Opera 😀 sztem negyon szép letisztult, átlátható... Főleg a kezdőlap tetszik amikor ki lehet tenni kis képekben a könyvjelzőket 😀 amikor lassú a net akkor meg Opera Turbó 😀 nagyon jó nem fagyogat, stabil 😀
DCMAN írta:
nem tudom de a mozilánál jóval gyorsabb 😆 valamit tényleg tudhat😆 én is kiprobáltam
Ha valami ténylegesen gyors az a Slim Browser, nem azért mert valami hiper-szuper dolog van benne, hanem a ram használata miatt 😉
[LINK]
Szerk: Ezt nem hasra ütésből mondom, hanem összehasonlítottam a legtöbbet használt böngészőkkel (Opera, Chrome, Firefox... de szerintem nem kell bemutatnom őket) + sok ideig ezt használtam (1-2év), mostanság már nem nagyon mivel a chrome-ba van mindenem és lusta vagyok átrakosgatni a dolgokat + az Ad blocker beépített alkalmazás miatt mivel ez a program a legtöbb reklámot letiltja még a youtube-osat is^^
sachme írta:
Maxthone 3 Próbáljátok ki mert nagyon megéri! a leggyorsabb!
Neked súgják ezt a hülyeséget? 😲
Egyik haverom azt használ és használtam már én is, nála is meg az én gépemen is volt már, hát mondjuk ki nem egy best 😆
alex1997 írta:
Én is maradok a Tüzes Rókánál.
(A sok diplomás okos ember köztük info tanarom azt mondja hogy az Exploier a legjobb mert eredeti Microsoft a legstabilabb) Félig meddig SZERINTEM igazuk van.
Hány éves az infó tanárod? 60? Lyukkártyából meg mágnesszalagból diplomázott?
Én nem tudom ki hogy van vele, de ha diplomás,ha nem, én a képébe röhögnék ha az explorert ajánlgatná. Megáll az ész. A stabilitás gondok, a kismillió backdoor, meg az eleve windows exploreren alapuló program már nem lehet jó. Ha a sima explorer.exe kernel panicra beszar, már hal vele együtt az internet explorer is.
Én nálam attól függ, mit csinálok rajta, ha csak simán szörfölök, gépigény és társai... akkor a chrome, mert a könyvjelzőim itt vannak meg ennél jól oldották meg, hogy ha van fiókod és bejelentkezel akkor betölti neked a bővítményeket, könyvjelzőket ilyeneket. De ha filmet nézek, hírműsort, anime rész ezeket Opera-n szoktam, mert azon valamivel jobb, de viszont chrome-on gyorsabban töltenek be :/
(A sok diplomás okos ember köztük info tanarom azt mondja hogy az Exploier a legjobb mert eredeti Microsoft a legstabilabb) Félig meddig SZERINTEM igazuk van.
Optimusz08 írta:
Régen Internet Explorer-em volt de utánna leváltottam Firefoxra és meglepődtem mennyivel gyorsabb jobb. De utánna jott a Chrome. Chrome 100x gyorsabb mindennél. Akárki akármit mond nincs igaza 😃DDD Többi gagyi rossz only Chrome.
Ez úgy hülyeség ahogy van!
Én használtam Chrome-t, Opera-t, Slim Browsert-t (ezeket most is használom), Firefox-ot, Safari-t, Internet Explolert-t és még egy párat.
Gyorsaságilag nagy külömbség nincs közöttük, internet Explorer lassabb kicsit, a Slim Browser pedig gyorsabb egy kicsit a többinél, inkább abban van külömbség, hogy mennyi memóriát használnak, ebben a Firefox, és a Chrome vezet és a Slim Browser pedig a legkevesebbet. Végül is mindegyikkel el lehet lenni, mindegyik másban jó, és mindegyiknek van hátránya is.( Legalábbis szerintem,ahogy én vettem észre)
Régen Internet Explorer-em volt de utánna leváltottam Firefoxra és meglepődtem mennyivel gyorsabb jobb. De utánna jott a Chrome. Chrome 100x gyorsabb mindennél. Akárki akármit mond nincs igaza 😃DDD Többi gagyi rossz only Chrome.
Sokáig Firefox-ot használtam, meg többször megpróbálkoztam a Chrome-mal, de lassan 2 éve Operát használok. Negyed annyi gondom nem volt vele, mint a Firefox-al egy év alatt. A gyorshívóért meg külön homolkcsók a kitalálónak.
Erik94 írta:
Tudom de google chromen jobb de mozillán is megy de chromen jobb elvileg😀
teljesen mind1 milyen böngésző alatt futnak az ilyen link ellenőrző bővítmények... Én régebben a WOT (Web Of Trust)-ot használtam de nincs értelme ha csak a megszokott oldalakra lép fel az ember
nem tudom de a mozilánál jóval gyorsabb 😆 valamit tényleg tudhat😆 én is kiprobáltam
Ha valami ténylegesen gyors az a Slim Browser, nem azért mert valami hiper-szuper dolog van benne, hanem a ram használata miatt 😉
[LINK]
Szerk: Ezt nem hasra ütésből mondom, hanem összehasonlítottam a legtöbbet használt böngészőkkel (Opera, Chrome, Firefox... de szerintem nem kell bemutatnom őket) + sok ideig ezt használtam (1-2év), mostanság már nem nagyon mivel a chrome-ba van mindenem és lusta vagyok átrakosgatni a dolgokat + az Ad blocker beépített alkalmazás miatt mivel ez a program a legtöbb reklámot letiltja még a youtube-osat is^^
Ez kegyetlen lassú.
Neked súgják ezt a hülyeséget? 😲
Egyik haverom azt használ és használtam már én is, nála is meg az én gépemen is volt már, hát mondjuk ki nem egy best 😆
én is nemrég hallotam rola ugy ajánlották ,.. és állítolag sokkal gyorsabb bármelyik böngészönél😀 akor tényleg igaz lehet.le is szedem😀
*** b+....ez tényleg ultra gyors😲😲 atya világ....mérföldel gyorsabb mint a fox😲
Általában Firefox, de van, hogy egyszerre megnyitom a Fire-t, meg a Google Chrome-ot. Ha unatkozok...
Mint apám csak ő még az Exploiert is hozzácsapja meg ha rittig unja magát akkor az operát is.
csakis a Firefox!😀
Jaja csakis a tüzes róka :-)
veled vagyok! +1😀
én meg ellenetek! : > 😃😃
az is valami😆
csakis a Firefox!😀
veled vagyok! +1😀
én meg ellenetek! : > 😃😃
csakis a Firefox!😀
veled vagyok! +1😀
csakis a Firefox!:)
Hány éves az infó tanárod? 60? Lyukkártyából meg mágnesszalagból diplomázott?
Én nem tudom ki hogy van vele, de ha diplomás,ha nem, én a képébe röhögnék ha az explorert ajánlgatná. Megáll az ész. A stabilitás gondok, a kismillió backdoor, meg az eleve windows exploreren alapuló program már nem lehet jó. Ha a sima explorer.exe kernel panicra beszar, már hal vele együtt az internet explorer is.
ha szar a géped akkor nem is lesz jó! Akkor csak a chrome mert az kis erőforrású gépekre ajánlott!!!
Ezt te hol olvastad? Melyik coca-cola-s kupakról?
A chrome-nak épp, hogy nem egy kis gép kell, opera-nak jóval kevesebb kell^^ jobb ha tőlem tudod 😃
Ez úgy hülyeség ahogy van!
Én használtam Chrome-t, Opera-t, Slim Browsert-t (ezeket most is használom), Firefox-ot, Safari-t, Internet Explolert-t és még egy párat.
Gyorsaságilag nagy külömbség nincs közöttük, internet Explorer lassabb kicsit, a Slim Browser pedig gyorsabb egy kicsit a többinél, inkább abban van külömbség, hogy mennyi memóriát használnak, ebben a Firefox, és a Chrome vezet és a Slim Browser pedig a legkevesebbet. Végül is mindegyikkel el lehet lenni, mindegyik másban jó, és mindegyiknek van hátránya is.( Legalábbis szerintem,ahogy én vettem észre)
Tudom de google chromen jobb de mozillán is megy de chromen jobb elvileg😀
teljesen mind1 milyen böngésző alatt futnak az ilyen link ellenőrző bővítmények... Én régebben a WOT (Web Of Trust)-ot használtam de nincs értelme ha csak a megszokott oldalakra lép fel az ember