Tuning kocsik, és alapkocsik.
A lényeg, hogy rakjatok be jó képeket. Akár leírhatjátok a teljesítményt, kedvenc kocsitokat. Az teljesen mind1, hogy alapkocsit, vagy tuningkocsit raktok be.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
én utoljára ezen voltam ott 😀
állati jó volt 😀
nagy álmom h egyszer én is eljussak saját autómmal egy hasonló kaliberű tuningtalira és vmi dijat be is söpörjek 😃 talán sikerülni is fog egyszer 😀
am környékbelieknek holnap lesz az idei Zalaegerszeg tuningfesztivál 😀
lesz minden amit el lehet képzelni 😆
topless autómosás
drift
Hidi Miki streetfighter show
old timer autók, motorok
pin up lányok
és még sorolhatnám 😀
ugyhogy hatalmas buli lesz 😂
van egy fotoalbumom az idei Debreceni auto tuning fesztiválról az album végét ajánlom szíves figyelmetekbe ^^
[LINK]
Jó kis kocsik, te voltál ott?
igen ezt bűn lett volna kihagyni.
itt vannak videók is...
[LINK]
van egy fotoalbumom az idei Debreceni auto tuning fesztiválról az album végét ajánlom szíves figyelmetekbe ^^
[LINK]
Jó kis kocsik, te voltál ott?
[LINK]
A második képen az egy Shelby GT 500-as? Istenem, csak egyszer próbálhatnék ki egy ilyen masinát. 😀
Igen az, egyetlen darab egész Szlovákiába 😀
Gigazte: Ez vmi replika Ferrari, nem hasonlít egyetlen modellre se, legalábbis nekem nem ismerős 😆
Ez kérlek szépen egy F50 igaz kicsit bután néz ki, de a vonásai megvannak. A lényeg, hogy Ferrari F50-et láttam pinkbe😆
Gondolom neke d a Predatoros BMW tetszett a legjobban 😆
A második képen az egy Shelby GT 500-as? Istenem, csak egyszer próbálhatnék ki egy ilyen masinát. 😀
Igen az, egyetlen darab egész Szlovákiába 😀
Gigazte: Ez vmi replika Ferrari, nem hasonlít egyetlen modellre se, legalábbis nekem nem ismerős 😆
gigazte: Hát nem tudom, nekem le sem lehetne törölni a vigyort a képemről ha megdobnának egy ilyennel:
Nálunk tegnap volt tuningtalálkozó (kérésre dobhatok majd pic-eket), volt sexy autómosás (egyik kocsimat sem akarták lemosni 😶..nem is tudom miért 😂😉, DB mérés, s sprint 201m-re, az 1L alatti kategóriát megnyertem, igaz csak 4en voltunk 😃..s a 2-2,5L-ig 3.ik lettem a 17ből..majd dobok képeket a kupákról
De legalább látjuk h +140 ló van benne szal a gyorsulása jobb szvsz!
Engine Type aluminum alloy single overhead cam
24-valve V8
Engine Size 4.6 liters / 281 cu. in.
Horsepower 300 @ 5750 rpm
Torque (lb-ft) 320 @ 4500 rpm
Transmission 5-speed manual
Wheelbase / Length 107.1 in. / 188.0 in.
Curb Weight 3483 lbs.
Pounds Per Horsepower 11.6
Fuel Capacity 16.0 gal.
Fuel Requirement 87 octane unleaded regular gasoline
Tires P235/55 ZR17 Pirelli P-Zero Nero
Brakes, front/rear twin-piston calipers, vented disc /
single-piston calipers, vented disc
antilock standard
Suspension, front/rear independent MacPherson strut /
solid axle with coil springs,
3-link location and Panhard rod
Drivetrain front engine, rear-wheel drive
PERFORMANCE
EPA Fuel Economy - miles per gallon
city / highway / observed 17 / 25 / 16
0 to 60 mph 5.2 sec
GTR:
Brakes F/R: ABS, vented disc/vented disc
Tires F-R: 275/35 - 315/30 R20
Engine
Type: V8
Displacement cu in (cc): 302 (4995)
Power bhp (kW) at RPM: 440(324) / 7000
Torque lb-ft (Nm) at RPM: 400(542) / 5500
Redline at RPM: 7000
Exterior
Length × Width × Height in: n.a.
Weight lb (kg): n.a.
Performance
Acceleration 0-62 mph s: n.a.
Top Speed mph (km/h): n.a.
Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a.
Erről csak ennyit találtam! a GTR gyorsulásáról nm sokat tudunk meg 😕
Jaja ez GTR de naon szép szebb mint a sima GT am meg ott van az oldalon h GTR! 😆
De nem sokkal erősebb ha jól tom!
Kicsit erősebb, igaz semmilyen összehasonlítást nem láttam, de 100% hogy dobtak rá az alap gt-hez képest.
Jah bár én játékokban is láttam mind a 2-t eggyütt is pl.: Gran Turismo 4 abba asszem 50 lóerővel több de rég játszottam vele szal nm tom biztosra mondani!
Jaja ez GTR de naon szép szebb mint a sima GT am meg ott van az oldalon h GTR! 😆
Kicsit erősebb, igaz semmilyen összehasonlítást nem láttam, de 100% hogy dobtak rá az alap gt-hez képest.
Nem rosszak, az 1. nagyon dúrván néz ki, de látni rajta h nem valódi, vagy csak nagyon meg van effectelve 😆
A középső nem rossz de sárga helyett vmi más színűre festeném pl kék vagy fekete, az utolsó is jól nézne ki ha nem lenne pink 😆 Azt feketére festeném, az illene rá sztem 😆
Az 1. az igazi, csak szerintem túleffectelték a látvány miatt😃
A középső nem rossz de sárga helyett vmi más színűre festeném pl kék vagy fekete, az utolsó is jól nézne ki ha nem lenne pink 😆 Azt feketére festeném, az illene rá sztem 😆
Ez igencsak photoshoposnak néz ki. Dragking és FekaRap jobbat dobnak össze😆
Hátja..:S
Gumi,Kerék,Matrica,Spoiler nem vmi pontos.
nekem ez jön be 😃
nissan skyline gt-r 35
Vagány a karbonszálas motorháztető, csak ez az arany festés, meg a kínai rendszámtábla nem tetszik rajta.😆
nissan skyline gt-r 35
meg még bejönnek az izom autók