HakuDragon: Köszönöm! 😀 Igen, jelenleg is 51 fok volt 10 perc stresszteszt után a CPU 😃 Bronson: A 24-es is be van dugva, ott van rögtön az IDE csatlakozó felett 😃
Amúgy bitang táp. Elbír ez mindent 😃
ahoj! a vga-m sajna nem fér bele a 3.gen slotba az alaplapon (a ház miatt). érdemes szerintetek kihajtogatni lemezvágóval az alját, vagy mennyit kóstálnak manapság a nagyobb házak?
Eddig itt tart a cucc.
Sufnituning jellegű, de 0ft ráfordítással készült el idáig.
Fényezés is AS rendszerű...így jár aki zománcfestékkel fényez mínuszokban.
Vagy az ikeában, vagy a praktikerben láttam plexit.
Én most is üveggel oldom meg. Talán majd később lesz cserélve plexire, de nem feltétel.
Reszelni csak a sarkainál kell. Ránézésre normál AMD logo. Én is csak szemre saccoltam be az arányokat 😆
HakuDragon:Jó lesz ez! reszeld azt amit flexeltél igaz kicsit nagyobb lesz a minta de szeniki sem foglya méregetni. 😃 Csak igy tovább! Valamikor én is ki akarom vágni csak sehol nem találok plexit.
BenjaminHun: Jó parasztosan kiflexeltem. Sarkainál meg azért vannak olyan félkörben hiányosságok, mert nem találtam kettes fúrót, a négyes helyét meg rosszul határoztam meg.
Kettő kivételével igazából még meg lehet reszelővel igazítani.
Amilo01:
Csecse zöld téma! 😆
Olyan hűtésem van nekem is.
A világítást mivel oldottad meg?
Csináltam egy közelebbi képet az oldalról. Sikerült "kiszedni" normálisan a Mercury logot.
Még igazítva a széleken lesz, aztán már csak festésre vár. (Igazából az előlapon kívül minden csak festésre vár. Kivéve a világítást...annak neki sem álltam még. 😊)
Kaptam egy öreg 462es félgépet, aztán annak meg akarom adni a módját.
Ez pedig az eleje lesz:
Ez még valószínű változni fog. (Kivéve a rácsozott kitüremkedés, mert már a lyukat is belefúrtam.)
Nem hittem volna, hogy valaha AMD-vel ilyen szinten foglalkozni fogok...de hát na...😆
Még nyers meg minden. Holnap jön a mosás és a glettelés.
(Igen, zölden fog benne az üveg világítani.)
Sziasztok jelenleg így állok a gépemmel, de karácsony környékén platformot váltok skylake-re egy MSI Z170 Krait lappal amivel remélem még szebb lesz a fekete fehér enterior 😃
Nem hinném hogy külön árulnak tetőket. Igazából nem is nehéz megcsinálni, bár ezt már tucangabor is írta.
De azért ha gondolod még a sok online bolhapiac egyikén keress rá, hátha valakinek van gyárilag plexis tetője külön
Ilyen házat néztem: FCPC-2055A valakinek van ilyen, tapasztalat(mennyire strapabíró, hangos, hová kerül a táp, belefér-e minden?), vélemény? Előre is köszönöm.
Üdv! Tudna valaki linkelni olyan webshop-ot vagy valamilyen oldalt ahol COOLERMASTER HAF XB házhoz tudnék venni plexis tetőt. Keresem egy ideje de sajnos nem jártam sikerrel 😞
Előre is köszönöm!
üdvözlet! Valaki elmondaná hogy egy Normál gépházba hogyan kell a ventiket elhelyezni( Melyik szivja a levegőt és melyik fújja ki a házból). annyit tudok hogy hátulsó venti kifújja az első meg szívjon! 😃
Na majd ha újítok.. na majd akkor!
Bronson: A 24-es is be van dugva, ott van rögtön az IDE csatlakozó felett 😃
Amúgy bitang táp. Elbír ez mindent 😃
Freezer 64 Pro 😆
Amúgy ja, oda nagyobb ház kell. (Vagy átállsz vízhűtésre...de a ház olcsóbb)
Esetleg :
Enermax Thorex
Bitfenix Nova
Eddig itt tart a cucc.
Sufnituning jellegű, de 0ft ráfordítással készült el idáig.
Fényezés is AS rendszerű...így jár aki zománcfestékkel fényez mínuszokban.
Ha már amúgy is piros-fekete a gépház alapszínei.
HakuDragon: Szép lett.
Holnap már talán le lesznek az alkatrészek fényezve.
update:
Saját forrasztásos verzió 😀
Én most is üveggel oldom meg. Talán majd később lesz cserélve plexire, de nem feltétel.
Reszelni csak a sarkainál kell. Ránézésre normál AMD logo. Én is csak szemre saccoltam be az arányokat 😆
Ha holnap lesznek ledek, akkor ez is home made lesz.
12V-os, 2X 0.5méter zöld LED szalag, pc tápra kötve.
Kettő kivételével igazából még meg lehet reszelővel igazítani.
Csecse zöld téma! 😆
Olyan hűtésem van nekem is.
A világítást mivel oldottad meg?
Csináltam egy közelebbi képet az oldalról. Sikerült "kiszedni" normálisan a Mercury logot.
Még igazítva a széleken lesz, aztán már csak festésre vár. (Igazából az előlapon kívül minden csak festésre vár. Kivéve a világítást...annak neki sem álltam még. 😊)
Sarkainál pedig kegyes csalást kell alkalmazni.
Spoiler!
Ez pedig az eleje lesz:
Ez még valószínű változni fog. (Kivéve a rácsozott kitüremkedés, mert már a lyukat is belefúrtam.)
Ez igen.
Még nyers meg minden. Holnap jön a mosás és a glettelés.
(Igen, zölden fog benne az üveg világítani.)
Most ilyen
De azért ha gondolod még a sok online bolhapiac egyikén keress rá, hátha valakinek van gyárilag plexis tetője külön
Előre is köszönöm!