amúgy nem tudom mit szeret benne mindenki... anyumék kb 7-8 éve nézik és ők azt mondják nem történik sose semmi ugyanott vannnak ahol kezdték csak csűrik csavarják a dolgokat...
Itt amúgy mindenki kavar mindenkivel,12év telt el de még mindig ugyan ott járnak,a fél ország megfordult benne de mind1 Egyik részről a másikra jön egy másik Timi? O.o Jézusom😃
Mégis jobban szeretik mind a való világot és a nézettsége is majdnem megegyezik a vvjével...Kinek mi...Akinek nem unalmas annak nem,de akinek ez sem jó,akkor nézzen olyat ami jó neki...
De még ős se kapta rajta őket. Csak gyanakodik. Bár az volt az érdekes mikor Juli nyögdécselve beszélt a telefonba, hogy Attila nincs vele az irodában... 😆
Mort2195 írta:
Attila az egy nyomorék. Az első perctől nem bírtam őt. Bár néha azért bírtam. Mondjuk akkor amikor leütötték vagy a Miki jól elverte, akkor nagyon tetszett Attila szerepe 😀
Most a reklámban meg az volt, hogy a Géza bever egy párat Ádámnak azért mért Kingával és Alizzal is lefeküdt 😃
Azok jó jelenetek mikor verekednek. emlékszem mikor még András berohant egyszer az irodába, majd jól hasba térdelte Mikit. Az is nagy volt. 😆
Mort2195 írta:
Nóra már elég idős, már biztos a 30-as évei végén jár, vagy már a 40-es elején, de még mindig szép szerintem, régen meg főleg az volt 😀
Most ez itt egy érdekes kis viszony.
Attila: Jelenleg Nórával van de Julihoz már jobban vonzódik
Miklós: Jelenleg Ritával van de mint mindig, most is Nórához vonzódik
András: Jelenleg Julival van és... és Julihoz is vonzódik
Nóra: Jelenleg Attilával van, de Mikihez vonzódik
Juli: Jelenleg Andrással van, de Attilához vonzódik
Rita: Jelenleg Mikivel van, de Zsomborhoz (és még ki tudja hány más emberhez) vonzódik
Szóval magyarán mindenki mást szeret mint akivel együtt van, kivéve András... Én szeretem a barátok köztöt, de ez már kész vicc, nem tudnak mit kitalálni 😃
Remélem Juli és Attila össze jönnek ami miatt majd Nóri kidobja Attilát, András pedig Julit és Miki meg Nóra megint össze jön. Én már alig tudom követni a szálakat, hogy mi lesz itt 😃
Mort2195 írta:
Nóra már elég idős, már biztos a 30-as évei végén jár, vagy már a 40-es elején, de még mindig szép szerintem, régen meg főleg az volt 😀
Rita: Jelenleg Mikivel van, de Zsomborhoz (és még ki tudja hány más emberhez) vonzódik
Szóval magyarán mindenki mást szeret mint akivel együtt van, kivéve András... Én szeretem a barátok köztöt, de ez már kész vicc, nem tudnak mit kitalálni 😃
Remélem Juli és Attila össze jönnek ami miatt majd Nóri kidobja Attilát, András pedig Julit és Miki meg Nóra megint össze jön. Én már alig tudom követni a szálakat, hogy mi lesz itt 😃
Mort2195 írta:
Más helyzet? Mint ha én valamit is említettem volna a processzorról külön... Amúgy meg bármilyen gazdag is a Klaudia, kétlem, hogy egy lánynak netezéshez 64 magos processzor kéne.
Annak idején az ilyenek miatt lett betiltva a DragonBall, mert a sok kis okos gyerek nem tudta eldönteni, hogy valóság-e, amit látnak. Kiáltak a vonat elé és Kame-hame-ha!!! Vagy az ablakból kiugrottak, mert azt hitték, hogy majd jön egy varázsfelhő, ami elkapja őket! 😃
Megint bebizonyította a barátok közt rendezője és a stábja, hogy értenek a technikához. 😆
64 magos proci, az még rendbe van, mert ugye Klaudia a NASA-nál dolgozik másodállásban.
64 mb-os SSD, sok minden nem tudna rárakni...
Még egy kis bug, 0:12-nél belenéz a kamerába a szerencsétlen. -.-"
Barátok közt, én így szeretlek!
Mort2195 írta:
Más helyzet? Mint ha én valamit is említettem volna a processzorról külön... Amúgy meg bármilyen gazdag is a Klaudia, kétlem, hogy egy lánynak netezéshez 64 magos processzor kéne.
Mort2195 írta:
Ma néztem meg neten ezt a részt és hát csak néztem, hogy most komolyan ennyire idióta mindenki vagy m? Hát csak gratulálok Mindenkinek aki ezt a részt leadás előtt látta és nem szólt, hogy kib*szott nagy baromságot mondtak 😃
Kezdem úgy érezni, hogy hülyének nézel.
Mielőtt belekötnél utánanéztem, 5938-résznél lett abbahagyva tegnap. Akkor mihez van közelebb ez a szám? A 2000-hez? Még 1x mondom, mert látom nem vagy túl értelmes állapotban, utánanéztem, tehát nem szoktam nézni. De gondolj, amit akarsz. Ebből is látszik, hogy nem tudsz érvelni, hanem csak a saját hülyeségedet hajtogatod!
Mort: Jó tanács! Olvasd el a hozzászólást, mielőtt hozzáfűznél valamit: "közel 6000részt".
Mondom azt a részt pont láttam, nem vagyok fanatikus, nem nézem minden nap.
De ez már más tészta.
Miki a király most húzta meg Zsófit 😃 😂
Kinga a soros! 😆
Csak az öregasszonyokat ne húzza meg. 😆
[url][/url]
Ha valaki eltudná nekem küldeni a legelső részt annak nagyon meg köszönném 😃
Kiváncsi vagyok ,hogy a szereplők mennyire változtak meg azóta 😜
[LINK]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=_CKNZ8nMvbY&feature=related[/url]
Hú nagyon szépen köszönöm 😃
Ha valaki eltudná nekem küldeni a legelső részt annak nagyon meg köszönném 😃
[LINK]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=_CKNZ8nMvbY&feature=related[/url]
Attila az egy nyomorék. Az első perctől nem bírtam őt. Bár néha azért bírtam. Mondjuk akkor amikor leütötték vagy a Miki jól elverte, akkor nagyon tetszett Attila szerepe 😀
Most a reklámban meg az volt, hogy a Géza bever egy párat Ádámnak azért mért Kingával és Alizzal is lefeküdt 😃
Azok jó jelenetek mikor verekednek. emlékszem mikor még András berohant egyszer az irodába, majd jól hasba térdelte Mikit. Az is nagy volt. 😆
Régebben általános iskláskoromban néztem meg minden részt. Most már csak 1-2 részt ha megnézek.
Bár a szerelmi szálak elégé izgalmasak. 😜
Attila egyébként nekem egy szerencsétlennek tűnik, aki mindig is Miki árnyékában marad. Hiába a tekerés, nem megy neki... 😆
Gabit és Lacit kihagytad 😀
Meg Vili bácsit és Gizikét😆
Gabit és Lacit kihagytad 😀
Annak idején az ilyenek miatt lett betiltva a DragonBall, mert a sok kis okos gyerek nem tudta eldönteni, hogy valóság-e, amit látnak. Kiáltak a vonat elé és Kame-hame-ha!!! Vagy az ablakból kiugrottak, mert azt hitték, hogy majd jön egy varázsfelhő, ami elkapja őket! 😃
Megint bebizonyította a barátok közt rendezője és a stábja, hogy értenek a technikához. 😆
64 magos proci, az még rendbe van, mert ugye Klaudia a NASA-nál dolgozik másodállásban.
64 mb-os SSD, sok minden nem tudna rárakni...
Még egy kis bug, 0:12-nél belenéz a kamerába a szerencsétlen. -.-"
Barátok közt, én így szeretlek!
Ez sorozat..miért ne lehetne..?!
Oké, tegyük fel hogy tényleg vettek egy Laptopot, aminek 64 magos procija van. És akkor az a 64 MB-ot SSD, az mi? 😆
Az már más helyzet 😃DD
Ma néztem meg neten ezt a részt és hát csak néztem, hogy most komolyan ennyire idióta mindenki vagy m? Hát csak gratulálok Mindenkinek aki ezt a részt leadás előtt látta és nem szólt, hogy kib*szott nagy baromságot mondtak 😃
[LINK]
64 magos processzor! 😆 Ez azért odavág. Mondjuk néha itt is előfordulnak kisebb-nagyobb bugok! 😆
De van 64 magos proci.. 😉
tilepro64
😆 ma ahogy a peti vezetett 😆
Mielőtt belekötnél utánanéztem, 5938-résznél lett abbahagyva tegnap. Akkor mihez van közelebb ez a szám? A 2000-hez? Még 1x mondom, mert látom nem vagy túl értelmes állapotban, utánanéztem, tehát nem szoktam nézni. De gondolj, amit akarsz. Ebből is látszik, hogy nem tudsz érvelni, hanem csak a saját hülyeségedet hajtogatod!
Mondom azt a részt pont láttam, nem vagyok fanatikus, nem nézem minden nap.