iPhone 6S + 5S privát, Lumia 432 Dual Sim + Nokia 6230i melóban, plusz van még egy Note 3 -am, amit lefekvéskor szoktam használni, ha nem a TV -n akarok bealudni vagy hangoskönyvet hallgatok.
@NeTuddMeg: S7 Edge emnél is ugyan ez a hiba áll fent,de orvosolható egy keskenyebb fóliával 😉 persze így nem védi a fólia a 2 szélét, dehát nem is kell arra ott a tok
@bukta2: Nekem spigen rugged armor tokom és screenknight foliám van mind a kettő tökéletes csak a teló négy sarkánál vágtam vissza mert utt felnyomta volna. Teló kétszélén rá fed a tok a foliára és semmi baja.. S7EDGE
Asus Zenfone 2 ZE551ML | 4GB Ram| 64gb belső memória| 16mp kamera| Android 5.0 rendszer| Intel® Atom™ négymagos Z3580 (2,3 GHz), Tökéletesen megvagyok elégedve vele, igaz már egy kis felújítás nem ártana neki. 😀
Most már egy jó hónapja egy kék Honor 9,és ahhoz képest,hogy ez életem első ( ! ) androidos telója,nagyon bejött,maximálisan meg vagyok vele elégedve 😃
Egy időszámításunk előtti Nokia5230,egy kicsivel újabb Lumia625,és ha minden jól alakul,akkor hétfőn már egy Honor 9-re cserélem őket 😃.Több,mint 15 évig csak Nokiáim voltak,de a mostaniak már nem fognak meg sajna....a kék Honor viszont nagyon bejön külsőleg-belsőleg egyaránt.
Iphone 5S 16GB - nem divatból választottam ezt anno. (3 éve van meg semmi gondom nem volt ez idő alatt vele, pedig már nem mai darab, csak jóval megbízhatóbb mint az android sztem, előtte csak androidos telóm volt...) #jöhetasav
Pár hete vettem egy fekete Galaxy Note 4-et.
Nézegettem neten a képeket és az összes Note tetszett kivéve ez viszont megláttam élőben és nem tudtam ott hagyni. Azóta nagyon szoros barátságban vagyok vele. :"D
Teljesen meg vagyok bele elégedve, azt leszámítva, hogy a tok+fólia kombót nem szereti..
Xiaomi Redmi Note 2 😎 csak mert nem tudok megválni tőle 😃
Ezt nevezem ár-érték aránynak, amit ez a kicsike tud 😃.
Fehér színű illetve kissé karcos, de az legyen a legjelentősebb rész az egészben.
Nagyon durva kis telefon.
Nézegettem neten a képeket és az összes Note tetszett kivéve ez viszont megláttam élőben és nem tudtam ott hagyni. Azóta nagyon szoros barátságban vagyok vele. :"D