Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
az az még két utolsó kérdés:
1 Gb DDR5 7750 hiba nélkül elmegy(2.7 dual,4GB, win 7 64bit)gépemen?
nem lesz semmi gond hogy eddig ddr3 volt most meg ddr5?veszek észre valami változást?
Ez a célod, nem? Hogy észrevehető gyorsulás legyen a játékokban. Persze, hogy lesz változás. Előző kártyád driverét majd szedd le aztán vedd ki a kártyát s ezután rakd be az új kártyát s pakold fel annak a driverét. Korábban linkelt képen a GT 430 mögött de talán a HD 6450 előtt lenne a mostani kártyád. De ezt csak saccoltam.
1 Gb DDR5 7750 hiba nélkül elmegy(2.7 dual,4GB, win 7 64bit)gépemen?
nem lesz semmi gond hogy eddig ddr3 volt most meg ddr5?veszek észre valami változást?
eddig ddr3 volt benne nem lesz semmi hiba?
Dehogy. Ez egy kártya. Csak rádugod az alaplapra azt csókolom. PCI-E slotja ma már minden alaplapnak van.
tehát akkor 7750 ddr5 2 gigás?
Nem kell 2GB-os véleményem szerint. Elég 1 GB-os is. De mindenképp DDR5 legyen.
GTX 650-nél milyen lenne 2,7 dual,4GB,win 7 64bit?
fps különbség vagy vmi észrevehető ha 2gb-os hd 7850et vennék 1gb-os helyett?
Akkor számít csak,ha fullHD-ben játszol,kisebb(1280 vagy 1024 x valami pl) felbontásra elég az 1Gb
Ez így igaz!
Pl.: BF3 ultra beállításon már 1,5GB-ot használ el a kártya memóriájából!
fps különbség vagy vmi észrevehető ha 2gb-os hd 7850et vennék 1gb-os helyett?
Akkor számít csak,ha fullHD-ben játszol,kisebb(1280 vagy 1024 x valami pl) felbontásra elég az 1Gb
Synda Rebirth: Elmondom újra 😃 Nekem van egy GT 630-am amit ha akarok tudok cserélni egy HD 6670-re. 1ft nem kerül 😃
Én csak kérdeztem hogy cseréljem e el vagy sem 😀 Far Cry3 LOW-on menjek vagy 25-30 FPS-el. Ennyit szeretnék csak. Februától meg már a HIGH szint alá nem fogok adni , úgy veszem a gépbe a cuccokat 😀
GT 630 1GB DDR5
HD 6670 2GB DDR3
Mielőtt belekötnétek még a LOW szintbe is csak mondom hogy HD 2900 kell neki minimumnak. pluss-minusz optimizálás kérdése.
Eddig sem kötekedtünk. De a Far Cry 3 nagyon VGA igényes. Nem lenne egy deka fps-sel sem több a 6670-nel, tehát felesleges a csere.
Véleményem szerint a driver az ami még nem az igazi.A 7-es szériára készülő első driver még alakulóban van.
Látom nem vetted észre amit írtam szóval meg megkérdem😃 Egyetértünk abban, hogy a HD 7770 jobb választás mint a GTX 650?
Látom te sem sem érted...nekem írta.😆
Te nem érted😃 Én írtam neki de ő közben válaszolt neked de nekem nem válaszolt😃
Persze.Nem volt ez kérdéses.Nem vagyok egy rábeszéléses ember.Ő a 7750 és a 650 között akart dönteni.Nem volt feldobva a 7770.
Hát, oké de árban kb alig van különbség de teljesítményben meg igencsak van.
Véleményem szerint a driver az ami még nem az igazi.A 7-es szériára készülő első driver még alakulóban van.
Látom nem vetted észre amit írtam szóval meg megkérdem😃 Egyetértünk abban, hogy a HD 7770 jobb választás mint a GTX 650?
Látom te sem sem érted...nekem írta.😆
Ez igaz, legújabb nem a legjobb.😕
Sőt mondhatnám...is.😶
Speciel Vantage-ra gondoltam.(Miben van VGA limited?)
Akkor félreértettelek 😊
Pontok személy szerint nem érdekelnek, játék alatt nyújtott teljesítményre gondoltam.😃
Pl: Metro 2033 😜
Erre az szokott a válaszom lenni,hogy game alatt,ahol a 3D grafikus motor meg van hajtva,ILYEN szó NEM létezik.(Benchmark alatt a 7970 alá nem létezik olyan proci,amivel nem az)
Ha jól értem a mondandódat akkor nincs igazad, 7970 mellet is sok esetben Vga limit van, Pl: nálam 3820+7970 mindig Vga limit, nem proci, pedig 4.9Ghz.😀 Vga sem alapórajel ! 😜
én inkább maradok a GTX 650-nél meg maxon játszok vele
A limit nem olyan dolog, hogy egyiknél előjön másiknál nem. GTX 650-nél is lesz na mind1 te döntésed😃 De tényleg jobb a HD 7770 mint a GTX 650. Remélem ebben már te is egyetértesz mathejocy😃
hol?
nem ismerem
Erre az szokott a válaszom lenni,hogy game alatt,ahol a 3D grafikus motor meg van hajtva,ILYEN szó NEM létezik.
Akkor oké😃 Am mehet a lapjába phenom II x4 965, nem? Támogatja.
Nem értem miért írta, hogy nem lehet jobbat beletenni. Egy oldalon 1500 pontot kapott az ő procija a phenom II X4 965 meg 4300 pont körül. Nem elég nagy változás?..😆
Ha 22 colos a monitor akkor oké😃 Akkor még kisebb limit lesz😃
2. Phenom II x4 965 már nem igazán kapható
és a 7770-nél lehet processzor limit?
Persze. Lesz. Próbálj nagyobb felbontásban játszani s akkor kisebb a processzorlimit. ha jól látom 17 colos monitorod van sőt talán olyan mint anno nekem volt😃 Annak 1280x1024 a maximum felbontása. Abban játsszál majd.
Nagyobb felbontás kellene amúgy. Később majd veszel bele processzort s akkor nem lesz limit. Phenom II x4 965 jó választás lenne.
akkor mond meg konkrétan melyik videókártyát ajánlod
Szerintem HD 7770-et vegyél.
Synda Rebirth: Elmondom újra 😃 Nekem van egy GT 630-am amit ha akarok tudok cserélni egy HD 6670-re. 1ft nem kerül 😃
Én csak kérdeztem hogy cseréljem e el vagy sem 😀 Far Cry3 LOW-on menjek vagy 25-30 FPS-el. Ennyit szeretnék csak. Februától meg már a HIGH szint alá nem fogok adni , úgy veszem a gépbe a cuccokat 😀
GT 630 1GB DDR5
HD 6670 2GB DDR3
Mielőtt belekötnétek még a LOW szintbe is csak mondom hogy HD 2900 kell neki minimumnak. pluss-minusz optimizálás kérdése.
Ne cseréld, semmi változás sem lenne, Gtx 460 vagy inkább 560Ti alá ne add.😉
Radeon oldalon 7770 vagy 7850.😀
csak a foglalat szerint nem menne bele már nagyobb processzor valami alternatív javaslat?
meg mi az a processzorlimit?
meg melyikre gondoltál jobb választás alatt mathejocy?
nem ez az alaplapod?
[LINK] itt a támogatott processzorok listája.
cpu limit vga limit
[LINK]
meg mi az a processzorlimit?
meg melyikre gondoltál jobb választás alatt mathejocy?
oké akkor én szerintem akkor ráállok a gtx 650 re
a gtx 650-nek kell plussz táp az alaplapon kivül mert a régibe kellett egy 6pines?
GTX 650 alig jobb mint a GTX 550 Ti s GTX 550 Ti-nél HD 7770 jobb. HD 7770 szerintem jobb választás ha nem vagy zöld párti. GDDR3-as kártyát meg már nem veszünk😃
Processzor meg erősebb kéne. Így lesz processzorlimited.
2.7 dual,4GB,win 7 64bit
a gtx 650-nek kell plussz táp az alaplapon kivül mert a régibe kellett egy 6pines?
A 7750-es jóval erősebb.Ha szabad ajánlanom,akkor 1GB DDR5-öst nézz magadnak.Sookal gyorsabb.
Te nem vágod. ááááh hagyjuk is . kár volt itt kérdeznem...-.-"
Jót akarunk neked, te nem értesz minket...
Kidobhatsz 15-17k-t az ablakon, de érezhető változás nem lex.😉
Spórolj aztán vegyél normális kártyát, 30k minimum, új árakról beszélek.
Ha így sem érted, kérdezd kezelőorvosod vagy gyógyszerészed ! 😂