Screenshotok játékokból
Ebben a fórumtémában saját, általatok készített screenshotokat oszthattok meg egymással, bármilyen játékból. Emellett megbeszélhetitek kinek, hogy tetszik egy adott kép, esetleg a játék, kinek milyen beállításokon fut, stb...
Gamestaron sajnos megszűnt a fórum, ott is volt egy ilyen téma, lendítsük fel újra, itt a Gépigényen!
Gamestaron sajnos megszűnt a fórum, ott is volt egy ilyen téma, lendítsük fel újra, itt a Gépigényen!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Az a szép kis ,,bicska" megvehető bárkinek 250 Helix Credits-ért. 😃
Amúgy amikor az istenektől kapod azt a kardod az eléggé elvetemült egy dolog nem? 😃
Nem nem 😊 ajándék tudod, amiért "jó" voltam a játék során.
Hát én vsync-el játszom de gyorsan megnéztem a Siwa és Alexandria közti különbséget.
Siwa-ban talán alacsonyabb az fps mint Alexandriában.
Siwa: 74fps volt a minimum
Alexandria: 78fps
de szinte mindig csak gt3 vagy gte lobbyk vannak, 2 év után elég lett belőle
karrier picit fura benne, van egy olyan pl gt3-as résznél hogy elkezd esni a hó futam közben viszont ha nem állsz ki kereket cserélni csúszkálsz összevissza ha meg kimész akkor elvesztel rengeteg időt és esélytelen dobogó közelbe kerülni, az AI meg nem megy ki kerékcserére
meg van még 1 ami megmaradt vmi Porsche-s Hockenheimi futam vagy mi, iszonyat aquaplaning az egész 😆
vízzel óvatosan a rázőkövek tővénél, iszonyat tud csúszni
ez csak 1-2 hiba amivel nem is biztos hogy találkozol egyhamar
A Magyarítás-ért nagy köszönet , Stoppos & Beholder 😀
Amúgy, nem törik le az önbecsülése a kártyának, ha lejjebbveszel egy-két dolgot.. 😃
Spoiler!
Forza Horizon 3
Játékélmény coopban eszméletlenül jó, viszont az optimalizáció egyenlő a nullával. Maxon gondolom 1080 Ti SLI kell neki.
BF 1 Multiplayer: