Mondjuk mikor még kicsi voltam 8-9 éves, akkor nekünk voltak tengerimalacok. Azok is aranyosak voltak. Először volt egy fiú és egy lány, de szaporodtak rendesen, s így elég sok lett.
Mi nem engedhetünk meg maguknak háziállatot, mert van hitelünk nem is kicsi. Ráadásul nemcsak a házon van, hanem az autón is. A kutyákat szeretem, mert aranyosak.
Szeretném őket megmérgezni de sok a dakota.. 😃 am nem amikor jövök haza becsöngetek és pechem van ha nincs itthon senki 😃 de mindig abban bízok hogy a kutyák hátul vannak, ki könnyen kijövök 😃 1 kis kenyér 😃
Xavi001 írta:
Nekem van 2 tengerimalacom 😃 Gizi és Simon 😃 2 kutyám.. 1 fehér kuvasz (Bundás) meg 1 kicsi de már öreg Tacskóm (Tomi) ettől a 2 kutyától nem tudok bejutni a házba ugyanis Tomi mindig rám uszítja Bundást már sok farmeromat szét szedte.. ,de persze meglágyulnak ha van nálam kaja 😃
Nekem van 2 tengerimalacom 😃 Gizi és Simon 😃 2 kutyám.. 1 fehér kuvasz (Bundás) meg 1 kicsi de már öreg Tacskóm (Tomi) ettől a 2 kutyától nem tudok bejutni a házba ugyanis Tomi mindig rám uszítja Bundást már sok farmeromat szét szedte.. ,de persze meglágyulnak ha van nálam kaja 😃
kép:
[LINK]
http://www.cukigyar.com/view/1124/zafir-a-kis-cicus-alszik
1 Teknős Brúnó
1 Majom Tesóm 😆
1 Macskánk
Nálam azok is mennének a sintért telepre...😆
Nekem egy csöppség Kaukázusim van, meg egy idegbeteg Fox terrier keverék....meg 2 idióta macska, mind 2 kefete(fekete) 😃
na meg itt van a 3 öcsém😆
A baratnom 😂
de egy tahó állat vagy ember -.- te sem érdemelsz nőt magad mellé.
visszatérve a témához:
3 kutyánk van. Mind 3 fajtiszta német juhász. Néró, Cézár és Zeus