Leleplezték a Battlefield 5-öt

Szerző: xoki | 2018. May 23. | hír | 68 hozzászólás

Ahogy azt korábban bejelentették, szerda este végre bemutatták a várva várt Battlefield V-öt, amelyről természetesen rengeteg új információt is elárultak.

A livestream során kiderült, hogy a Battlefield új részében egy 4 fős co-op mód is helyet kap, amelyhez hasonlót legutoljára a Battlefield 3-ban láthattunk, de ott csak 2 fős volt a co-op mód. Az új rész esetében kicsit azért másképpen fog működni. A Combined Arms módban 4 játékos az ellenséges vonalak mögé kerül, ahol különböző feladatokat kell majd teljesíteni, és csak egymásra számíthattok a feltűnés elkerülése érdekében.

A játék a II. világháborúba visz minket, és visszatér a Battlefield 1-ben megismert War Stories egyjátékos történetmód is. Ezek a világ különböző pontjaira juttatnak el bennünket, ahol különböző történeteket élhetünk át más-más karakter bőrébe bújva.

A játékosok nagy örömére, nem lesz Premium Pass és minden pálya ingyenes lesz. Lesznek majd kozmetikai cuccok, de a kiegészítőkkel nem fogják különválasztani a játékosokat.

A Battlefield 5 október 19-én jelenik majd meg. A Deluxe Edition birtokosai számára a játék már október 16-án elérhetővé válik.

Természetesen a rengeteg információ mellé egy trailert is kaptunk, amelyből annyi biztosan kiderül, hogy akcióból nem lesz hiány:

Battlefield 5
Battlefield 5
Battlefield 5
Megjelenés: 2018. November 20. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: DICE
Hozzászólások: 67
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Sajna egyiket sem vittem végig ezt sem igen fogom , talán a BF.:Bad Company 2 kivétel , azt többször is, a többi nem köt le annyira.Viszont a grafika ott van nagyon azt látom, jól néz ki.
0
0
0
0
hekli96 avatar
Most mi a f***om ez az építés?! Végre 2.vh erre tessék. Aki építeni akar az menjen Fortniteozni. A BF nekem az 1942 óta a közepesen pörgős, taktikus, közepesen realisztikus FPS volt, amiben lehetett hülyülni és komolyan taktikázni is. Így szinte bármilyen hangulatban lehetett játszani egyedül és csapatban is. Erre jött ez az állóháborús korszak amiből lett egy ***a kis camperfield, most meg Fortnitosítják. Az agyam eldobom komolyan... meglehet még jobban gyalázni a sorozatot?
0
0
0
0
💬 6
zsolo avatar
@hekli96: miért a háborúban nem volt fedezék építés? vagy lövészárok? szerintem jó ötlet, hogy lesz
0
0
0
0
hekli96 avatar
@zsolo: igen volt építés, de elsősorban munkagépekkel amiket lövészárok ására találtak ki stb. de nem miközben 6 oldalról lőnek a semmi közepén, a büdös nagy semmiből és végképp nem 5 sec alatt puszta kézzel vagy egy kéziszerszámmal. Ezzel a játék teljesen elveszítené a realitás oldalát. (Ok sose volt full reális, de nem is hordtál egy ***ott házhoz elegendő építőanyagot a nadrágzsebedben) Gyakorlati haszna máshogy meg nem lenne, 10 percig leállsz és gödröt ásol?
0
0
0
0
zsolo avatar
@hekli96: nem tudom, hogy oldják meg, majd kiderül 2 hét múlva kb...
0
0
0
0
susguy avatar
@hekli96: Azért kell a hangsúly a realitás és az élvezehetőség között. Mint írtam, a Project Realityben is lehetett ezt-azt fölépíteni (gondolom a nevéből kiindulva nem kell elmagyaráznom, miről szólt a mod), és egy teljesen jól működő rendszer volt. Közel sem egy Fortnite szintre kell gondolni.
0
0
0
0
susguy avatar
@hekli96: BF2 Project Reality modban is volt építés és egy teljesen jól működő mechanika volt, nem kell feltétlenül a Fortnite-hoz kötni (persze ki tudja, EA-ről van szó elvégre).
0
0
0
0
501_DPSZ avatar
@hekli96: ha el hiszed, ha nem én régóta vártam hogy lehessen építeni.. 😃 s végre valóra válik. 😃
0
0
0
0
no avatar
Szép a grafikája,az előzőnek is az volt,de ez a női Hook kapitány eléggé szúrja a szemem.Értem én,hogy 2018-ban női meg faji egyenjogúság van és a csapból is folyik ez a liberális szar,de a korhűséget nem kellene eldobni ezért.
Ráadásul vicc ahogy lóbálja a puskát a fél karjával.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Nekem csak egy nem tiszta,az pedig a nő szerepe,az sem azért ,mert ott van,hiszen voltak női katonák,de az ,hogy kampós kézzel vagánykodik olyan COD feeling.Meg ezek a gyors történések,nyilván bele akartak zsúfolni mindent,és nyilván ezért gyorsabb minden,de egyébként a háborúban meg az életedért futsz szóval.....bár a szín világ kicsit érdekes,de végül is ez talán egy hangulati elem,a szép táj,amiből romhalmaz lesz.Viszont aki azt mondja rá látatlanban főleg az előző rész után ,hogy nem lesz jó,az valószínű azért érez úgy,mert neki nem megy úgy a játék.
0
0
0
0
no avatar
Egy a furcsa 😃 Hogy 150-200 ezer lájkal több van a COD BO4 trailerjén mint ezen 😃
És ám látszik hogy már nem sokan játszodnak a kampányal sajna :c
Bár én mind a két játékot szeretem. 😃
0
0
0
0
💬 7
gigazte avatar
@Ember2: Egy héttel előbb jelent meg a BO4 trailere. Jó hogy azon több a like! 😂
0
0
0
0
no avatar
@gigazte: Jó én értem de azért COD-on nem 187 ezer lájk és 159 ezer dislike volt!
És most mindenki írja hogy szar lett és a COD jobb lett mint a BF!
És egy dolgot nem értek! Mi az a ruha?? Azok nem egy 2 vh-s egyenruhák és ilyen *** szinü rozsaszinek 😃
Bár én most nem a like/dislike arányra akkarok menni csak ruha mi az? 😃 és a grafika ám tetszik (a COD nak nem lesz ilyen 😃😉 Bár nem a trailer-ről kellene le vonni a játékot csak egy gameplay és megjelenés után.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Ember2: Ez sem, és az új Cod sem lesz jó szerintem, szóval nekem teljesen mindegy az arány... 😂
0
0
0
0
no avatar
@gigazte: Hát ja 😃
0
0
0
0
kimi100 avatar
@Ember2: Te elolvasod amit leírsz? Mert szerintem szükséges lenne! Saját magad cáfolod meg tényekkel. 😃 Mondjuk én csak az ilyen hozzászólásokon kacagok.
0
0
0
0
PC GAMER avatar
@Ember2: Ilyen trailerre csak dislikeot lehet adni! Fujj
0
0
0
0
no avatar
@PC GAMER: Mondjuk ja egy fél kezes nő és még sorolhatnám 😃
0
0
0
0
no avatar
Fúú, a prezentált látvány tényleg rendben volt.
Viszont az biztos, hogy tényleg nem akarja komolyan venni magát. Mintha a Trópusi Vihar egyik jelenetét láttam volna.
"Huuu, eezazz!!
Az előzetes már meg is van..." 😃
0
0
0
0
hashimoto avatar
Inkább megveszem a Porschet amit kinéztem, ebből meg majd egyszer lesz leárazás.. 😃
0
0
0
0
Gaben7 avatar
A trailer nem győzött meg 😕
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Egyenlőre én győzködöm magam (vagy legalábbis próbálom), hogy "Ezek biztos csak partizánok, az megmagyarázza a ruhát (bár nem teljesen) meg, hogy női karakter...", de valahogy érzem, hogy nem ez a helyzet... Sajnos ezt a "píszí" dolgot egyre inkább előrébb helyezik mint a történelmi hitelességet.
0
0
0
0
💬 1
benichiro avatar
@FrostnovaZ: Igazából az is simán előfordulhat,hogy egy "különleges alakulat" ,mint mondjuk az inglourious basterds-ban és csak ilyen titkosabb küldetésekre viszik el őket. Nők amúgy is harcoltak a háborúban,főleg a szovjeteknél,de a francia "lázadóknál" is fegyvert fogott néhány nő annak idején. A multiplayeren nagyobb a hangsúly úgy gondolom. Én inkább a fortification-től tartok,nehogy egy Fortnite legyen,mert akkor elsírom magam,hogy a semmíből építeni lehet majd...
0
0
0
0
zsolo avatar
Még egy kis infó:

Attrition system: -Ha megsérülsz, nem töltődik vissza az életed teljesen, mert fokozatokra van felosztva. Csak medkittel tudjuk feltölteni teljesen.
-Kevesebb lőszerrel éledünk, viszont több helyről szerezhetünk pl: depot amit squad leader építhet vagy loot az ellenségtől
-Elesett csapattársainkat el tudjuk cipelni fedezékbe ott, egy új újjáélesztő animációval, ami több másodpercet vesz igénybe fel tudjuk éleszteni őket. Bárkit feléleszthet bárkit, de csak a medic töltheti fel 100%-ra az elesett csapattársad.
0
0
0
0
WeKing avatar
Srácok ne mááár… most kajak van olyan aki kiakad azon, hogy LMG-vel lőtték le a repülőt? wtf?! Ember, ez egy Battlefield 😃 Vagy nem játszottatok az előző részekkel?? Ha szimulátort akartok arra ott vannak azok a bizonyos címek. De egy Battlefieldtől ne várjatok már csodát. A Battlefield mindig is inkább az arcade oldal felé hajlott, sosem akart szimulátor lenni. A karaktereket elnézve viszont elismerem, hogy ott túlkapták kicsit a srácok, ront az összképen, hogy nem korhű egyenruhákban rohangálnak, nekem inkább tűnnek partizán harcosoknak mint katonáknak. Várjátok meg, hogy megjelenjen. Próbáljátok ki, nézzetek gameplay-eket és csak aztán írjátok le, addig felesleges ócsárolni a játékot 😃 Félre értések elkerülése végett, nem feszültséget akarok generálni, nekem is van olyan a játékban az eddigi infók alapján, amire húzom a számat (építkezés lol). Várjuk meg mi sül ki belőle 😀 PEACE <3
0
0
0
0
💬 1
vyne avatar
@WeKing: Leg ertelmesebb hozzaszolas itt jelenleg. 😃 Az emberek egy kis teaserre is igy reagalnak,mintha mar rendes gameplay lenne. Megfeledkeznek rola,es egybol csak a negativokra koncentralnak.
Majd kiderul milyen. Van aki a mai napig csak a bf 4 el jatszik,es tobb ezer oraja van benne, a bf1et pedig le sem sz*rjak 😃 Kinek mi..😜
0
0
0
0
benichiro avatar
Na erre kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz. Vajon ugyanaz az engine hajtja majd,mint a Battlefield 1-et? Mármint teljesen ugyanaz és akkor a gépigény is hasonló lesz, vagy esetleg nagyobb teljesítményre lesz szüksége az embereknek? Előrendelném,csak féltem a pénzem,hátha nem menne a gépen... 😆
0
0
0
0
💬 2
FaLchioN avatar
@benichiro: Hivatalos a gépigény, nem fog változni.
0
0
0
0
kimi100 avatar
@benichiro: Frostbite... jól lesz optimalizálva. Ha a Bf1-et vitte a géped akkor ezt is fogja.
0
0
0
0
kimi100 avatar
Szerintem egy Reveal 2 perces trailerből nem lehet sok mindenre következtetni, főleg nem a játék kinézetére, mert ez eléggé cinematicra sikerült. Az arcfestés pedig teljesen hiteles, egyedül a kampó kezű nő szúrt szemet nekem, azt a részét nem értem. 😞 2 hét múlva kiderül, hogy megéri-e megvenni, vagy sem.
0
0
0
0
pcboy avatar
Az új cod után csak jó lesz ez a 2. világháborús játék. a kampókezű nő egyáltalán nem kéne, kizökkenti az embert a témából.
Na meg a festett kék arc mint ha indiánokat látnánk vagy rettenthetetlent pfff
0
0
0
0
💬 3
tivike avatar
@pcboy: Most ironizálsz? Mert szerintem a COD WW2 fain lett. Szerintem ez már most gáz.
0
0
0
0
pcboy avatar
@tivike: Nem. Pont azért hogy ne dobjam ki a pénzemet az ablakon haverhoz átugortam kipróbálni. kampányban inkább a d-day hollywood mint partraszállás nem olyan nehéz mint a régebbi játékoknál.
Vannak erőltetett fölösleges skinnek amitől nem beleéled a témába hanem kizökkent mert nem passzol bele korhűen a dologba. single és multiban egyaránt keveslem a pályákat. Fölösleges horogkerszt veszekedés hogy legyne benne vagy ysem miközben benne kéne hogy legyen a hiteles atmoszféra miatt.
Nem vagyok cod ellenes félre ne értsd de az új ww2 játékok hitelesség helyett olyan látvány felé viszik a témát amitől nem igazán lehet beleélni abba hogy te tényleg ww2 vel játszol mint ahogy anno a cod 1 és 2-vel történt.

Jó lenne újra igazi vérbeli hiteles ww2-val játszani. Pont ezt reméltem a hír hallatán az új battlefieldtől. Ehelyett azt látom hogy megint televan nyomva vetődés és ugrálás közben mentsük meg a másikat! Komolyan módon a végére hiányoltam a szokásos arcba ütés-rugást! Tökön is lehet rúgni még az embert, az még nem volt!

Gameplay videókra még várni kell hogy eldöntsem azt hogy vevős játék e, remélem utóbbi igazolódik be, mert ez msot csak 1 tipikus látvány videóra sikerült.
0
0
0
0
tivike avatar
@pcboy: Értelek. Igazából én nem vagyok annyira kihegyezett szemű kritikus mint te, így szimplán csak élveztem a játékot. A multi nem érdekelt, a single meg nekem jó volt. Igazából inkább a BF1 volt fura ilyen téren nekem. Noha az sem lett rossz, csak rövid.
0
0
0
0
thug85 avatar
A trailer nagyon hollywoodi lett, mintha Michael Bay csinálta volna. Bár visszaemlékezve a bf1 első trailere is hasonlóan látványos volt. Várom az első in-game videókat, szeritem nem lesz ez rossz. A kampókezű Sparrow kisasszony volt számomra egy kicsit sok.
0
0
0
0
thug85 avatar
@tivike: A 40-es évek elején még nem voltkak skines ládák. 😆
0
0
0
0
Larten avatar
@thug85: Ez így igaz, Auschwitzben is csak olyan 44 körük vezették be őket.
0
0
0
0
SMGAsusHUN avatar
Ez számomra egy újabb erőltetés, hogy fent tartsák a "Battlefield" címet!
0
0
0
0
tivike avatar
Valahogy engem ez a játék annyira nem hat meg.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
Hát legalább CoD -nál tutira érdekesebbnek tűnik. 😀
0
0
0
0
whis avatar
Premium Pass hiányában ez is majd Battlefront 2 sorsra jut.Fél év alatt sikerült kilökni 2 DLC-t.
0
0
0
0
steffi avatar
a bf1 el besz...tam ezt nemveszem meg majd ha ez is lemegy 1-2k ra vagy ingyenes lesz
0
0
0
0
susguy avatar
Nem értem mi itt a probléma, köztudott hogy a II. világháborúban ugrálva lőtték ki LMG-vel csípőből az ellenfél repülőit, amik 5 méteres magasságban repkedtek mintha esőt jósló madarak lennének.
Egyébként minek lett az előző rész 1 ha ez már megint az 5-től folytatja?
0
0
0
0
R3dLinE avatar
Ugyanolyan parasztvakító trailer, mint az összes többi. Ez alapján nem lehet véleményt mondani, bár bevett szokás hogy kiadják félkészen, remélem nem tartják meg ezt a szokásukat. Az elmúlt 4 részben sikerült nekik... mindig majd a következő részben jobb lesz...persze. Ígérgetés megy...
0
0
0
0
Unstoppable avatar
Tisztára mint valami elcse*ett Tarantino film. Kampókezű nő(természetesen nő mi más lenne hajrá 2018...persze ha férfi lenne se lenne kevésbé zavaró) egysorosokat puffogtató karakterek akik ezt természetesen a harc közepén teszik egy világban ahol olyan a környezet mintha leöntötték volna cukormázzal vagy csak simán egy LSD parádé közepébe csöppentünk volna. Jó a világháborús téma, természetesen a grafika is szép, csak olyan mintha az egész játék nem venné komolyan magát(vagy a témát amit feldolgoz) Az pozitívum hogy a premium passozást elhagyják, az viszont negatívum hogy burkoltan lecserélik a már rohadtul unalmas ládázós skinezős témára...De ez persze mégcsak egy reveal trailer, remélem a következő videó más szemszögből is megmutatja a játékot, mert egyébként nagyon szívesen játszanék egy jó 2. vh-s battlefieddel.
0
0
0
0
gigazte avatar
Már a BF1-nél észrevettem, hogy aki egy jó sztorit akar az nagyot csalódik! Szerintem itt sem lesz jobb a helyzet, az egész csak egy pálya és játékmenet bemutató a multiplayer előtt... Ami a multiplayert illeti nem dobtam hasra magam a BF1-től sem, 24 óra alatt rá untam! Ha hasonló lesz a koncepció, és egy reskin lesz, akkor a büdös életbe nem veszem meg!
0
0
0
0
💬 1
501_DPSZ avatar
@gigazte: BFV-röl elhangozottak alapján közel se lesz a reskinhez.. 😃
0
0
0
0
PC GAMER avatar
Közröhej! Na itt van gyerekek ilyen volt a második világháboru! Nézz és tanulj. 😆
0
0
0
0
Ayistion avatar
Hát én nem tudom... Grafika szép meg minden, de az a kampós gyilkos, ráadásul nő... Ha igényes lesz a story akkor király, ha a multi lesz olyan jó mint az egyben akkor megveszem. Azt nagyon adnám ha 60fps lenne xbox-on, bár sok esélyt nem látok rá.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Mi az az olló kezű Edina?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció