Mindent az Androidról

Szerző: thug85, 2011. March 11., téma
Fórum » Szoftver
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
greenmelon avatar
Olyan nincsen, hogy egy telefont csak egy bizonyos androidra terveznek. Legfeljebb ismerősöd valami szar romot tett fel a telefonjára, én is jártam már így pedig Galaxy S-em van. A Gingerbread amúgy is javít a teljesítményen, ha az adott rom jól meg van csinálva.
0
0
0
0
no avatar
láttam mind a két szememmel 😜
0
0
0
0
greenmelon avatar
BulletPr0 írta:
Ismerősömnek a 2.3tól még a Fruit ninja is laggol. A galaxy3 at Froyora tervezték és nem Gingerbreadre-

Ez butaság, de szerintem ezzel te is tisztában vagy.
0
0
0
0
no avatar
Ismerősömnek a 2.3tól még a Fruit ninja is laggol. A galaxy3 at Froyora tervezték és nem Gingerbreadre-
0
0
0
0
Master Killer avatar
Egyik ismerősömnek van egy Galaxy 3-ja 2.2-es Froyo-val. Gond nélkül fel lehetne rá rakni a Gingerbread-et?
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Az király, remélem azért elkezdik vmikor csinálni.
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
LG Optimus One-ra nem tudjátok, hogy áll az főzött ICS?
0
0
0
0
greenmelon avatar
Devis írta:
greenmelon írta:
Master Killer írta:
Mikor jön ki az ICS? A Galaxy Minimen menni fog?

Hivatalosan 110%, hogy nem lesz rá, és biztosan nem lesz fözöttként se mert kevés alá a telefon hardvere.

már van mini-re, csak beta. kipróbáltam, teljesen jól megy vele, oc nélkül is

Akkor tévedtem, nem gondoltam volna, hogy arra a hardverre is meg tudják csinálni.
0
0
0
0
Devis avatar
greenmelon írta:
Master Killer írta:

Hivatalosan 110%, hogy nem lesz rá, és biztosan nem lesz fözöttként se mert kevés alá a telefon hardvere.

már van mini-re, csak beta. kipróbáltam, teljesen jól megy vele, oc nélkül is
0
0
0
0
apetit1989 avatar
gacso írta:
valaki segítene x10 mini prora cyanogenmod-ot felrakni??😀 és elmondaná hogy mitől lesz jobb tőle a telefon??😃

Én feltettem a minimre (nem pro)a cyanogen-t, 2.3.5. Jó, csak nagyon meríti a telefont.
Leírást a se-portálon találsz.
0
0
0
0
greenmelon avatar
Master Killer írta:

0
0
0
0
Master Killer avatar
0
0
0
0
gacso avatar
valaki segítene x10 mini prora cyanogenmod-ot felrakni??😀 és elmondaná hogy mitől lesz jobb tőle a telefon??😃
0
0
0
0
niteforce avatar
na az jó hír, próbáltam galaxy nexus-on marha jó OS, nagyon szép 😀

Devis: ha majd kint lesz a végleges segítesz felrakni? 😃😃
0
0
0
0
Devis avatar
már alakul ace-re is
[LINK]
0
0
0
0
niteforce avatar
tothricsi95 írta:
niteforce írta:
lesz ICS galaxy ACE-re?

Biztos, hogy nem! A Samsung még azon is gondolkozik, hogy Tab-re és S-re kiadják-e...--> [LINK]

de nem kell hivatalos 😀

Cm9 lesz galaxy ace-re?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Devis írta:
igen galaxy minihez vannak főzött romok dögivel, de most nem ajánlom egyiket se. egyrészt mert most jön egy elég jó (teszteltem) ami cm9-es és már most beta2-es állapotba is baromi gyors, másrészt meg jön az ics. szal most nem ajánlok váltani, kb tök fölöslegesen

a cm9 maga az ICS lesz.
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
niteforce írta:
lesz ICS galaxy ACE-re?

Biztos, hogy nem! A Samsung még azon is gondolkozik, hogy Tab-re és S-re kiadják-e...--> [LINK]
0
0
0
0
Devis avatar
igen galaxy minihez vannak főzött romok dögivel, de most nem ajánlom egyiket se. egyrészt mert most jön egy elég jó (teszteltem) ami cm9-es és már most beta2-es állapotba is baromi gyors, másrészt meg jön az ics. szal most nem ajánlok váltani, kb tök fölöslegesen
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Talán a SuperoneClick segít.
0
0
0
0
Furmann96 avatar
Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy a Sony Ericsson Xperia X10-et szeretném rootolni de nem találtam megfelelő programot hozzá tudnátok ajánlani egy működő programot?
0
0
0
0
niteforce avatar
persze, vannak, kérdezd meg Devis-t melyik a legjobb, ő szokott ezzel foglalkozni, Galaxy minije van
0
0
0
0
Master Killer avatar
Galaxy Mini-hez vannak már főzött ROM-ok?
0
0
0
0
niteforce avatar
Master Killer írta:
Érdemes vírusirtót rakni androidra?

nem, csak lassítja a telót, azonban érdemes vigyázni mire kattintasz mert vannak azért vírusok.
0
0
0
0
Master Killer avatar
Érdemes vírusirtót rakni androidra?
0
0
0
0
Feki1991 avatar
D4V1D írta:
mi a ***ért van az hogy lett mobilinternetem már egy hónapja most pedig jött egy 501 eurós ***ott számla
pedig 1000 MB ot kaptam ingyen tűlük és még csak 900 at használtam el ebböl

bazmeg kurva ideges vagyok...... 😠 😠

Beállítások - Fiókok és szinkronizálás beállítások - Háttéradatok (pipa ki)

ez a megoldás a problémádra
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
ha még a rootolást se tudod akkor egyenlőre ne. De később érdemes majd. A fájkezelőnek meg semmi köze a roothoz és a CM modhoz. Fájlkezelőt az androdi marketből tölthetsz le ami a telón már előre fel van rakva csak wifi kell hozzá vagy mobilnetel is lehet hisz egy fájlkezelő pár mege de azért inkább a wifi ha nincs mobilnet előfizetésed.
0
0
0
0
no avatar
Hogy ha nincs fájlkezelő a telón(XPERIA X8) és nem tudom mi az a rootolás és teljesen kezdő vagyok,akkor hogy rakram rá a Cynaogen mod legújabb verzióját?
0
0
0
0
no avatar
mi a ***ért van az hogy lett mobilinternetem már egy hónapja most pedig jött egy 501 eurós ***ott számla
pedig 1000 MB ot kaptam ingyen tűlük és még csak 900 at használtam el ebböl

bazmeg kurva ideges vagyok...... 😠 😠
0
0
0
0
0423mark avatar
Sokkat nem fog segíteni amit most mondok de rootolni kell meg még az isten tudja 😃
0
0
0
0
molfer98 avatar
hogy kell x8-at android 2.3-ra frissíteni?? 😃
0
0
0
0
Devis avatar
azzal azért óvatosan. ha nagyon játszol vele szétszedi az sd-kártyádat (mint nekem kb eddig 500x 😆😉
0
0
0
0
no avatar
greenmelon írta:
LagMatyi írta:
greenmelon írta:
LagMatyi írta:
Egy Samsung Galaxy W-n hogy tudom beállitani hogy a játékokat és a hozzá való letöltéseket a memoria kártyára telepitse, mert seholse találtam és ha áthelyezem akkor már nem észleli :S

Rootolni kell és feltenni az app2sd progit, azzal lehet a kártyára telepíteni bármit.

Rootolni rootoltam, köszi a progit seholse találtam eddig megfelelőt remélem ez működni fog

Maga a program neve App2sd, ha pepötyögöd a gúgliba biztos sok útmutatót találsz, én sajna nem tudok neked segíteni mivel sosem használtam.
Szerk: elvileg fent van Market-on is, azt gondolom csak telepíteni kell és megy.

Kipróbáltam, csak egy a baj vele, hogy csak a telefon és az integrált 2gb hely közt helyez át dolgokat, külső memória kártyára nem😞
0
0
0
0
greenmelon avatar
LagMatyi írta:
greenmelon írta:
LagMatyi írta:
Egy Samsung Galaxy W-n hogy tudom beállitani hogy a játékokat és a hozzá való letöltéseket a memoria kártyára telepitse, mert seholse találtam és ha áthelyezem akkor már nem észleli :S

Rootolni kell és feltenni az app2sd progit, azzal lehet a kártyára telepíteni bármit.

Rootolni rootoltam, köszi a progit seholse találtam eddig megfelelőt remélem ez működni fog

Maga a program neve App2sd, ha pepötyögöd a gúgliba biztos sok útmutatót találsz, én sajna nem tudok neked segíteni mivel sosem használtam.
Szerk: elvileg fent van Market-on is, azt gondolom csak telepíteni kell és megy.
0
0
0
0
no avatar
greenmelon írta:
LagMatyi írta:

0
0
0
0
Revengex avatar
LG Optimus One p500-at h kell frissiteni 2.3-as androidra?
0
0
0
0
greenmelon avatar
LagMatyi írta:

0
0
0
0
niteforce avatar
keressél előbb utóbb találsz ami elindul és jó. Olvasd el a véleményeket.
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
molfer98 avatar
niteforce írta:
GOOGLE az istenit neki 😃😂

rákeresel hogy Sony Ericsson Xperia X8/Samsung galaxy Y
games/apps

mindent megtalálsz, még olyat is amit nem kerestél...

de ezek 99%-a el sem indul 😞
0
0
0
0
niteforce avatar
GOOGLE az istenit neki 😃😂

rákeresel hogy Sony Ericsson Xperia X8/Samsung galaxy Y
games/apps

mindent megtalálsz, még olyat is amit nem kerestél...
0
0
0
0
Zergi0 avatar
Én eddig elég jó free cuccokat szedtem le Marketről .
0
0
0
0
molfer98 avatar
xperia x8-hoz honnan tudok leszedni játékokat ami el is indul?? android 2.1 😃
0
0
0
0
Zergi0 avatar
Most kaptam egy Samsung Galaxy Y nevezetű telót 😀 és azt szeretném kérdezni hogy milyen programokat,játékokat ajánltok rá ?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció