Milyen játékvezérlőt vegyek?
Üdv.
Már jó ideje szeretnék kormányt venni a géphez. A neten is sokat olvasgatok róluk, de eddig még nem találtam alkalmasat. Olyan kormány érdekelne, ami pl. a Grid-el NFS Shift-el jól m?ködne. Nem sokat játszottam eddig kormánnyal. 20.000-30.000 Ft között vannak esetleg jobb kormányok? Sokan a G25-öt ajánlják, de az nekem túl komoly, az áráról nem is beszélve. Ha esetleg valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném.
Már jó ideje szeretnék kormányt venni a géphez. A neten is sokat olvasgatok róluk, de eddig még nem találtam alkalmasat. Olyan kormány érdekelne, ami pl. a Grid-el NFS Shift-el jól m?ködne. Nem sokat játszottam eddig kormánnyal. 20.000-30.000 Ft között vannak esetleg jobb kormányok? Sokan a G25-öt ajánlják, de az nekem túl komoly, az áráról nem is beszélve. Ha esetleg valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ez a konverter PC-re is jó?
Megnevezés: USB PS PS2 átalakító adapter
Leírás: Plug&Play, a PC-re való csatlakoztatás által, a joy padok használhatóak(képen is látszik),DDR PC játékok támogatása, rezgés funkció támogatás,digitális és analóg módok elérhetősége
Rendszerkövetelmény: Windows 98, Windows 98Se, Windows Me, Windows 2000, Windows XP és DirectX 7 vagy feletti
Ez a konverter PC-re is jó?
Ezek USB-re alakítanak 😃
A régi TI kormányomhoz kellett ilyen, de sajnos tönkrement a kormány :/
ilyesmit nem tudjátok, hogy hol lehet venni? kép: Spoiler!
Esetleg itt.
[LINK]
[url]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iw3nfqgZa4A#[/url]
[LINK]
[url][/url]
Olvastam rengeteg helyen hogy az Xbox kontrollert minden játék felismeri és kompatibilis vele.Egy olyan kérdésem lenne hogy melyik az a fajta ami minden játékhoz jó a vezetékes vagy vezeték nélküli?Egy linket is tudnátok adni hogy hol lehet olcsón kapni? 😀
Én csak ajánlani tudom neked az xbox kontrollert. Én sokáig használtam vezetékest is most jelenleg vezeték nélkülim van. Természetesen ugyanúgy felismeri mind a kettőt az összes játék (ha így értetted a kérdést). Én a vezeték nélkülit ajánlanám. Egyrészt sztem egy modern dísze is lesz az asztalodnak, másrészt én a vezetékest állandóan lerántottam az asztalról mert mindig beleakadt a lábam.
És itt egy link. Én is innen vettem. Ennél olcsóbban sztem sehol sem kapsz.
http://www.***/microsoft-xbox360-x360/kiegeszito-xbox-360--pc-vezeteknelkuli-kontroller
Húúha jó húzós az ára nekem jó a használt is és megkapom egy 5-ösért 😀 de köszi a választ 😀
Olvastam rengeteg helyen hogy az Xbox kontrollert minden játék felismeri és kompatibilis vele.Egy olyan kérdésem lenne hogy melyik az a fajta ami minden játékhoz jó a vezetékes vagy vezeték nélküli?Egy linket is tudnátok adni hogy hol lehet olcsón kapni? 😀
Én csak ajánlani tudom neked az xbox kontrollert. Én sokáig használtam vezetékest is most jelenleg vezeték nélkülim van. Természetesen ugyanúgy felismeri mind a kettőt az összes játék (ha így értetted a kérdést). Én a vezeték nélkülit ajánlanám. Egyrészt sztem egy modern dísze is lesz az asztalodnak, másrészt én a vezetékest állandóan lerántottam az asztalról mert mindig beleakadt a lábam.
És itt egy link. Én is innen vettem. Ennél olcsóbban sztem sehol sem kapsz.
(nem tudja vki miért csilagozza ki a linket amit beszúrok? Mind1 küldöm PÜ-be a linket!)
Fontos, hogy normális legyen a kerék mérete, pillangóváltós legyen, ne külön váltókaros, kényelmesen elérhető gombok.
Eddig ez a favoritom: Thrustmaster Ferrari GT Experience
Ár: Max 15 000 Ft
PC-n a legtöbb játékot a hozzá kapott karral tolom.
Xbox-hoz is usb-n csatlakozik, ezért ugye nem kell PC-hez semmi plusz, csak fel kell telepíteni egy illesztő programot, amit könnyedén letölthetsz.
Ui.: Amit linkeltél az egy usb hosszabbító, én is ilyet kötök rá pluszban, ha a tv-re kötöm a gépet mert ágyból akarok játszani.
Xbox 360 konzolhoz van és nekem Pc hez kell összekötni hogy tudjak azzal a xbox 360 vezérlőn pcn is kockulni,tehát ilyen pc xbox 360 joy összekötő kábel... Leci nemtudtok linket vagy valamit ahol vehetnék ilyet
http://www.progamingshop.sk/speedlink-xbox-360-controller-extension-cable-p-7418.html
nemtudom hogy ez jo e lenne,mert erdekes a kabel vége
na most ahol szeretném venni ott azt írja hogy (xbox,PC) (én meg mindenhol ugy láttam ahol néztem hogy ( forn windows ) Spoiler!
mert pl néztem oldalakon ahol a for windows kar meg a (PC,Xbox) kar nem is egy árban van pedig ugyan úgy néz ki ...
Van értelme gamer egeret venni?
Anyira nem vagyok az egérre tápos nekem mind 1 milyen.. De gamert nem probaltam még.
Sziasztok!
Nekem is tudnátok ajánlani egy kormányt PC-re?
Kis feltételeim:
-900fokra forgatható legyen
-Ha elfordítod a kormányt, majd elengeded, az magától visszaforduljon alapállásba (nem tudok rá szakszót 😕)
-Lehetőleg 30.000 FT fölé ne menjen az ára
Ami még fontos, hogy első sorban Need For Speedekkel játszanék a vele.
Előre is köszi! 😃
Thrustmaster RGT FFB Clutch 25,000ft
vagy ha kicsit megpótolod akkor
Thrustmaster Ferrari F430 Force Feedback Racing Wheel PC 34,000ft
vélemény?
Nekem is tudnátok ajánlani egy kormányt PC-re?
Kis feltételeim:
-900fokra forgatható legyen
-Ha elfordítod a kormányt, majd elengeded, az magától visszaforduljon alapállásba (nem tudok rá szakszót 😕)
-Lehetőleg 30.000 FT fölé ne menjen az ára
Ami még fontos, hogy első sorban Need For Speedekkel játszanék a vele.
Előre is köszi! 😃
Helló a haverom most kézsül venni egy kormányt. AZ a gond nincs sok pénze és csak helyi boltba szeretne venni. Az a kérdésem megéri e venni olcsó gyenege márkájut pl GENIUS, GAMEBIRD, DEFENDER, az a gond 10-14 k. ja van rá. gembird str-shockforce-m ez csak ajó lenne mennének vele a gamek vagy fel se ismerik. Amuy nem kell fullos simulátor kormyán.
Thrustmaster ferrari GT experience
nekem is ez van, és eddig minden játék felismerte, shift 2 -ben még alap előre beállított profil is van hozzá.
Én is ezt ajánlottam de sajnos ilyet nem talát és cak egy két heklyen venne. Nem tudsz valamit a Gamedir ról felismeri a F1,és shift
Helló a haverom most kézsül venni egy kormányt. AZ a gond nincs sok pénze és csak helyi boltba szeretne venni. Az a kérdésem megéri e venni olcsó gyenege márkájut pl GENIUS, GAMEBIRD, DEFENDER, az a gond 10-14 k. ja van rá. gembird str-shockforce-m ez csak ajó lenne mennének vele a gamek vagy fel se ismerik. Amuy nem kell fullos simulátor kormyán.
Thrustmaster ferrari GT experience
nekem is ez van, és eddig minden játék felismerte, shift 2 -ben még alap előre beállított profil is van hozzá.
Az én Thrustmaster ferrari gt experience kormányomon a visszaváltó fület sikerült 2 hónap alatt lenullázni...
G25öt kapni még újonnan?
nem, csak g27-et!
G25öt kapni még újonnan?
Genius Twni Wheel 900ff, csak mert 10-essel olcsóbb mint a logitech.
http://***/PictureMod/pictures/2011-07/GENIUS_JOY0204_Twin_Wheel_900FF.jpg
valaki?
Geniusról nem modtak sehol semmi jót, tehát nem azt veszek, de!
Logitech driving force gt vagy thrustmaster rgt ffb clutch?
Melyik a jobb? Leginkább TDU2-höz kellene.
Eredeti Xbox360 kontroller nem jó a géphez?😊
Jó a géphez.
De hogy működik?😊
Eredeti Xbox360 kontroller nem jó a géphez?😊
Jó a géphez.
De hogy működik?😊
De ez már más téma....
a Genius-t én nem sorolnám jó gyártónak.
Ami genius cuccom volt az tönkrement.
Billentyűzet, hangfal, egér, kormány is volt...
Nekem van egy 2 éves Genius hangfalam és egy 4 vagy 5 éves kormányom, semmi bajuk nincs
Ami genius cuccom volt az tönkrement.
Billentyűzet, hangfal, egér, kormány is volt...
De esetleg mondhatna valaki olyat, hogy még milyen kormánymárkák a jók, mert ugye az összes lehetőséget meg akarom nézni 😊
Thrustmaster
Logitech
Genius
Igazából nincs nagyon sok kormány márka. De a "Thrustmaster" és a "Logitech" a vezető gyártó. A Genius az alacsony-közép kategóriás kormányaival "futott" be a piacra. (Bár itt is kiszorítják hamarosan őket a nagyobb gyártók)
A logitech mellett döntök szerintem, mert abban jobban bízok, hogy strapabíróbb.
rendben, az jó kis kormány 😜
Igazából nem tudok dönteni 😀
A kuplungosat is ki próbálnám, de nem hinném hogy annyit fogok "váltogatni", igazából fogalmam sincs. 😀
neked kell eldönteni 😃
A kuplungosat is ki próbálnám, de nem hinném hogy annyit fogok "váltogatni", igazából fogalmam sincs. 😀
Én a kuplungosat venném.
Köszi a választ, de úgy értettem hogy elég-e annyi vagy vegyek nagyobbat? Vagyis a Logitech Driving Force GT-t.
nekem 180° -os van, és nem nagyon érzem a hátrányát.
Ha teheted vegyél nagyobb forgásút, élethűbb, de a kisebb fordulatos sem okoz szerintem gondot.