Windows 8

Szerző: khaled98, 2011. October 14., téma
Fórum » Szoftver
Mindent a Windows 8-ról :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce avatar
Hat nekem ugy volt amikor feltettem win7 melle hogy nem volt boot menu,hanem egybol a win8 toltott be. Es mar a win8 ban tudtam kivalasztani a win7 et. Es meg kellett varni amig leall a win8 es ujraindul a gep. Ez a preview- nel meg nem igy volt ott volt normalis boot menu.
0
0
0
0
Sanchez avatar
Hát felrakod másik partícióra majd bootkor választasz, hogy melyiket szeretnéd.
0
0
0
0
kaizinger avatar
win7 mellé telepithető?
0
0
0
0
Sanchez avatar
Pro a legnagyobb, nincs olyan, hogy Ultimate.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Én még várok egy Ultimate verzióra. Az mikorra várható kb.?
0
0
0
0
Sanchez avatar
AKTÍV KMS SZERVER: theliel.dnsd.info:62000
0
0
0
0
alex13 avatar
molfer98 írta:
szicsu írta:
sikerült aktivalni...
https://kepfeltoltes.hu/120902/aktivalas_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

És az mivel jobb ha aktiválva van? (Bocsi de kezdő vagyok)

Azt írtuk le többen is, nah de még 1-szer elmondom neked.
-Nem jár le 30 nap után és így nem csak 30 napot használhatod.
-Nincs kolátozás, olyan dolgokhoz is hozzájuthatsz amihez a próbaverzióban nem.
0
0
0
0
Thomech avatar
Én is gondolkoztam rajta hogy ha le telik a Win7 emnek a fél éve kipróbálom a Win8 att de mivel mindenki azt mondja és sokan követik azt az elvett hogy várnak egy évet a kipróbálással mert annyi idő alatt szinte minden hibát és hiányosságot javítani pótolni szoktak! 😃
Így én is így teszek 😆
0
0
0
0
johnny632 avatar
Azt hiszem megfogadom a tanácsokat és a driverek miatt még várok vele 1 kicsit. Most még Win7-et rakok a gépre, de legközelebb Win8. Mindenesetre notebookomra felrakom a Win8 Enterprise-t a 7végén, hogy teszteljem addig is.
0
0
0
0
AlwinHD avatar
180 napig aktiváltam a Win8-at 😃 win7 driverek is mennek rajta úgyhogy eddig no problem 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
Szerintem akinek tetszik, az is várjon még egy kicsit, driverek terén még szegényes a win8
0
0
0
0
Adam996 avatar
nekem még 1 évig biztos marad a Win7 😃 amúgy már Win8-hoz van normális crack is? agy még csak 30napig használható?
0
0
0
0
johnny632 avatar
Hát notebookomon már ismerkedtem vele, úgy nem rossz op rendszer főleg, hogy notebbokom fele annyit sem tud mint a gépem mégis 15-20 mp alatt betölt és már tudok netezni. Itt tényleg csak a driverek a nagy kérdés, hogy mennyire kompatibilis a Win7 driverekkel, mert nézelődtem az alaplapom honlapján, de nincs kifejezetten Win8 driver. Igazából azért filózok rajta, mert most 7végén 2szer is azt művelte a Win7, hogy kék halál BF3 közben, lefuttattam memória tesztet és HDD tesztet, de semmi hiba és másoknál is találkoztam már ilyennel, hogy csak magától bead kék halált, mert olyan kedve van és persze mindenkinél játék közben.
Mondjuk az igaz még ki sem adták a Win8-at szóval biztos sokan nem ismerik még 100%-osan.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
ha megszokod nem rosz. A win8 már hdd ről is iszonyat jól bootol. Játékokban van aki szerint jobb van aki szerint full ugyan az. A driver támogatottsága még mindig itt ott picit hiányos.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Szerintem maradhat a Win7. Nem kell rögtön átállni a legújabb rendszerre.
0
0
0
0
johnny632 avatar
Szerintetek a Win8 jobban sikerült, mint a Win7? Érdemes átállni? Van valami előnye? Csak azért kérdezem, mert most veszek 1 SSD-t és azon filózok melyiket tegyem rá.

Annyit hozzátennék, hogy én játékra és videók vagdosására használnám igazán a gépet.
0
0
0
0
no avatar
hát én most a virtual boxba tört windows-al és a rendes accountommal vok fönn nekem teccik csak sok ramot zabál meg szar a háttér 😆😆😆
0
0
0
0
alex13 avatar
Az úgy jó, hogy nálam a 320 gb hdd meg van osztva 100 gb ( ezen van a windows 7) és egy 200gb-osra(ezen vannak a játék telepítők, programok stb.) és van rajta kb. 95-100gb szabad hely. És az úgy jó, hogy leválasztok róla 20-25gb-ot( vagy mennyi kéne neki?) a win8nak? Vagy eleve kockázatos leválasztani is? mert úgy gondoltam ha esetleg van vele valami akkor azt leformázom, azt ha úgy van akkor egyesítem a 175gb-osal és akkor megint 200gb-is lesz. Mert nem akarom, hogy elvesszenek a cuccaim ://

Szerk: És amúgy melyik verzióját érdemes felrakni? Enterprise? Professional? Vagy ennél is van Ultimate?
0
0
0
0
niteforce avatar
WackoSheep írta:
Valaki használ hivatalos Micrososft acconuttal tört Windows 8 at mert nekem kiírta az e-mailnál h a érvénytelen blabla bla és a microsoft felveszi önnek a kapcsolatot! Komolyan be vagyok szarva!

ja, küldeni fognak egy e-mailt...
0
0
0
0
Sanchez avatar
A Windows 8, hogy lehet tört? Le lehet szedni MSND-ről...
0
0
0
0
BRUgamer avatar
Amúgy van már valami értelmes win8 driver az ATI-nak ? Fel tettem a METRO UI-t a windows 7-re (ja van egy ilyen progi hogy Metro7) és bele szeretem,imádom.
0
0
0
0
FoLey avatar
szicsu írta:
molfer98 írta:
szicsu írta:
sikerült aktivalni...

csak amit már írtak annyit tudok hozzá tenni...nincs korlátozás, nincs lejárati idő...mintha megvásároltad volna...regisztrálva van...

És Core-re lehetőség van aktiválni és ha igen akkor hol és mikor?
0
0
0
0
Sanchez avatar
Windows 8 súgó egyik mondata:

"Pöccintsen befelé a képernyő jobb széléről, koppintson a Beállítások lehetőségre majd a Gépház hivatkozásra." Hát én kivagyok. 😆
0
0
0
0
no avatar
molfer98 írta:
szicsu írta:
sikerült aktivalni...

csak amit már írtak annyit tudok hozzá tenni...nincs korlátozás, nincs lejárati idő...mintha megvásároltad volna...regisztrálva van...
0
0
0
0
Adam996 avatar
Hát mikor rakod fel a rendszert csak a C meghajtót formázod vagy ha a Win7 a D-n van akkor egyszerűen telepítés előtt formázod le a C-t (jobb klikk, formázás)
0
0
0
0
BRUgamer avatar
Sziasxztok,ha felteszem a windows 8-at és most a win7 van fenn akkor meg tudom úgy csinálni,hogy csak arról a particióról törlödjenek az adatok amelyre teszem az OP-t ? (C) mert azt nem akarom hogy a többi cuccom letörlödjön a (D) particióról,tudom hogy amikor win7-et rakok win7 után akkor lehetséges.
0
0
0
0
alex13 avatar
Ha nincs aktiválna akkor egy bizonyos nap után lejár és nem tudod használni(általában 30 nap). És ha jól tudom (javítsatok ki ha rosszul tudom) a próbaverzióban egy-két funkció csak akkor elérhető ha aktiválod.
0
0
0
0
molfer98 avatar
szicsu írta:
sikerült aktivalni...

0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Laptopra telepítettem idestova 2 hete. Nekem nagyon tetszik. Gyors, letisztult, szép. KMS server segítségével regisztráltam. Az új start menüt gyorsan megszoktam. Telepítés után használatra készen állt a rendszer, mindent felismert. Üzemidőben nem változott, ugyanannyit bír ki a lapos, mint a 7es alatt. Kevesebb ramot eszik a 8-as, alapban 750MB-al jól elvan. A fő gépre csak akkor rakom majd fel, ha tudomást szereztem arról, hogy az F1 2012 menni fog rajta, mert a 2011es nem hajlandó.😳
0
0
0
0
no avatar
sikerült aktivalni...
0
0
0
0
alex13 avatar
Oks, köszi mindenkinek 😉
0
0
0
0
niteforce avatar
jó lesz rá, neked a 64 biteset kell
0
0
0
0
alex13 avatar
Ez a verzió: Windows 8 MSDN 12IN1 X86 X64 jó? És laptopomnál 32-bitteset vagy 64-est érdemes felrakni?
0
0
0
0
niteforce avatar
WackoSheep írta:
Miért írsz ílyan szarságokat niteforce h nem érdemes kiprobálni dehogynem érdemes rakd fel alex13 mert jó csak itt vannak iylen elvakult kockák akik csak a játékig látnak és sírnak a starmenüjükért! 😉

nem csak 2 elégedetlen hülyének nem tetszik.
Mondtam hogy rakja fel, csak szerintem nem érdemes.
Nem értem mit nem lehet abban megérteni, hogy egy olyan OS-t adtak, ki ami elég megosztó. sokkal több embernek nem tetszik, mint akinek tetszik.
0
0
0
0
BRUgamer avatar
Csak nekem tetszik itt a Microsoft új stílusa ? gyors,vagány,átlátható,egyszerü,modern.

0
0
0
0
niteforce avatar
alex13 írta:
Érdemes kipróbálni?

szerintem nem.
De virtuálison kipróbálhatod ha kíváncsi vagy rá, aztán ha tetszik tetszik, ha nem akkor nem.
0
0
0
0
alex13 avatar
Van már olyan verzió ami nem 30 napig tart(magyarul nem próbaverzió)? (lehet már régebb óta van csak én nem figyeltem)
0
0
0
0
niteforce avatar
GokuTM írta:
Jobb, gyorsabb. Viszont Én ragaszkodok a régi dolgokhoz, így nem váltok/váltottam, csak kipróbálás/teszt pár napig.

hogy jobbnak jobb-e, azt mindenki döntse el maga, (szerintem sokkal rosszabb), de gyorsabb az tény.
0
0
0
0
no avatar
Na srácok milyen a windows 8 ? jobb/ gyorsabb mint a W7 ? 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Csak Xp-t már én sem, ha csak nem nosztalgiázok. De amúgy már elavult, s a Win7 után az Xp csak egy kis morzsa.
0
0
0
0
Devis avatar
xp-t se használnék már 😀 nálam vagy win7, vagy linux
0
0
0
0
niteforce avatar
Devis írta:
win7-et sztem még sokáig fogok használni 😀 xp már 10 éves, és még mindig jönnek rá kompatibilis programok (úgy ahogy). win7-re is még sokáig fognak

ja, amikor meg már elavul, akkor váltok mac-re 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nálam 32-bites Xp és 64-bites Win7 kombó van a gépen. Így a legjobb szerintem.
0
0
0
0
Devis avatar
win7-et sztem még sokáig fogok használni 😀 xp már 10 éves, és még mindig jönnek rá kompatibilis programok (úgy ahogy). win7-re is még sokáig fognak
0
0
0
0
niteforce avatar
Devis írta:
apple terméket soha nem fogok használni (csak és kizárólag ipodot, ha megint veszek). linuxból meg 3 fajta is van itthon 😀

így is mindenki megtalálja ami neki tetszik 😃
0
0
0
0
Devis avatar
apple terméket soha nem fogok használni (csak és kizárólag ipodot, ha megint veszek). linuxból meg 3 fajta is van itthon 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Devis írta:
kinevetteti magát az ms... már megint, lassan kezdek hozzászokni 😀

mindegy, win7 az már van, és még ott a linux és a mac is 😃
0
0
0
0