hát van mikor 24 órából 24 et de ez még nálam is ritka
suli napokon 3-5 óra naponta
hétvégéken kb napi 12 óra ha annyira ráérek
na és suliszünetben napi 12 óra megvan 😃
szóval kocka vok de azért el tudom választani a valós életet a gépeléstől 😆
12 fölött van :// alszok, aztán egyszerre eszek és gépezek. változtatni kéne rajta,mert a szemem is fáj már. mióta megvan az újgépem nem nagyon mozdultam ki előle 😃
Gamer125 kávéval 😃 plussz amúgymeg ha megfigyeled, amíg valami érdekeset csinálsz, addig nemvagy fáradt, ha unalmasat egyből jön hogy "á de álmos vagyok" . szimplán csak kell tudni mit csinálni 😀
Hétköznapokon délután 3-tól hajnali 6:30-ig, mert 7-kor már megy a sulis busz 😆
Hétvégente pedig fuhh komplikált 😃 😃 szóval ezt képzeljük el kb így: péntek délután 3-tól, szombat délig, déltől 1-ig alszok (délután 1-ig, nem hajnalig 😃D ) , majd 1-től gépezek szombat reggel 8-ig, 8kor lefekszek, és alszok vasárnap délelőtt 10-ig, majd 10-től megint gépezek hétfő reggel 6:30-ig.
És gondolom jön a kérdés hogy akkor hétköznap mikor alszok 😃D Elárulom a titkom 😜 😃 reggel a buszon alszok 1 óra hosszát, aztán meg suliban az angol, illetve szlovák órákon 😃 ügyesvagyok ugye? 😃D
xlife írta:
3óránál nem tudok többet egy helyben ülni.Akkor kimegyek,este meg újult erővel lehet tolni
Régen velem is ez volt, ennek a szél volt az oka. Egyszerűen fájt a fenekem tőle 4-5 óra folyamatos üléstől, ezért most már jó szivacsos/rúgós fotelben ülök...és így már nem fájdul meg a napi 12 óra adagtól sem. 😃
Nem megfájdul, szimplán érzem, hogy mozognom kell...
xlife írta:
3óránál nem tudok többet egy helyben ülni.Akkor kimegyek,este meg újult erővel lehet tolni
Régen velem is ez volt, ennek a szél volt az oka. Egyszerűen fájt a fenekem tőle 4-5 óra folyamatos üléstől, ezért most már jó szivacsos/rúgós fotelben ülök...és így már nem fájdul meg a napi 12 óra adagtól sem. 😃
Szerintem is sokal többet ér kimozdulni picit mint a billt nyomkodni, mint ahogy most is teszem éppen😃, de ha persze nincs hova menni az gáz.Egyébkétn én kb napi 5 órát.Testvéremnek meg van a napi 8 is.És még őt kockázom le mindíg😃Egyébként suli időben sose gépezek többet 3 óránál azért a tanulás sokkal fontosabb számomra.
Kemény az a 10-12 óra, nekem is fel van a gépem egész nap kapcsolva a torrent miatt és általában ha unatkozom leülök a gép elé. Szóval nekem is megvan a napi 4-5 óra szerintem,e sose mértem. Viszont sokkal többet ér kimozdulni, minthogy a gép előtt poshadni, ilyen nyári estéket nem is töltök a gép előtt ülve.
suli időn kivül 4 és 10 óra között 😃
suli napokon 3-5 óra naponta
hétvégéken kb napi 12 óra ha annyira ráérek
na és suliszünetben napi 12 óra megvan 😃
szóval kocka vok de azért el tudom választani a valós életet a gépeléstől 😆
Hétvégén 5-6óra
Én amúgy hétköznap 4-5 órát gépezek, hétvégén 7-8 órát.
Hétvégente pedig fuhh komplikált 😃 😃 szóval ezt képzeljük el kb így: péntek délután 3-tól, szombat délig, déltől 1-ig alszok (délután 1-ig, nem hajnalig 😃D ) , majd 1-től gépezek szombat reggel 8-ig, 8kor lefekszek, és alszok vasárnap délelőtt 10-ig, majd 10-től megint gépezek hétfő reggel 6:30-ig.
És gondolom jön a kérdés hogy akkor hétköznap mikor alszok 😃D Elárulom a titkom 😜 😃 reggel a buszon alszok 1 óra hosszát, aztán meg suliban az angol, illetve szlovák órákon 😃 ügyesvagyok ugye? 😃D
Hétköznam MAX 1 óra
Hétvégén 4-5 óra
egész nap? az igen!
Egész nap meg van nyitva az oldal😎
hétvége egész nap😎
hétvégéről meg ne is beszéljünk ^^"
Suli: 4-5 óra (van hogy 1 órát sem)
sulikor 3-4 órát
Sulikor 1 órát max 2 ,naponta
Suliidőben Délután 15-17-ig😀
Nem megfájdul, szimplán érzem, hogy mozognom kell...
De ma 15órája ülök itt 😃 persze abba 5 Film benne volt 😃
És melózás unalmas azért 😃
De holnap üdülés, és Aqua parkba megyek 😃
Mintha hú de menő lenne egész nap a gép előtt poshadni.Inkább sportoljatok, vagy szocializálódjatok, ez a napi 10en x óra nagyon gáz.
Miért lenne gáz? 😆 😕