Egyértelműn xbox 360 jobb! 😜 Nekem is az van és semmi problémám sincs vele! Most éppen flashelik a kicsikét 😃
Ps 3ról annyit hogy semmiben sem külömbözik a boxtól max a netes rész de egy konzol nem netezésre van kitalálva!
Grafika szinte azonos! A Boxé kicsit színesebb míg a Ps3-é kicsit életűbb de azt a pici különbséget szerintem nehéz észre venni 😆
mcbaya írta:
egyértelmű, hogy az xbox😀 még mindig nagy bajok vannak a túlmelegedéssel!😀
nincs azzal semmi baj, a túlmelegedéses esetek nagyrészét okos embereknek sikerült előidézni, akik teljesen betolták a falhoz/szekrény oldalához/könyvekhez a ventillátoros részt😂
Én a négyet a háromhoz hasonlítva mondtam, hogy nem tetszet!
Néztem már róla videókat, de nem győztek meg.
Ezért kérdeztem a véleményed.
Lehet, hogy nem kellett volna....
😠
Szerintem nincs ertélmű győztes itt se. Mert mindenki mást szeret. Nyílván aki ps1-el kezdte annak a ps3 jobb. Aki viszont Xbox-szal kezdte annak az Xbox360 a jobb.
ODST, Wars, azért tiszteljük meg ennyivel a Halo sorozatot) de ennyi bőven elég is mert csak úgy alázzák a PS3 exkluzív címeket. Nem mondom hogy rosszak a gémek PS3on, sőt jók, csak ha választani kell akkor eggyértelműen Xbox
nekem mind a kettő van de a PS3-on nekem több játék van ami tetszik..😜 uncharted 1,2,3,killzone 2-3,metal gear solid 4,infamous 1-2,gran turismo 5..stb..😃 xboxon meg gears of war 2-3,halo 3-reach...😆
én se flasheltetem ki. haverom mindig aszztmonja hogy flasheltesem ki mert ki tudja írni a gammákat én még netet akkarok szerezni hogy tudjak live olni😆
Az én vélémenyém szerint is nekem az xbox tetszik jobban(hisz nekem sincs egy túl jó gépem) nem csak a grafika miatt, hanem inkább a live miatt,amilyen partikat szoktunk csapni...😆
s semillyen módon nem akarom kiflasheletni, DE kinek melyik tetszik jobban.
Szerintem mindig is az xbox360 lesz a fav, most már ingyenes a live is, csak a sony szart se tesz azért hogy még jobban beelőzze az xboxot, ha most nagyon nem hisztek nekem van 1 szavazás is egy oldalon ahol kb. az egész város xbox360-ra szavaz. Itt a link: www.battagame.hu és majd a naptár felett egy kicsivel látsz egy szavazást ott megnézheted. Én igazság szerint amellett pártoltam le, hogy vigye a nagyon szeretett játékaim mivel a gépem xar. Hogy csak azért vegyek ps3-at mert 120 k egy kicsivel jobb a grafikus kártyája vagy valami akkor inkább kihagyom...
tesla god-nak igaza van én nem nagyo szeretem az ilyesmi gamekat az meg h így dirt eljek avgy codozzak eléggé meg kéne magam eröltetni , hogy valamit ikerüljön összehoznom meghát netezni meg ilyenekre nam nagyon jó hol a bilentyű? mi a katt? stb dehát mire én vén leszek ha lesz olyan sztem nem is fogják tudni az emberek h mi a gomb...
heh vicces,hogy amikor utoljára írtam ebbe a topicba akkor még ugy voltam,hogy semmi pénzért PS3 csak az Xbox most meg már lassan 1 éve van PS3-am is az Xbox mellett😃
mostmár szerintem is a PS3 a legjobb!
jó hozzá(mondjuk átalakítót ahhoz venni kell), én azt fejtegettem, hogy ha valaki a nulláról akar kinectezni, akkor zsebbe kell nyúlnia, de így utólag belegondolva tényleg nem volt egyértelmű amit írtam
tudom, de 40k nekem jelenleg sok azért hogy hadonásszak egy jót, az új xbox+kinect kombót meg azoknak gondoltam, akik TV előtt akarnak ugrálni a családdal, bár most h ide kilyukadtam nem vagyok benne biztos, hogy ez néhány délutánnál tovább akkora poén / game, viszont van 1 csomó boxos ismerősöm, majd ha meglesz a gépem, lehet kölcsönkérem vkitől aki megvette, megnézni mit tud
jó pofa dolog ez a kinect, de azért nem vennék egy új xbox-ot + kinect-et, hogy ilyen kis családi játékokkal szórakozzak, komolyabb játékok irányítása meg elég nyögvenyelős lenne vele, ettől függetlenül ötletes dolog, ha olcsóbban be lehetne szerezni, azért vennék 1et
A Kinect forradalmasította a (játék) vezérlőket, egy teljesen újfajta vezérlésől van szó amelynél nincs semmilyen beviteli eszköz s az Evoluce "segítrsége" által hamarosan Win 7 alat is használható lessz!
nekem nem jön be ez a kinect mert én inkább igazi komoly játékokkal játszok. nem ilyen casual játékokkal ahol ugrálsz a házba lehet jó dolog de naon drága majd ha lesz kinect star wars vagy kinectes gow meg ilyenek😆
igen a ps3 sixaxis joy-ja (nekem is ez van 2db) alapból mozgásérzékelő van benen pl.: GTA IV-be van egy ilyen sixaxis turorial és joyal iránytasz mindenent + killzone 2nél amikor tőlt a pálya és igy mozgathatod meg játék során is van pár alkalom szóval komoly 😃
jaja...nekem legjobban akkor tetszett ps-nél amikor a Heavenly Sword-be controllerelt mozgattad és úgy ment az ágyúgolyó 😃
ja meg KillZone 2-nél snipernél mozgatod és úgy célzol...faja 😜
a wii sokkal előbb megcsinálta ezt a mozgásérzékelős kontrollert, de ha nem a nitendo, akkor valaki más lett volna az első, de így részben koppintás a move meg a kinect is. am szerintem is jópofa dolgok ezek, csak nem hiszem hogy valaha is vennék ilyent, nekem drága ez ahhoz, h casual játékokkal hadonásszak pár alkalommal
Jaja, lopták, mert látták,hogy az embereknek ez nagyon bejön és a fejlesztők is láttak benne fantáziát. Ebben nincs semmi rossz,mert tök jó cuccok ezek😀
Háát csak elárulok egy dolgot hogy a Move 10000xer pontossabb mint a wii , preczízebb meg minden !
Szóval senki , senkitől nem lopott maradjunk ennyibe !
Ps 3ról annyit hogy semmiben sem külömbözik a boxtól max a netes rész de egy konzol nem netezésre van kitalálva!
Grafika szinte azonos! A Boxé kicsit színesebb míg a Ps3-é kicsit életűbb de azt a pici különbséget szerintem nehéz észre venni 😆
egyértelmű, hogy az xbox😀 még mindig nagy bajok vannak a túlmelegedéssel!😀
Néztem már róla videókat, de nem győztek meg.
Ezért kérdeztem a véleményed.
Lehet, hogy nem kellett volna....
😠
Kérdezni szeretném, hogy a gran turismo 5 milyen?
Nekem a három van meg PS2-re.
Érdemes megvenni?
A 4. része nem jött be nekem.
Hát nézz róla videókat 😃
Nagyon jó játék és a 4-et az 5-el ne hasonlítsd már őssze...
Brutális grafikája van 😀
Nekem a három van meg PS2-re.
Érdemes megvenni?
A 4. része nem jött be nekem.
S esetleg megvan a Reach?
( nem lenne baj ha felvennélek live-ra?)
s semillyen módon nem akarom kiflasheletni, DE kinek melyik tetszik jobban.
Szerintem mindig is az xbox360 lesz a fav, most már ingyenes a live is, csak a sony szart se tesz azért hogy még jobban beelőzze az xboxot, ha most nagyon nem hisztek nekem van 1 szavazás is egy oldalon ahol kb. az egész város xbox360-ra szavaz. Itt a link: www.battagame.hu és majd a naptár felett egy kicsivel látsz egy szavazást ott megnézheted. Én igazság szerint amellett pártoltam le, hogy vigye a nagyon szeretett játékaim mivel a gépem xar. Hogy csak azért vegyek ps3-at mert 120 k egy kicsivel jobb a grafikus kártyája vagy valami akkor inkább kihagyom...
Nincs miről beszlnünk! 😜
mostmár szerintem is a PS3 a legjobb!
ja meg KillZone 2-nél snipernél mozgatod és úgy célzol...faja 😜
Szóval senki , senkitől nem lopott maradjunk ennyibe !
azt a kinectet meg a ps move-ot is a nintendo-tól lopták a p****k!
A Kinectet biztos nem (mivel ott nem tartasz a kezedben semmit), viszont a PS Move s a Nintendo Wii kezelés nagyon hasonló. 😊
LewisHamiltonF1 bocs😉