LG GT500
[LINK]
Nokia 6760 slide
[LINK]
és BlackBerry 9000
[LINK]
Nos jelenleg csak ennyi van (remélem több nem lesz egyszerre, így is más túl sok ez a 3 😆 )
LG Optimus One (P500). Nagyon szeretem ezt a telót, igaz, csak 600 Mhz-es a proci, meg az Adreno nem valami erős benne, de megbízható és nagyon jól ellátja funkcióját.
nagyon szeretem ezt a telefont...
1 bajom van vele és az az akksi...
legjobb esetbe 5 órán át ügyködök rajta ilyen alap dolgokat és lemerül...
Szerintetek ez aksi hiba vagy az andorid miatt vagy mi miatt?
fényerő wifi gps beragadt program. Ezek amik keményen eszik az akksit. A gps legyen kikapcsolva wifi is ha nem használod fényerő meg legyen középkörül max. Majd próbáld meg azt hogy zárd le a képernyőt hagy ott 5 percre és nyomd meg a középső vagy a vissza gombot ha a teló feléled valami fut. Ha nem éled fel rá akkor háttérben futó program nem zavarja a telót.
Nekem egy Nokia 5230(hagyományos) volt egy jó ideig, nagyon imádtam, de sajnos ellopták... Hogy rohadna le az illető keze! Igazából sosem voltam mobilbuzi meg olyan, aki attól érzi magát menőnek, hogy drága cuccokkal rohangál. A mobilokkal valahogy úgy vagyok, mint robinho89. 😃 Eddig egy kis vacak Samsungom volt a Nokia óta, amit anyám még ingyen kapott az előfizetése mellé valami akció keretein belül, és tökéletesen kiszolgált. 😀 Egyedül a zenelejátszás jött volna még jól. Sajnos elkezdett rosszalkodni, és megláttam a helyi Telenoros akciót, hogy használt telefon beszámítással 16990.- a Samsung Star II, és a leírás alapján(pl wifi) marha jónak tűnt ennyiért. Néztem róla tesztet mobilarénán, és az eredeti - dupla ennyi - áráért is azt írták, hogy ajánlott vétel. Még sosem volt tapizós telóm, jobb szeretem a hagyományosat, de mondom ennyiért ilyet, egye rosseb, legyen. Hát kb 5perc alatt felb*szta az agyamat. 😆 Nincsenek valami széles ujjaim, viszonylag nagy a kijelző, de ez még így is valami borzalom. Az esetek legalább felénél az istenért sem azt a gombot érzékeli, amit én nyomni akarok... 😃 Kicsit még zavar ez a tapizás, talán idővel hozzászokom, de minden esetre ennyiért talán nem volt egy rossz vétel. 😀 Egyébként eredetileg a ZTE Blade-t néztem ki, de ennyit csak 1x adtam telefonért, ellopták, soha többet. 😀
Bl0ck írta:
Nem vagyok az kétségtelen, csak full más nézetem van dolgokban mint legtöbb velem egykorúaknak...
Lehet irigység, meg sértés lesz belőle, de úgy nem komálom az olyan 12-15 éveseket, hogy veri magát ilyen-olyan telóm van, aztán kb 95%-nak apa dobálja a cash-t rá, hogy legyen mivel villogni...
Engem is le néznek, mert 35 e.-es telefonom van, nincs 350e.-es gépem, meg naponta nem 100e.-es értékű ruhákban rohangálok...ezek többsége saját keretből van...
Mind1, az lesz úgy is, hogy arcoskodok....csak most így kidőlt a bili mások miatt is...
Nekem egy ZTE Blade van, boldogan örülök neki mert 20 forintért megkaptam előfizetéssel. A nézeteiddel teljesen egyet értek!
Nem vagyok az kétségtelen, csak full más nézetem van dolgokban mint legtöbb velem egykorúaknak...
Lehet irigység, meg sértés lesz belőle, de úgy nem komálom az olyan 12-15 éveseket, hogy veri magát ilyen-olyan telóm van, aztán kb 95%-nak apa dobálja a cash-t rá, hogy legyen mivel villogni...
Engem is le néznek, mert 35 e.-es telefonom van, nincs 350e.-es gépem, meg naponta nem 100e.-es értékű ruhákban rohangálok...ezek többsége saját keretből van...
Mind1, az lesz úgy is, hogy arcoskodok....csak most így kidőlt a bili mások miatt is...
Kmisi99 írta:
Én ilyet nem említettem szerintem ponthogy ügyeltek rá hogy ne kopjon de kitudja. Én teló billentyűt nem nagyon láttam még jelentősen kopni.
Én a kopást nem a billentyűkre értettem, hanem arra a részére ahol ki lehet húzni a billentyűzetet, a csúszka részére.
Ma majdnem lett egy Galaxy S Plus-om, de elfogyott mindenhonnan...majd talán januárban
Remélem Karácsonyra egy Galaxy S2 II-t kapok.
S II-t v S Plust akarok venni.
LG GT500
[LINK]
Nokia 6760 slide
[LINK]
és BlackBerry 9000
[LINK]
Nos jelenleg csak ennyi van (remélem több nem lesz egyszerre, így is más túl sok ez a 3 😆 )
remelem osszejon karacsonyra 😃
Most egy LG KP500 van
Mostmég..
fényerő wifi gps beragadt program. Ezek amik keményen eszik az akksit. A gps legyen kikapcsolva wifi is ha nem használod fényerő meg legyen középkörül max. Majd próbáld meg azt hogy zárd le a képernyőt hagy ott 5 percre és nyomd meg a középső vagy a vissza gombot ha a teló feléled valami fut. Ha nem éled fel rá akkor háttérben futó program nem zavarja a telót.
Én most két telefont használok, egy Galaxy S2-t és egy Omnia 2-őt.
A csóró formád. 😆 Amúgy ha szabad megtudnom, mit dolgozol?
Köztisztviselő vagyok.
Hát ez elég tág. Sebaj, lényeg, hogy szeresse az ember, és jól fizessen. 😀
Köztisztviselő vagyok.
Akinek 1 nem elég 😃
Szerencsétlen Omina 2-t mindig össze keverem külseje miatt S8000-rel....
nem mondtam h arcoskodsz 😀
Aszt várom hogy a tesóm új mobilt vegyen és lehet akkor nekem adja a samsung galaxy s ét
Hétvégén kaptam és sztem nagyon jó kis mobil.
Wifi,android 2.3,bluetooth
SonyEricsson K800i (nagy szerelmem)
Nokia N95 8GB
Sony Ericsson K700I
Samsung GT-S8000 Jet
Sony Ericcson Xperia X8
Én ilyet nem említettem szerintem ponthogy ügyeltek rá hogy ne kopjon de kitudja. Én teló billentyűt nem nagyon láttam még jelentősen kopni.
Én a kopást nem a billentyűkre értettem, hanem arra a részére ahol ki lehet húzni a billentyűzetet, a csúszka részére.