0
cseszka avatar
Megaisten írta:
Karesz998 írta:
Szasztok.
A gép amit szeretnék:

NFS HP 2010

+1
a crysis 3-nak minimum DX11 kártya kell ha játszani akarsz vele,igy a 9800gt kilöve,de a többivel boldogul.ahogy elöttem irták 7770 v 7850 megteszi,ha lehet inkább az utobbi.
0
0
0
0
Megaisten avatar
Karesz998 írta:
Szasztok.
A gép amit szeretnék:

NFS HP 2010
0
0
0
0
Karesz998 avatar
Szasztok.
A gép amit szeretnék:

NFS HP 2010
0
0
0
0
Megaisten avatar
Primera írta:
Hali
Lenne egy olyan problémám,amire már sok helyen néztem megoldást és másnak is volt ilyen problémája ,mégse tudtam megoldani. Nah szval...bekapcsolom a gépet és ugye azt irja,hogy "pxe-e61 media test failure" (előtte is van szöveg persze,de az nem lényeg) biosba is beléptem és minden régebbi változtatást visszaállítottam alapra,de még így is mindig bekapcsol és ujraindul, a vinyómmal nincs baj,hisz átraktam egy másik gépbe,arról írok. Vki tudna vmi megoldást? :S

A PXE-E61 Media Test Failure hiba akkor léphet fel rendszerindításkor, ha az alábbiak
mindegyike teljesül:
· A BIOS Setup programban engedélyezett a Boot to LAN.
· Hiányzik egy hálózati kábel/kapcsolat.
· A rendszerindító eszközök listájában a Network Boot a jelen lévő rendszerindító eszköz
előtt szerepel.
A megoldáshoz a BIOS Setup programban távolítsa el a Network Boot bejegyzést a rendszerindító
eszközök listájából.Szoval nézd átt a biost hogyvan beállitva.😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Konkrétabban nem tudnád leírni mi a problémád? Hasonlóról már hallottam de a problémáról kb semmit nem írsz, hogy mi történik vagy ha írsz az is többértelmű.
0
0
0
0
Adzarb avatar
Hali
Lenne egy olyan problémám,amire már sok helyen néztem megoldást és másnak is volt ilyen problémája ,mégse tudtam megoldani. Nah szval...bekapcsolom a gépet és ugye azt irja,hogy "pxe-e61 media test failure" (előtte is van szöveg persze,de az nem lényeg) biosba is beléptem és minden régebbi változtatást visszaállítottam alapra,de még így is mindig bekapcsol és ujraindul, a vinyómmal nincs baj,hisz átraktam egy másik gépbe,arról írok. Vki tudna vmi megoldást? :S
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
Egyenlőre semmi, de mindjárt megyek vissza a kórházba, délután mikor bekapcsolom a gépet, remélem már jó lesz 😃

Olvastam valahol hogy azt a kábelt ami a gépbe megy ki kellett cserélni egyes embereknél mert nem ismerte fel a gépe a kormányt, valami "nem volt beárnyékolva" címszóval 😃 Bár nekem eddig jó volt XP-vel, lehet nekem is cserélni kellene?

--------------------------------

Nem jó 😞
0
0
0
0
cseszka avatar
Tucsok2008 írta:
Luiboy, ez az köszi, itt kérdeztem, de még mindig ugyan az a bajom. Leöltöm és nem a driver jön le hanem valami "UpdateMyDriver" ami megnézi az illszetőprogijaim és írja miket lehet frissíteni, de nekem a kormányé kell

pl ennél:

[LINK]

felteszem majd jön ez:

[LINK]
ez meg serial-t kér... nem tudná valaki leszedni nekem, feltenni valahova és onnan magát a drivert letölteném? 😀

Ezt probáltadmár?[LINK]
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
Luiboy, ez az köszi, itt kérdeztem, de még mindig ugyan az a bajom. Leöltöm és nem a driver jön le hanem valami "UpdateMyDriver" ami megnézi az illszetőprogijaim és írja miket lehet frissíteni, de nekem a kormányé kell

pl ennél:

[LINK]

felteszem majd jön ez:

[LINK]

ez meg serial-t kér... nem tudná valaki leszedni nekem, feltenni valahova és onnan magát a drivert letölteném? 😀
0
0
0
0
Manyik75 avatar
Tucsok2008 írta:
Sziasztok!! Szeretnék segítséget kérni, mert már lassan fél éve szopok a kormányommal.

Van egy Ti Supreme Compressor HY-822-es kormányom(version 3.1 még az aljára van vésve) és már mindenhol néztem de én nem találtam win7.es illesztőprogramot, van lemezem hozzá de az csak XP-hez jó. Bár most még azt sem tudom feltenni mert a cd/dvd meghatóm behalt, beteszem a lemezt és olyan mintha kihúznám, eltűnik meghajtó.

Szóval ehhez a kormányhoz kellene illesztőprogram de én nem találok sehol, valamint fent van egy Driver Genius, de avval nem tudom letölteni hozzá az illsztőprogramot, mert a gépem nem ismeri fel a kormányt, azt írja rá hogy "Unknow Deviance" vagy mit csináljak vele?

Köszönöm a figyelmet, és előre is a segítséget!!!

Üdvözlettel Tücsi.

http://pcforum.hu/tudastar/57864/Compressor+Supreme+HY-822.html

http://www.manta.home.pl/poland/pliki/file/driver/jusah2i5e3byaexgpci1.zip

Ezt találtam 😀

és ez a legfrissebb : http://www.driversearching.com/t/ti_compressor_supreme_hy_822.html

De ezt azt hiszem már korábban írták egyszer.

[url]http://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_id=6&rowstart=21875#post_424228[/url]
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
Sziasztok!! Szeretnék segítséget kérni, mert már lassan fél éve szopok a kormányommal.

Van egy Ti Supreme Compressor HY-822-es kormányom(version 3.1 még az aljára van vésve) és már mindenhol néztem de én nem találtam win7.es illesztőprogramot, van lemezem hozzá de az csak XP-hez jó. Bár most még azt sem tudom feltenni mert a cd/dvd meghatóm behalt, beteszem a lemezt és olyan mintha kihúznám, eltűnik meghajtó.

Szóval ehhez a kormányhoz kellene illesztőprogram de én nem találok sehol, valamint fent van egy Driver Genius, de avval nem tudom letölteni hozzá az illsztőprogramot, mert a gépem nem ismeri fel a kormányt, azt írja rá hogy "Unknow Deviance" vagy mit csináljak vele?

Köszönöm a figyelmet, és előre is a segítséget!!!

Üdvözlettel Tücsi.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció