A Nintendo jelenlegi pénzügyi évében fogja leleplezni a Switch 2-t

Szerző: xoki | 2024. May 08. | hír | 6 hozzászólás

Amikor a következő generációs konzollal kapcsolatos kérdésekkel bombázzák a Nintendót, általában mindig elterelik a témát, azonban a cég most először erősítette meg hivatalosan, hogy a következő Switch bejelentésére készülnek.

Hónapok óta hallani ezt-azt a Switch 2-ről, amely előreláthatóan újratervezett rendszerrel, dokkolóval és kontrollerekkel érkezik. A legutóbbi pletykák szerint a Nintendo 2025 elejére tervezi az új konzol megjelenését, és a cég vezetőségének legutóbbi nyilatkozata szerint valós információkkal van dolgunk. A Nintendo elnöke, Furukawa Twitteren erősítette meg, hogy az eredeti Switch 2015 márciusi bejelentése óta ebben a pénzügyi évben - legkésőbb 2025. március 31-éig - tényleg megmutatják majd a kézikonzol utódját.

Ezzel egy időben a következő Nintendo Directet is beharangozták, amelyre júniusban fog sor kerülni, ellenben a Switch 2-t sajnos nem itt fogják megvillantani. Ez az élő közvetítés még mindig azokra a címekre fókuszál majd, amelyek a jelenlegi konzolra készülnek.

Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Zollee avatar
Én kíváncsian várom, a switch-el nagyon megvagyok elégedve. huh egy Splatoon 4 és Mario Odyssey 2 akkor tuti venném ha megjelenne rá. A switchnek nagyon okos koncepció játékai vannak :

Labo, switch 1-2, Ring Fit adventure, Arms, Snipperclips, Fitness Boxing, clubhouse games ...
Ezek nagyon egyedi játékok mind ki aknázzák a switch eszközeit, nagyon kreatívan.

Valamint imádom a zaj nélküli kártyás megoldását, nekem sokkal jobban bejön mint az optikai meghajtó.

Én annak örülnék ha nevéhez hűen megmaradna, a Tv-hez csatlakoztathatósága és a handheld módja is.
0
0
0
0
💬 1
xCube avatar
@Zollee:
Valamint imádom a zaj nélküli kártyás megoldását, nekem sokkal jobban bejön mint az optikai meghajtó.

Handheld esetén egyetlen olyan konzolt ismerek, ami otikai meghajtóval jött, a PSP -t. A mai digitális világban mind pénzügyi, mind ésszerűségi okokból eséléytelen, hogy optikai meghajtót kapjon a következő Switch.

Én annak örülnék ha nevéhez hűen megmaradna, a Tv-hez csatlakoztathatósága és a handheld módja is.

Ezt borítékolhatod, semmi értelme nem lenne másnak. A Nintendo már jó ideje nem a teljesítménnyel, hanem a feature -ökkel versenyzik a konkurenciával. A piac is tolódik a handheld irányba, már X86 alapokon is. Pár éven belül ezek a handheldek jelentketik a budget PC gaming alapját.
0
0
0
0
xCube avatar
Én arra leszek leginkább kíváncsi, hogy hogyan oldják meg a visszafelé kompatibilitást. Ez ugye azért erősen hardverfüggő is. Jó lenne, ha a régi címek kapnának egy felújítást.
1
0
0
0
💬 3
MaximumGame avatar
@xCube: Ez szerintem is nagyon jó ötlet lenne.föleg pörögne az elsö genes jàték piac is.
0
0
0
0
Payphoner avatar
@xCube: pont úgy ahogy a ps5 és az xbox oldotta meg :D Kur*ra nem fejlesztettek új konzolt csak jobb lett a hardver :D
0
0
0
0
xCube avatar
@Payphoner: Ez így ebben a formában nem igaz. Az X86 architektúra az egyetlen, ami maradt, az egész hardver felépítése megváltozott. Viszont mivel itt mindkét gyártó az AMD -vel való kooperációnál marad, az új rendszert könnyebb volt úgy hangolni, hogy jobb legyen a kompatibilitás a régivel, a fejlesztői platformmal egyetemben. A Switch esete ennél lényegesen bonyolultabb lehet attól függően, hogy ki szállítja a hardvert. Ha hihetünk a leak -nek, akkor marad az nvidia, ez is lenne a legjobb lépés, rengeteg problémát spórolna meg vele a Nintendo.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció