Menu
Bioritmus
Szint 20
Bioritmus avatar
férfi
Offline, itt járt 9 órája
6 éve tag
Drága idegbaj!
Írta: Bioritmus, 2015. augusztus 21., játékteszt
Játék: Counter-Strike: Global Offensive

Ebben a tesztben realista szemmel szeretném nektek bemutatni a Counter-Strike: Global Offensive című játékot. Aki nagyon nagy CS fan, annak nem garantálom, hogy tetszeni fog a teszt, aki pedig tudja realista szemmel nézni a játékot az remélhetőleg érteni fog! Jó szórakozást! :)
(A teszt megírása pillanatában 246 órám volt a játékban, Gold Nova 2-es rankon játszom Master Guardian 1-es és Gold Nova Master szinten.)

Ha valami, hát akkor ez az a játék, amit szerintem senkinek sem kell bemutatni, de ha esetleg mégis, akkor hát kezdjük. A játék egy Half-Life modként indult útjára, ami aztán akkora sikert aratott, hogy több folytatást is megélt. Végül is ki ne játszott volna az 1.6-os CS-vel, vagy a sok helyen nagy csalódásként számon tartott Source-szal?! Aztán 2012 októberében több millió ember nagy örömére megjelent a Counter-Strike: Global Offensive.

A játékról

Nos, itt kezdhetnék bele igazán a regélésbe, hogy mit és mennyire rontott el a Valve. Na de megpróbálom először a jó dolgokkal kezdeni, még ha kevés is fedezhető fel a játékban. Ugye az alapok változatlanok maradtak, a Terroristák igyekeznek bombát telepíteni, illetve a túszokat megvédeni a Terror Elhárítóktól, akik természetesen mindent megtesznek, hogy megállítsák a terroristákat. A fegyverek között tűnhetnek fel az első igazi változások, ugyanis most már molotov koktél is került a játékba. A fegyverek tulajdonságai, illetve az árak is változtak, vannak fegyverek, amikkel például mozgás közben szinte az ellenség közelébe sem fogunk tudni lőni. A gránátokra is nagyon nagy hangsúlyt fektetett a Valve, sokszor egy mindent eldöntő rush-t akadályozhatunk meg a gyújtó gránát/molotov koktél, illetve a füstgránát használatával. Illetve majdnem elfelejtettem a decoy, azaz elterelő gránát jelenlétét megemlíteni, ami az eldobója kezében lévő fegyver hangján szól egy darabig, ezzel megzavarva az ellenfelet, majd miután elvégezte dolgát, felrobban. Sokféle taktika építhető rá, de az esetek többségében kb. értelmetlen a megvétele, hiszen a rutinosabb ellenfelek már nem fognak neki bedőlni.

Játékmódok

Ezt a "fejezetet" a Gun Game rövidke bemutatásával kezdeném, amely eddig is jelen volt ugyan, de pusztán csak egy modként. Most viszont már alapból megkapjuk ezt a játékmódot, ami lényegében arról szól, hogy nem lehet fegyvert vásárolni, hanem bizonyos killenként egy előre meghatározott táblázat alapján kapjuk meg a következő halálosztó gépezetünket. Újdonság még a Versengő mód bevezetése, ami alapján a játékosok rankot kapnak. Ezt egy 5v5-ös küzdelemnek kell elképzelni a klasszikus bomba hatástalanítás, illetve a túszmentő játékmódokban, amiket a Valve által összeválogatott pályákon játszhatunk. És itt jön elő a taktikai része a játéknak, hiszen ebben a módban értelmes csapattársak nélkül esélytelen vagy a győzelemre. Tanácsos legalább 2-3 barátoddal együtt nekiülni ennek a módnak, hiszen közben tudjátok egymásnak adni a drótot, hogy ki hol látott ellenséget, hol esett a bomba stb., stb. Természetesen egyedül is lehet játszani a játékkal, de iszonyú nagy szerencse kell ahhoz, hogy normális, (jobb esetben) angolul tudó csapattársakat kapjunk. Aki esetleg most szándékozna nekimenni ennek a játéknak, az ne essen kétségbe, hiszen nem egyből a legnagyobb ellenfelekkel fog szembe kerülni, a játék ugyanis a játékos rankjához viszonyítva keres ellenfeleket és csapattársakat ami hol működik, hol nem. Ebben a módban viszont különösen oda kell figyelni a pénzre. Ha nem tudsz megfelelően spórolni, akkor 1-2 vesztett kör után komoly bajban találhatod magad. Előfordul, hogy az első nyert körötök után már tudnál AK-t vagy a túloldalon M4-et vásárolni, NE tedd! Itt ugyanis a kevlárt is neked kell megvásárolnod, ami máris 1000 dollár minden halálod után, illetve ha terror elhárítóként játszol, akkor tanácsos defuse kit-et is vásárolni, hogy az esetleg telepített bombát gyorsabban tudd felszedni és ezzel megnyerd a kört a csapatodnak. Viszont ha már a 2. körben megveszed a legdrágább fegyvert és esetleg lelőnek, akkor az ellenfélnek máris van fegyvere, neked pedig már nincs is pénzed. A rankolásról: a játékban a Silver 1-es ranktól egészen Global Elite rankig lehet menetelni. (Most nem sorolnám fel a rankokat, a google-ön mindenki rá tud keresni.) A játék a te szintedhez való rankba fog dobni téged teljesítmény alapján, amint megvan a 10 megnyert versengő mérkőzésed. Nem biztos, hogy mindenki a legkisebb rankban kezd, megeshet, hogy egyből valahova a közepébe csöppenünk Arany Nova 1-es vagy 2-es rank körüli helyre. Minél nagyobb rankú ellenfelekkel játszunk, annál gyorsabban fejlődünk ha megálljuk közöttük a helyünket.
A játékmódok közül érdemes még egy pár szót ejteni a Könnyed játékmódról, ahol 20 ember küzd (10v10) egymással. Ez a versengő mód kevésbé taktikusabb, úgymond "menj és darálj" verziója, ahol van, hogy csak másodpercekig tartanak a körök. Itt szinte semmire nem kell figyelni, hiszen minden kör elején kapsz pénzt fegyverre (maximum arra kell figyelni, hogy egy körben nem veszel fegyvert és a következő körben már meg tudsz venni mondjuk egy m4-et vagy esetleg egy AWP-t), illetve a kevlárt és a defuse kitet is a játék adja neked.

Pályák

A pályák közül a legtöbb a régi klasszikus CS pálya, kisebb-nagyobb átalakításokkal, felújításokkal. Sok szót nem kell erről ejteni. Néhány olyan pálya foglal helyet a játékban mindössze amit játékosok készítettek, ezek ügyesen megvalósított, szép pályák, bár azt vettem észre, hogy sokszor kicsit mintha kiegyensúlyozatlan lenne. Van ahol a CT-k és van ahol a T-k kapnak hangyányi előnyt.

Hangok

A játékot erősen ajánlott fejhallgatóval (abból is lehetőleg jó minőségűvel!) játszani, hiszen csak úgy hallod tökéletesen, hogy merről trappol az enemy. Ezen pedig nagyon sok múlhat, hiszen ha tudod, hogy merről jön, akkor már rá tudsz készülni és te tudod meglepni az ellenfeledet, nem pedig ő téged. A fegyverek hangja jó lett, szinte mindegyik messziről felismerhető.

Grafika

Erről sem szeretnék nagyon részletekbe menően írni, hiszen mindenki látja, a játék nagyon szép! A Source motor egy felturbózott verzióját használja a játék, ami nem képes egy Battlefield-szerű látványt hozni, de azért kétségtelenül jól néz ki a játék! És előny, hogy gyengébb gépeken is tökéletesen képes futni.

Hibák/kellemetlenségek

Ennek úgy döntöttem, hogy külön fejezetet szánok, hiszen részben ezek a hibák vittek rá arra, hogy megírjam ezt a kis tesztecskét, illetve hát azért van belőlük bőséggel.
Először is azt emelném ki, hogy néha a Match Making nem éppen úgy működik ahogyan kellene, van amikor súlyos különbségekkel leszünk kénytelenek szembenézni meccs közben, van hogy a mi javunkra, de legtöbbször az ellenfelek javára fog dőlni a mérleg nyelve.
A második nagyon hatalmas hiba a hitbox rendszer. Erről órákat lehetne beszélni/oldalakat írni. Van amikor fejbe durrantom legalább háromszor az ellenfelemet teljesen hatástalanul, ő pedig egyetlen egy golyóval meg tud ölni, és a végén meglepődve konstatálom, hogy még csak sebzést sem okozott neki a 3 fejlövés. Elképesztő, mennyire el tudja venni az ember kedvét a játéktól ez a baki, amit ÉVEK ÓTA nem sikerült a Valve-nek kijavítania.
A következő hiba a sorban a kevlár jelentősége, ami kb. egyenlő a 0-val. A sisaknak még csak-csak akad előnye, hiszen ha van sisakod, egy "gyengébb" fegyver már nem fog 1 lövésből megölni ha fejbe kap, de a kevlár... szinte semmi sebzést nem nyel el, csak felesleges pénzkidobásnak minősül. Van amikor a kevlárom 98-on áll, míg a HP-m már csak 5. Maximum annyi a jelentősége, hogy nem "rázkódik" a kép, amikor telibe lőnek, de ez csak apróság.
A következő dolog már nem a játék hibája, ez pedig a sok kis orosz (vagy bármely más nemzetiségű) vér pistike, akik maximum 10-15 évesek és az egész mérkőzés alatt visítanak bele a mikrofonba, hogy te még véletlen se halld meg a trappokat vagy bármi mást, és az pedig a másik, hogy angolul még csak kicsit sem tudnak. Illetve a másik véglet, akik tudnak angolul is és normálisak is egészen addig, amíg le nem lőnek téged egyszer, onnantól kezdve folyamatosan noob-nak nevezik az embert stb. stb... ez is egy nagyon nagy hangulat romboló dolog. Szerencsére a hangos chat-et ki lehet kapcsolni, ez egy aprócska kis piros pont.
A következő nagy hiba pedig a no rankosok rémálma, mégpedig, hogy 2 versengő mérkőzést játszhatnak csak naponta. Nem tudom mi volt ezzel a Valve célja, de nem hiszem, hogy úgy sült el, ahogy szerették volna. Engem személy szerint idegesített, amikor no rankosként 24 órákat kellett várnom, hogy a következő versengő meccsemre elmehessek. A játékosok rank szerzésének egyértelmű lassítása. Hatalmas méretű fekete pont a Valve-nek!
És az utolsó idegesítő dolog, ami jelenleg eszembe jut a sok közül, azok a hackerek. Ezekkel nem tudom, hogy nem akar vagy esetleg nem tud mit kezdeni a Valve, de jó lenne ha a felesleges reportolgatáson kívül mást is lehetne ellenük tenni, eléggé idegesítő tud lenni, amikor látod az emberen, hogy falon keresztül lenéz már a kezdés után és nem tudsz mást tenni csak "jelented" és várod, hogy esetleg figyeljen rád a Valve és érvénytelenítsék a csúnya vereségeidet, mert tényleg lebuknak a hackerek. Újabb 1-es a játék naplójában. Nehéz lesz így összekaparni a 2-est kedves Counter-Strike!

Végezetül

Viszont valahogy mégis olyannak tartom ezt a játékot, amit lehet szeretni, el lehet vele játszani egyedül is (de persze barátokkal tökéletes) és ami nem enged ki maga elől egy jó darabig. Sokszor van az, hogy szabadidőmben leülök játszani vele és csak órákkal később tudok kimozdulni előle. Van, hogy annyira élvezem a játékot, hogy leragadok, de van amikor már csak nyerni akarok egy meccset a sok vereség mellé mielőtt abbahagyom. Mindenesetre hiába kevés ez a 11 euró, én azt mondom, hogy akinek fontos az idegrendszere, illetve nem akarja megtapasztalni a saját bőrén a játék ordító nagy hibáit, az ne vásárolja meg ezt a játékot. Aki viszont nagyon ki akarja próbálni, az maximum akkor vegye meg, amikor akciós (általában 5-6 euróba szokott akciósan kerülni) a játék, hogy aztán nehogy megbánja azt a kidobott pénzt.
Drága idegbaj voltál Counter-Strike, de a 2-est azért megkapod!

Értékelés:
Grafika:
█████████
1
Hang:
█████████
1
Design, művésziesség:
█████████
1
Zene:
█████████
1
Játékélmény:
█████████
1
Újítások, ötletek:
█████████
1
Hossz, újrajátszhat.:
█████████
1
Történet:
█████████
1
Nehézség:
█████████
1
Összességében:
█████████
1
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 35
Bioritmus avatar
1 éve | 2016. 10. 04. 04:26:04
#
Örömmel látom hogy végre egy páran észrevették a dolgokat :D köszönöm! :D
Bár az igazsághoz hozzá tartozik hogy lejjebb ment már az ára és játszottam vele mostanában mert elég sok update jött és azt kell mondjam hogy ha ezt a prime account-os hülyeséget nem aktiváljátok akkor egész játszható, ha igen akkor ilyen CS:GO világbajnok félpályáról fordulásból egyhitelős ESL huszárokkal fog összedobni :D
Sicu33 avatar
1 éve | 2016. 10. 04. 01:50:32
#
Igazak amiket írtál,de kicsit alul értékelted a játékot :D
bassus16 avatar
1 éve | 2016. 06. 07. 16:49:55
#
Jó teszt fos játék.
antal555s avatar
1 éve | 2016. 06. 07. 16:26:31
#
Nagyjából egyet értek a teszttel. A hitbox az tényleg xar. Van hogy nem is az enemyre célzol, csak úgy fejbekapja de van hogy ha fejre célzol nem kapja a fejest... Annyival kijavítanám hogy egy nap max 2 versengőt lehet nyerni, de akármennyit játszhatsz. Én 3-at játszottam abból 2-őt nyertem és utána jött a 20 órás eltiltás.
pappmate1999 avatar
1 éve | 2016. 05. 16. 13:39:17
#
szerintem túl sokat adtál neki pontszámban :( minúszban nem lehet értékelni ? :D amúgy 100% igazad van az egésszel kapcsolatban :) +rep jó kritikus vagy :) így tovább :D
Alopex avatar
1 éve | 2016. 01. 02. 18:56:54
#
Jó kis teszt. Nagyrészt egyet értek vele!
Tyrion Lannister avatar
1 éve | 2015. 12. 25. 15:55:50
#
Hát, ez a teszt elég furcsa, pláne az értékelés. Én nem szeretem a CS:GO -t, de el se tudok képzelni neki egy csupa 1 pontos értékelést... De persze ez a te véleményed, a szíved joga azt gondolni, amit akarsz.
blaze_kd avatar
1 éve | 2015. 11. 11. 16:40:18
#
Szerintem a hitbox még most is elég ramaty, de legalább már nem annyira idegesítő! Nagyon rossz az amikor telibe fejbe és nem hal meg, de még nem is sebződik! De ettől még szuper lett a teszt!
crowsan avatar
1 éve | 2015. 10. 23. 12:54:58
#
Mi ez az 1 pont mindene? Milyen teszt ez?
Milton avatar
2 éve | 2015. 09. 19. 22:49:18
#
Bioritmus:
Nem baj, majd csak kinősz belőle. Legalábbis reméljük.

winrar:
Most már nem lehet a hitboxra fogni a dolgokat:
http://blog.count…/09/12492/
winrar avatar
2 éve | 2015. 09. 19. 22:26:53
#
A CS:GO még mindig egy nagyon jó játék, a hitboxot leszámítva. DE az 1.6 szerintem sokkal jobb.
Mongoosewow avatar
2 éve | 2015. 09. 19. 17:32:10
#
És én még azt hittem értelmes a srác, de mostmár tényleg lejön hogy egy vérpisti, akit 0-ba lőnek minden rankon. Akármit írhatsz, nem a játék lesz szar hanem te. Nem tudsz játszani, béna vagy benne, ez fájlalja a pici szivedet, de ettől nem kell szétmocskolni egy játékot, és azt sem aki próbálja védeni az alaptalan szar ócsárolásod ellen.
puskasmark10 avatar
2 éve | 2015. 09. 19. 02:20:35
#
Igaza van Bioritmusnak ennyi erővel a cs 1.6 elé is elé lehet ülni oszt addig verni a monitort mig nem lősz le valakit.
Milton avatar
2 éve | 2015. 09. 16. 08:10:31
#
Na, tessék, most hisztizz:
http://blog.count…/09/12492/
no avatar
2 éve | 2015. 09. 15. 14:09:33
#
http://kodiakcsgo.com/news_comments/newsID-75/hogyan_legyek_jobb_jatekos/ Olvasnivaló :)
Igazából amit leírtál 60-70%-ban bullshit. Amúgy lehet 60 fps alatt is jól játszani csak rohadt nehéz(én speciel 30-40 fpssel játszok mg2-mge rankban). Ha elolvastad és értelmezted a tutorialokat akkor fuss neki egy mmnek.
papa96 avatar
2 éve | 2015. 09. 14. 19:05:38
#
Nagyon jó Game! Mindenkinek ajánlom!!
Bioritmus avatar
2 éve | 2015. 09. 14. 11:58:53
#
70-80 FPS :) és ide ne keverjük bele hogy sz*r a gépem :D akinek nem tetszik igazán vehet nekem másikat :) köszcsi :D Protein neked már csak annyit mondok hogy igen nehéz mást kitalálni mivel neked is nehéz másba belekötni :) csak én vagyok marogatva azért mert megmondom hogy ez a játék egy sz@rtalicska :D igen játszom vele mert keresem a pozitívumokat hátha találni néha 1-2-t...de sok sikerélményem még nem volt :) illetve minden frissítés után nekiülök egy pár meccsnek hátha észreveszek valami fontosabb játékbeli javulást de soha :D mert persze arra van agyuk hogy a bomba konfettit szórjon ha hatástalanítod de a hitbox már nehéz eset :'DDDD hát ez vicc :D
UI: master guardian 1-es szinten is F*S :D
Milton avatar
2 éve | 2015. 09. 12. 12:24:05
#
Bioritmus:
Nehéz mást kitalálni, ugye?
Bioritmus avatar
2 éve | 2015. 09. 12. 11:14:46
#
nove master rankon is egy sz@r :D :D :D köszönjük szépen maradnak az 1 pontok :D tényleg tökre rendben van a hitbox amikor visszmegyek a doboz mögé és akkor kapom a fejest meg van amikor én is úgy adom be hogy bőven a feje mellé lövök :D a világ legjobb hitboxát kapta meg ez a hibátlan szépséges tökéletes game :'DDD hát vicc gyerekek komolyan keresztcsontig felnyalni a Valve gyökér játékainak azért mert ez egy Counter-Strike..:D a Source meg az 1.6 messze nem tudta így felcseszni az ember vérnyomását mint ez a hulladék :D egyébként nem..nem vagyok CoD fan mivel az egy "lespawnolsz és halott vagy" játék :D ugyan úgy mint a BF szóval nem lehet ezeket az én számlámra írni :) a CS:GO egyszerűen f*s tök mindegy hogy én milyen játékoknak vagyok a "fanja" :D TheWriter: mi is ez a kis agy duma? :D ki kell húzni a nyelvet a Valve hátsó feléből és utána ránézni a játékra :D köszi :*
Mongoosewow: akkor meséld már kérlek hogy hogy kell WH nélkül füstön meg falon keresztül belőni a tagokat meg állandóan fejbe lőni minden kis szutyok fegyverrel 1 golyóból :D
Protein: sajnállak :( te is a Valve végbelében ragadtál :( majd ha kiszakadtál belőle térj vissza :) addig meg köszönjük :*
és azért mert az olvasók,kommentelők sőt a regisztrálók 80%-a hú de marha profi és 10 competitív után egyből Global Elite-ben van és nem látja a bugokat attól még van pár ember aki sajna nem lő így :) :D de mivel mindenki jobban tud mindent ezért legyen nektek igazatok :D kajak én vagyok a rossz a játék pedig hibátlan :( sajnálom hogy nem nyaltam a Valve-nek megváltoztatom a gondolkodás módomat addig meg elbújok :( hát ez vicc komolyan :D nyugodtan húzzátok le 1 pontosra az irományomat :) ugyan azt mondom mint ti :) aki nem ért ehhez az ne nézze :D köszike :)
@insane666 avatar
2 éve | 2015. 09. 02. 02:18:34
#
Valakinek nem való ez a játék. Lehet a COD jobban hozzád álló FPS. Olyan dolgokat rósz fel hibának, ami egyszerűen nem hiba :DD. Nem véletlen rendeznek ebből esportot, az egyik legjobban kibalanszolt FPS. A hitboxxal az égvilágon semmi gond nincs, csak tudod ez nem COD, itt a fegyvereknek van szórása. Mint igazából. Tehát AK-val nem fogod tudni full autoban a 30 méterre lévő ellenséget megölni, csak ha már nagyon jó recoil controlod van. Amire az ember belejön kell vagy 200-300 játékóra, és utána kezd élvezetessé válni. Mellesleg csapatban játszani sokkal élvezetesebb mint random 12 éves orosz gyerekekkel, lehet neked is így kéne próbálnod.
Én eleinte nem voltam valami jó benne, de miután már van 300 órám hirtelen észrevettem hogy kezd javulni a célzásom és kezdem megérteni a játékot. 1 hét alatt felmentem Master Guardian 1-ből Distinguished Master Guardian-ba.
Read avatar
2 éve | 2015. 08. 27. 16:52:55
#
Én ebből a tesztből arra következtetek, hogy te egy CoD fan vagy. Általában ők minősítik így a Counter-Striket, mert fájdalmas számukra hogy használni kell a kis agyunkat, pénz kell érte kiadni, és nem leszedni egy Xfiret, meg egy kalóz cod rész és csapatni a noname szervereken.
A teszt megírása pillanatában 246 órám volt a játékban, Gold Nova 2-es rankon játszom Master Guardian 1-es és Gold Nova Master szinten.
Ezek után kár volt megírnod ezt a 'Tesztet'. 246 órával, kérlek szépen nem versengőzni kellene, hanem letenni a pici feneked a gép elé, és elmenni botozni. Miért? Fejlődne egy kicsit a spray képességed, nem fikáznád sz.rrá a hitboxot. Oké hogy a hitbox nem egy olyan hű de professzionálisan megoldott dolog a játékban, de nem is olyan rossz ahogy te azt gondolod... Elvégre ha a játék annyira rossz lenne mint ahogy Te azt itt leírtad, eleve nem lennének versenyek... Az az 1 napos eltiltás azért van, mert rohadt sok jampi lett a játékban, akik Globál szinten vannak, majd megveszik újra a játékot, hogy a kisebbeket égessék ki. Ha oroszokkal meg nem akarsz találkozni, keress csapatot, vagy menj spanokkal játszani, esetleg tanulj meg rendesen játszani, lesz normális ELO-d, és nem az analfabétákkal kerülsz össze. Azt sem értem hogy a grafikára miért 1-es van.. A CS sohasem a grafikáról szólt, hanem a csapatjátékról. Ha meg nem tetszik eridj BF-ezni, hidd el ilyen ember nem hiányzik senkinek sem a cs közösségből. :) Részemről ennyi. (Én 6 éve cs-zem..)
Milton avatar
2 éve | 2015. 08. 25. 19:22:01
#
terepmintaHun:
"A Valve miért nem csinálja meg 128 tick-re az eredeti szervereket?"
Azért mert marha drágák lennének. Egyetértek, jogos a felháborodás, hogy a 64 közel sem a legjobb, de nem egy szervert kéne felújítani/lecserélni, és nem kis összegbe kerülne. Mondjuk pénzben nem valószínű hogy hiányuk lenne, de (sajnos) nem annyira egyszerű csak úgy lecserélni őket. Azért reménykedjünk, hogy már dolgoznak az ügyön ^^
showtekk avatar
2 éve | 2015. 08. 25. 18:23:43
#
Ez nem egy teszt hanem egyéni vélemény aminek jó 80%ával nem értek egyet és teljesen ellentmondásos. Ettől függetlenül persze ez a te véleményed, de kár volt ennyit fáradozni vele és ennyi mindent leírni ide mert nagyon nagy butaság. Előttem szólókkal én is teljesen egyetértek.
Milton avatar
2 éve | 2015. 08. 25. 16:52:01
#
Ahogy írtad, ez pontosan egy novában ragadt kezdő játékos rimánkodása. Már az elején be is vallja, hogy jóval a rankja fölött játszik, és valószínűleg arra a saját rankjára is csak haverok boostolták. Alig ért valamit a játékból, és amúgy se lehet az ilyennek megmagyarázni, csak a játék lehet a szar. Egyáltalán nem kell ezt a cikket, vagy akár az íróját komolyan venni.
Mongoosewow avatar
2 éve | 2015. 08. 25. 03:48:07
#
Én 2 éve játszok cs-vel, kissebb-nagyobb szünetekkel, és 376 órával, 150 nyert mm-el Legendary Eagle rank-ban annyi a véleményem erről a "teszt"-ről hogy badarság. Nagyon kevés részen van igazad, talán egyben, az pedig a hitbox rendszer, ami tényleg egy szar. Főképp mm-en amúgy a 64-es tickrate az okozója. De szidod például a kevlárt, aminek az a "kevés" értelme hogy nem kapsz tagginget ha eltalálnak. Ha tudsz lőni, amit kétlek, akkor igenis ez egy alap pillére a játéknak. A "lövöm de nem kapja" részt meg se említem, mert ez egy nevetséges kitérő. Ha eltudod találni, akkor kapni fogja. Kisebb tévedés, de ez nem szembeötlő hogy unrankedként nem napi 2 meccset tudsz játszani, hanem kettőt tudsz NYERNI. Sok hackerről meg annyi, és erre mást nem tudok mondani, hogy ***ság. 2 napja kaptam Overwatch-ot, és ahány reportod megnézek, mindegyik azzal kezdődik hogy a srác lő 4k desert eagle fejest, a sok vérpisti bereportolja, közben meg tiszta a gyerek. Tipikus cs-s hozzáállás, hogy aki falon keresztül meglő/megöl/eltalál az wh-t használ, akinek 70% felett van a fejes aránya ami teljesen reális az már trigger/aimlock stb. Nem akarlak megsérteni, félre ne érts, de a teszted 50%-a amolyan Novában leragadt kezdő játékos rimánkodása, és ezzel nem azt akarom mondani hogy te feltétlen ez vagy, de ez jön le belőle teljes mértékben. Csak ennyit akartam, a véleményedet meg tiszteletben tartom, a teszt értékelését meg másra hagyom.
winrar avatar
2 éve | 2015. 08. 24. 15:13:32
#
Én a Most Wanted 2012-re adnék hasonló értékelést XD
Volt lehetőségem kipróbálni a CS:GO-t. Egész jó játék, kivéve a hitbox, mert az egy vicc. Szép grafika, jól van optimalizálva, hangulatos is. De nekem az 1.6 sokkal jobban tetszik.
Milton avatar
2 éve | 2015. 08. 24. 14:54:01
#
Most nézem, Match Making... van gyufa készítés a játékban!
fewq001 avatar
2 éve | 2015. 08. 23. 04:14:05
#
Az a vicces ,hogy az értéékelésnél magadnak mondasz ellent.....(Nem nem játszok a játékkal...csak a régebiekkel játszottam egy kicsit :) )
"Erről sem szeretnék nagyon részletekbe menően írni, hiszen mindenki látja, a játék nagyon szép" Grafika:1
"nem enged ki maga elől egy jó darabig"
Játékélmény:1
"246 óra" Hossz:1
Hangokról ne is beszélve....
Hibák a tesztnek körülbelül egyharmada ,bőven lett volna még miről beszélni..
Szerintem te csak ,kiakadtál a játék egyik hibáján aztá nem bírtad ki és jól lehúztad..( Ez még mindig saját vélemény)
no avatar
2 éve | 2015. 08. 22. 21:22:56
#
szerintem a cs:source
MoonW avatar
2 éve | 2015. 08. 22. 20:22:45
#
Nem vagyok oda a cs-ért, de egy rendes pontozást kaphatott volna.
Milton avatar
2 éve | 2015. 08. 22. 20:16:58
#
"Gold Nova 2-es rankon játszom Master Guardian 1-es és Gold Nova Master szinten"
Áh, ez mindent megmagyaráz. Ezek után elég nehéz komolyan venni a tesztet.
yugiohyugiohzebuyug avatar
2 éve | 2015. 08. 22. 15:38:58
#
Hát ezért még kapni fogod az íveket... :) Alapból nem szeretem a CS-t valamiért, de azért van pár ötlet benne, ami így is tetszik. Azzal is tisztában vagyok - vagy legalább is így jött le külső szemmel - , hogy nem lett rossz a játék és megkockáztatom, hogy a legtöbb embernek jobban bejön, mint a Source. Nincs tapasztalatom a játékkal, a véleményem nem teljesen mérvadó, de így amit külső szemlélőként érzek a játékkal kapcsolatban, nagyon keveslem az 1 pontot... :|
FoLey avatar
2 éve | 2015. 08. 22. 10:31:05
#
Akkor én mit mondjak amikor Quake 3-am 8 évig és instagib rail servereken?
Hitbox olyan volt mint ahogy most leírtad csak ott egyből ha eltalál a rail,de ha telibe lőttem akkor is átment akkor ezt is értékeljük le? Meg kell tanulni játszani és boldogulni a helyzettel nincs tökéletes multis játék minden játékban van hiba.
Bioritmus avatar
2 éve | 2015. 08. 22. 00:28:17
#
jönnek a Valvesek :D vagyis eddig 1 :D sunray tervezek még tesztet írni igaz az hogy erről nem terveztem csak gondoltam felhívom az emberek figyelmét hogy 5x meg kell gondolni ennek a megvéltelét..jó hogy szép a grafika de senki sem azért játszik vele szerintem hogy minden kis apró grafikai részletet megcsodáljon és ez a játékélmény neki :) a játékélmény a grafika és a hangok rovására megy..teljesen lehúzza a 0 játékélmény az egészet :D ez a játék akkor lesz játszható ha a Valve rá fog végre feküdni a hibák kijavítására és nem az lesz a legutóbbi 2 frissítés eredménye hogy az egyikben testre is 1 hites a scout nem csak fejre a másikban már nem :) de mondjuk ChoCho-nak a PC Gurutól igaza van abban hogy a Valve addig nem fogja ennek a játéknak a hibáit kijavítgatni amíg így ilyen (konkrétan sz@r) állapotban is több 100.000 ember üti el vele az idejét :) de amúgy ha nem illik be tetsznek ahogy ti is mondjátok akkor nem került volna ki :D tisztában voltam vele hogy nem fogok 1-2 csillagnál jobb értékeléseket meg helyeselő véleményeket kapni mert nem úgy voltam vele hogy *** hanem azt írtam le ami TÉNY és remélem jó pár embernek sikerült megmenteni az idegrendszerét. Mert tök elhiszem azt a sok elképzelhetetlen dolog után amit láttam hogy van itt a gépigényen olyan mester aki 10 competitív után global elit és ő nem látja a bugokat de attól még vannak:) ÉS a játék alá is írtam még a napokban is a rengetek új bugot amit észrevettem mióta a tesztet megírtam..dátumot most nem tudok mondani de körülbelül 1 hét telhetett el..és hát legalább 5-6 buggal több lett a játékban azóta :) és mióta jöttek ezek azóta maximum a frissítések után próbálom ki hogy mennyivel több lett benne a hiba :) na de 100 szónak is 1 a vége örülök hogy megírtam, örülök hogy kikerült, a kommentekre számítok/számítottam de NEM fogom őket olvasni és ugyan úgy ide sem fogok írni mint ahogy már egy ideje a játékhoz sem írtam hozzá :) ha az adminok mégis úgy gondolnák hogy ez nem "teszt" vagy nem ide való akkor kérem vegyék le :D ha nem akkor marad:) na jó éjszakát és jó játékot mindenkinek akinek bugmentes a CS! :)
sunray20 avatar
2 éve | 2015. 08. 21. 20:50:27
#
Nos. Nem játszottam még a játékkal, de nem is terveztem ( ez a teszt után meg végképp nem ). Ami feltűnt:
- Néhol kicsit több tagoltság kellet volna.
- Az értékelés részen mindenre 1 pontot adtál, viszont a tesztben megemlíted, hogy a grafika és a hangok is megfelelőek, ebből adódóan nem látom értelmét azt 1 pontnak.
És az utolsó idegesítő dolog,ami jelenleg eszembe jut a sok közül,

- Erről az jön át, hogy nem teljesen átgondolt a teszt hanem a tetszést ( vagy jelen esetben a nem tetszést ) szeretted volna kifejezni vele, amire alkalmas egy sima h.sz. vagy egy "rövid vélemény"

Mivel a játékkal nem játszottam ezért nem tudom véleményezni a maradék szöveget és nem is igazán akarom. Összesen amiket leírtam nézd meg és ha egyet értesz vele, akkor legközelebb próbálj oda figyelni rá ( feltéve ha még szeretnél írni játéktesztet és nem csak azért írtad ezt mert felidegesített a játék ).

U.I.: Csak kíváncsiságból. Hányadikán küldted be az irományodat?
Értékelés
Összes átlaga:
██████████
3
26 értékelés alapján
Csak regisztrált tagok értékelhetnek