Menu
Griffcomrade
Szint 14
Griffcomrade avatar
(GRIFFman)
26 éves, férfi
Dunaújváros
Magyarország
Offline, itt járt 11 napja
8 éve tag
Sniper Ghost Warrior teszt
Írta: Griffcomrade, 2011. április 15., játékteszt
Játék: Sniper: Ghost Warrior

\"Istenem segíts utamon! Ellenségeim ne győzedelmeskedjenek!\"
Egy két szó még mielőtt elkezdeném a tesztet. Csúnya hogy ezt mondom (főleg az én számból) de sok City Interactive-os játékkal játszottam, de nem gondoltam volna, hogy egyszer le fog kötni egy játékuk. Egy-két évvel ezelőtt kiadták a Dark Sectort és elsöprően lenyűgözött. Kijelenthetem, hogy itt van a City (szerintem) második legjobb játéka a Sniper Ghost Warrior.

Irány nyaralni!

A játék egy elég szép trópusi szigeten játszódik, amit a Crome Engine 4 tár elénk (Néhány játékosnak ismerős lehet ez a motor, hiszen az Ubisoft is felhasználta a Call Of Juarez - Bound In Blood-nál). Tyler Wells őrmester bőrébe bújva vadászhatjuk le a vérengző terroristákat. A fő küldetés egy Rodriguez nevű ember likvidálása. Na de azért annyira ne kalandozzunk el, mert a végigjátszást nem akarom leírni.

Néhány pozitívum

A hitetlenkedőknek: így van! Pozitívum egy City-s játékban, mert azért ne ítéljük el őket. Tudnak ők bánni a gépekkel. A grafika zseniális. És az élvezheti jobban, akinél fent van a DirectX 10. Így van! A játék támogatja és gyönyörű fényeket kapunk. A játékról annyit még, hogy sok jó ötlet van benne. A City végre elhagyta a nyolc pályás játékokat és csinált egy sokkal több pályást snipert. Segítségünkre lesz az Alfa kilenc csapat, melynek bőrébe bújhatunk egy-két küldetés során. Nagyon jó ötletnek tartom a távcsőben lévő piros pöttyöt ami megmutatja hogy hova érkezik meg a kilőtt golyó. A szinkronhangok végre tökéletesek lettek. Nincs benne francia kiejtésű német katonák meg stb. hanem végre igazi spanyol nyelvű dél amerikai terroristák beszélgetnek, fütyörésznek, olykor telefonálnak. Sőt mi több, titkos információkat is kereshetünk ha akarunk. Ezt nem muszáj megcsinálni de szerintem megéri mindet összegyűjteni.

Néhol sok bajt okozó negatívum

Vannak játékok, amikor kezdésnél irtóra tetszik és a játék vége felé jövünk rá, hogy mégsem olyan szórakoztató. Sajnos meg kellett, hogy tapasztaljam ezt a kellemetlen dolgot. A játékban van egy pár bug. Vegyük például a veszélyt. Soha nem tudtam megérteni, hogy miért nem eshetek le a szikláról ha netán ügyetlen vagyok. De ez még a legkisebb. Dehogy még útközben nem tudok tovább menni, mert nem arra kéne menni, na az volt a hab a tortán. Nagyon nehéz lett volna megoldani úgy, hogy elhagytad a küldetési zónát, azonnal gyere vissza! Néhol úgy lőnek le szemből hogy egy bokor takar el téged meg az ellenséget. Sajna azzal sem értettem egyet, hogyha egyszer a bázis beriadóztat, már nem tudsz elbújni. Néhol még a küszöbön sem mehetsz át kúszva. Meg akad benne az ember és nem tud tovább menni csak ha fel guggol. Pedig ez a lopakodós küldetéseknél veszélyes! Könnyen kudarcba fulladhat a küldetés.

Összegezve

Nem mondanám, hogy rossz játék. Története jó, grafikával sincs bajom egy szó mint száz, annak kifejezettem ajánlom aki imádja a mesterlövészes játékokat. Viszont aki inkább ahhoz szokott hogy odamegy és pofán lövi ellenfelét, az sokat fog vele bosszankodni.

Értékelés:
Grafika:
██████████
8
Hang:
██████████
8
Játékélmény:
██████████
8
Összességében:
██████████
8
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 8
no avatar
1 éve | 2016. 07. 21. 12:23:33
#
Jó teszt lett!
Griffcomrade avatar
6 éve | 2011. 04. 18. 17:04:19
#
Hát bármilyen hihetetlen is, de DX 10-ben is fut :)
BiGame avatar
6 éve | 2011. 04. 18. 14:07:35
#
Mé szted mit mondott? Játékról beszélt, amit Griffcomrade-is leírt!
no avatar
6 éve | 2011. 04. 18. 13:56:45
#
Minek mindent tele offolni Gabeszka? -.-' véleményt kéne mondani...
gabesz1024 avatar
6 éve | 2011. 04. 17. 20:35:52
#
Azért,de a tesztben 10 van. Lényegtelen mondjuk.Amúgy nagyon jó a teszt.A játékról annyira nem lehet ezt elmondani XD.Alapjában jó az ötlet,szép a grafika,de az ellenségek..
Átlőnek a sziklán, lövik az eget de téged találnak el.. Mondjuk röhögtem rajtuk egy jót.Amúgy elég rövid játék
Tesla GoD avatar
6 éve | 2011. 04. 17. 15:31:15
#
elvileg az csak Dx9.0c t tud
gabesz1024 avatar
6 éve | 2011. 04. 17. 15:26:49
#
Amúgy már nem azért,de a Chrome engine 4 nem dx 9 es?
Reptile110 avatar
6 éve | 2011. 04. 15. 20:38:53
#
első hsz :D és jó teszt ;)
Értékelés
Összes átlaga:
██████████
7
8 értékelés alapján
Csak regisztrált tagok értékelhetnek