Késni fog a Middle-earth: Shadow of War

Szerző: xoki | 2017. June 01. | hír | 18 hozzászólás

A 2014-ben megjelent Shadow of Mordor folytatása sajnos nem fog megjelenni augusztusban, ahogy azt eredetileg tervezték. Egy blogbejegyzésben a Monolith leírta a játék elhalasztásának okát, valamint elárulták az új megjelenési dátumot is.

A Shadow of War egy összetett, nyitott világú RPG, alaposan kigondolt történettel, ezért a teljes játékélmény elérése céljából a fejlesztők a játék elhalasztására kényszerültek.
„Megértjük, hogy csalódást okozhat a játék csúszása, és bocsánat a halasztásért, de keményen dolgozunk, hogy egy elképesztő játékot hozzunk létre. Izgatottan várjuk, hogy többet mutassunk az E3-on – olvasható a közleményben.

Eredetileg augusztusban jelent volna meg a játék, a mai bejelentésben pedig egy körülbelül két hónapos csúszás szerepel. A Middle-earth: Shadow of War új megjelenési dátuma október 10-e lett, amely azért nem olyan vészes, főleg ha tényleg szükséges ez az idő a játék tökéletesítéséhez.

Middle-earth: Shadow of War
Middle-earth: Shadow of War
Middle-earth: Shadow of War
Megjelenés: 2017. October 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Monolith Productions
Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Ha olyan lesz mint az első akár ki se adják.
0
0
0
0
💬 2
Tyrion Lannister avatar
@Yokai: Nem volt rossz az első rész, nem tudom miről beszélsz.
0
0
0
0
no avatar
@Tyrion Lannister: Mondjuk eleve nem szeretem az ilyen ütök,vágok mást sem csinálok jellegű játékokat, lehet azért hagyott hidegen az első is.
0
0
0
0
Kody avatar
1 is zseniális volt, ez is az lesz !
0
0
0
0
Flynian avatar
A Mass Effect: Andromédánál is nagyon hangsúlyozták a törődést, és ha kell, hónapokat halasztanak... Remélem ez jó marad 😀
0
0
0
0
Larten avatar
Az első rész megvan dobozosan, de a mai napig nem játszottam még vele 😆 szerintem ki fogjuk bírni azt a 2 hónapot.
0
0
0
0
💬 8
csibeszke37 avatar
@Larten: Jó egyeseknek, hogy csak úgy heccből megvesznek játékokat és nem játszanak vele. Nem értem a logikát.
0
0
0
0
Spazzz avatar
@csibeszke37: Jo annak aki tud nelkulozni penzt jatekokra....
0
0
0
0
Pokman avatar
@Larten: Ha nekem annyi pénzem lenne, hogy csak úgy megvennék olyan játékokat amikkel nem is akarok játszani NEM lennék szarban!
0
0
0
0
Larten avatar
@Pokman: Lel bírom az ilyen hozzáértő műparaszt értelmiségi seggfejeket, aik leszólnak bárkit, aki mondjuk ne adj isten, megvesz egy gammot és méginkább ne adja isten az eretnek köcsögnek, hogy esetleg nincs rá ideje, hogy játszon vele. De nyilván, nektek, pénztelen/sulis pöcsöknek van igazatok, hiszen ti sírtok, nem én.
De inkább megyek, és számolom tovább a húszezreseimet, mert én nyilván anynira gazdag vagyok, hogy megengedem magamnak, hogy dobozosan vegyek gammokat.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Larten: A személyeskedésen túl kell lendülni, alapból te indítottál egy olyan kommenttel, ami több emberben is felnyomta a biztosítékot! Irigy a Magyar!😂
0
0
0
0
Larten avatar
@gigazte: Oszt ebben mi b.ssza ki a biztosítékot? Lel már, csak leírtam, hogy van egy gammom, amivel nem játszottam. Személyeskedni meg ez a 3 hülye kezdett el, mert személyes támadásként élték meg azt, hogy nem játszom a játékkal, ami az enyém.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Larten: Második mondat. Irigység! Rosszmájúság! Vagy szimplán csak belekötés másba. Egyébként senkinek semmi köze hozzá, hogy ki mit és miért vesz. Mindenki döntse el már maga, hogy mire áldoz!
0
0
0
0
Pokman avatar
@Larten: Képzeld ha sulis nincstelen pöcs lennék nem azt írtam volna, hogy szarban vagyok, mivel a szüleim fizetnék és nem az én pénzem lenne.
Amúgy meg ez nem békekötés volt csak megjegyeztem ,hogy akkor csak pénzkidobás volt ha nem játszottál vele.
0
0
0
0
hashimoto avatar
Nem baj, nem hiányzik. 😃
0
0
0
0
Doge avatar
Nem baj, nem baj lesz idő RAM-ot venni.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció