Ingyenes Mafia 3 DLC jelent meg

Szerző: xoki | 2016. December 21. | hír | 5 hozzászólás

Egy új ingyenes frissítés jelent meg a Mafia 3-hoz, amely verseny módot tartalmaz, valamint mostantól személyre szabhatjuk autóinkat és felszerelésünket is.
A 2K Games elmondása szerint sok rajongó kérte őket, hogy legyen további lehetőség a játékban megváltoztatni és személyre szabni az autókat. Az új DLC 10 fajta lehetőséget ad erre, amelyhez egyszerűen csak haladnunk kell a játékkal és magától elérhetővé válik majd.

A frissítéssel bekerült még a verseny mód is. Összesen 12 verseny érhető el a játékban, amelyek akkor bukkannak fel, ha már találkoztunk a játék 3 hadnagyával. Jó helyezéseket elérve további személyre szabási opciókat tudunk feloldani, valamint az alábbi kocsit is megnyerhetjük:

Ezeken kívül még 3 új ruha is bekerült a főszereplőnk ruhatárába. Az egyiket csak úgy tudjuk megszerezni, hogy összekötjük a My2K felhasználónkat a Mafia III-éval.
Egy trailer is érkezett a frissítés mellé:

Mafia III: Definitive Edition
Mafia III: Definitive Edition
Mafia III: Definitive Edition
Megjelenés: 2016. October 07. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Hangar 13
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kiki4444 avatar
Nincs is rendes törésmodell a játékba.Ilyen stílusú játékokba azért ki szoktuk lökdösni a versenytársakat, ilyenkor elég illúzió romboló tud lenni a rossz törésmodell.
0
0
0
0
TheXperia avatar
Hát ez dupla nulla ....
0
0
0
0
Kapas Van avatar
jujjj de jo!!A Vilag legjobb jateka!most mar meg jobb!!!ez azz gta ehhez nagy semmi.vegre egy jol optimalizalt,jo GAME!!!és most ez a dlc csak a hab a tortán.
0
0
0
0
Belchior10 avatar
Nem rossz frissítés, de azért még lehetne ám a játék minőségén javítani...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció