Trónok Harca (könyv és sorozat)
Ismertető a sorozatról: [LINK]
Aki esetleg nincsen tisztában a SPOILER jelentésével, annak itt egy leírás: [LINK]
Aki esetleg nincsen tisztában a SPOILER jelentésével, annak itt egy leírás: [LINK]
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Spoiler!
Én is remélem, Spoiler!
A 3. évad feliratosan megtekinthető az alábbi linken: [LINK]
Minőség és a felirat is jó.
Csak ha SPOILER-be raktok valamit, akkor írjátok oda melyik évad melyik rész. Telefonról meg [ spoiler ][ /spoiler ] írjátok le a BB Code-t (szóköz nélkül) és az oldal ugyanúgy SPOILER-be teszi.
Remélem ebbe az évadba: Spoiler!
Ez az egyik hátrány, hogy a könyvek drágák. Az 5 könyv simán benne van egy 20-asban 😕
A könyvekre kíváncsi vagyok, szívesen elkezdeném csak elég drágák és nincs szívem ki adni annyi pénzt jelenleg. Gépen meg szar.
Nagyon figyelni kell, mert a törtnénet haladtával nem csak a Baratheon-oké lesz a Vastrón...ott van még a feltörő Targaryen, akik régen Westeros urai voltak, azonban a sárkányok kihaltak...
Annyira megfogodd a történet, hogy 2 évig kártyajátékban is űztem egy Lannister paklival 😀
Viszont az igazi élményért a könyvet kell elolvasni! 😀 Elég sokat változtattak, hogy "képernyőképes" legyen a sorozat.
Sok jót hallottam a sorozatról, majd nyáron elkezdem nézni amint vége lesz a jelenleg nézendő sorozatoknak, mert már így is kicsit bekeveredek, hogy 1 héten 4 sorozat is megnézek 😃 Amúgy ez akkor magyar szinkronos, ha megy az HBO-n? Ha igen, akkor, hogy ajánljátok, magyarul, vagy angolul? (Egyébként szerintem az összes nagyobb sorozat megérdemel egy külön témát ha sokan beszélnek róla, lásd: Walking Dead)
Én angol nyelven ajánlom.
Ez csak azon múlik, hogy neked melyik jön be jobban. Én ezt a sorozatot jobban szeretem magyarul.
jumpen97: Holnap 22:00-kor a HBO-n, de Amerikában már ma este.
Én személy szerint már nagyon várom.
Én is várom már nagyon. Remélem lesz olyan színvonalas mint az első és második évada.
Tudom, hogy ennyi erővel minden könyvnek és sorozatnak lehetne saját témája, DE! én úgy gondolom, ez egy olyan kaliberű könyv és sorozat ami megérdemli a külön témát. Bízom benne hogy ezen az oldalon számos rajongója van a könyvnek és sorozatnak egyaránt.
Ismertető a sorozatról: [LINK]
Rajongói oldal:
[LINK]
PORT.hu
[LINK]
A téma lényege az volna hogy kibeszéljük a sorozatban történeteket. Természetesen normális keretek között és betartva az alapvető dolgokat, pl: spoiler funkció normális használata és az egyéb dolgokat.
Az olyan képeket, videókat és személyes véleményeket amik "ellőnék" mások számára úgymond a "poént" tessék spoilerbe tenni. Még annyit hogy a SPOILER felé írjátok ki melyik évad, melyik epizód.
Pl:
s01e01
Spoiler!
Ma Trónok Harca 3. évad PREMIER a HBO-n.
3. évad leírás:
Spoiler!
A harmadik évaddal folytatódik az HBO mozicsatorna George R.R. Martin A tűz és jég dala című nagy ívű regényciklusából készített sikersorozata. A fantázia szárnyaló világában királyi házak vívják csatáikat a Westeros fölötti hatalom megszerzéséért. Hűség és ármány, szerelem és halál kíséri az összecsapásokat, melyben királyok és királynők, lovagok és árulók versengenek a hatalomért. Az új évadban a már jól ismert karakterek mellett feltűnik Mance Rayder, a Falon túli király, aki szörnyű fenyegetést jelent a megosztott királyságra.