Mindent az Androidról
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ismerősömnek a 2.3tól még a Fruit ninja is laggol. A galaxy3 at Froyora tervezték és nem Gingerbreadre-
Ez butaság, de szerintem ezzel te is tisztában vagy.
Mikor jön ki az ICS? A Galaxy Minimen menni fog?
Hivatalosan 110%, hogy nem lesz rá, és biztosan nem lesz fözöttként se mert kevés alá a telefon hardvere.
már van mini-re, csak beta. kipróbáltam, teljesen jól megy vele, oc nélkül is
Akkor tévedtem, nem gondoltam volna, hogy arra a hardverre is meg tudják csinálni.
Hivatalosan 110%, hogy nem lesz rá, és biztosan nem lesz fözöttként se mert kevés alá a telefon hardvere.
már van mini-re, csak beta. kipróbáltam, teljesen jól megy vele, oc nélkül is
valaki segítene x10 mini prora cyanogenmod-ot felrakni??😀 és elmondaná hogy mitől lesz jobb tőle a telefon??😃
Én feltettem a minimre (nem pro)a cyanogen-t, 2.3.5. Jó, csak nagyon meríti a telefont.
Leírást a se-portálon találsz.
Devis: ha majd kint lesz a végleges segítesz felrakni? 😃😃
[LINK]
lesz ICS galaxy ACE-re?
Biztos, hogy nem! A Samsung még azon is gondolkozik, hogy Tab-re és S-re kiadják-e...--> [LINK]
de nem kell hivatalos 😀
Cm9 lesz galaxy ace-re?
igen galaxy minihez vannak főzött romok dögivel, de most nem ajánlom egyiket se. egyrészt mert most jön egy elég jó (teszteltem) ami cm9-es és már most beta2-es állapotba is baromi gyors, másrészt meg jön az ics. szal most nem ajánlok váltani, kb tök fölöslegesen
a cm9 maga az ICS lesz.
lesz ICS galaxy ACE-re?
Biztos, hogy nem! A Samsung még azon is gondolkozik, hogy Tab-re és S-re kiadják-e...--> [LINK]
Érdemes vírusirtót rakni androidra?
nem, csak lassítja a telót, azonban érdemes vigyázni mire kattintasz mert vannak azért vírusok.
mi a ***ért van az hogy lett mobilinternetem már egy hónapja most pedig jött egy 501 eurós ***ott számla
pedig 1000 MB ot kaptam ingyen tűlük és még csak 900 at használtam el ebböl
bazmeg kurva ideges vagyok...... 😠 😠
Beállítások - Fiókok és szinkronizálás beállítások - Háttéradatok (pipa ki)
ez a megoldás a problémádra
pedig 1000 MB ot kaptam ingyen tűlük és még csak 900 at használtam el ebböl
bazmeg kurva ideges vagyok...... 😠 😠
Egy Samsung Galaxy W-n hogy tudom beállitani hogy a játékokat és a hozzá való letöltéseket a memoria kártyára telepitse, mert seholse találtam és ha áthelyezem akkor már nem észleli :S
Rootolni kell és feltenni az app2sd progit, azzal lehet a kártyára telepíteni bármit.
Rootolni rootoltam, köszi a progit seholse találtam eddig megfelelőt remélem ez működni fog
Maga a program neve App2sd, ha pepötyögöd a gúgliba biztos sok útmutatót találsz, én sajna nem tudok neked segíteni mivel sosem használtam.
Szerk: elvileg fent van Market-on is, azt gondolom csak telepíteni kell és megy.
Kipróbáltam, csak egy a baj vele, hogy csak a telefon és az integrált 2gb hely közt helyez át dolgokat, külső memória kártyára nem😞
Egy Samsung Galaxy W-n hogy tudom beállitani hogy a játékokat és a hozzá való letöltéseket a memoria kártyára telepitse, mert seholse találtam és ha áthelyezem akkor már nem észleli :S
Rootolni kell és feltenni az app2sd progit, azzal lehet a kártyára telepíteni bármit.
Rootolni rootoltam, köszi a progit seholse találtam eddig megfelelőt remélem ez működni fog
Maga a program neve App2sd, ha pepötyögöd a gúgliba biztos sok útmutatót találsz, én sajna nem tudok neked segíteni mivel sosem használtam.
Szerk: elvileg fent van Market-on is, azt gondolom csak telepíteni kell és megy.
GOOGLE az istenit neki 😃😂
rákeresel hogy Sony Ericsson Xperia X8/Samsung galaxy Y
games/apps
mindent megtalálsz, még olyat is amit nem kerestél...
de ezek 99%-a el sem indul 😞
rákeresel hogy Sony Ericsson Xperia X8/Samsung galaxy Y
games/apps
mindent megtalálsz, még olyat is amit nem kerestél...