Ingyen autók minden hónapban a Project Cars-hoz

2015. March 30. | hír | 5 hozzászólás

A Slightly Mad Studios megerősítette, hogy a Project Cars megjelenése után minden hónapban ingyenes DLC-kben új autókat kapnak majd a játékosok.

Az első ilyen autó a valaha készített legdrágább autók egyike, a W Motors Lykan Hypersport lesz, amely több mint 2 millió euróba kerül. A sportautó 395 km/órás végsebességre képes, és 2.8 másodperc alatt gyorsul fel 100-ra.

A játék megjelenése többszöri csúsztatás után május közepére várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

W Motors Lykan Hypersport - Project Cars
Project CARS
Project CARS
Project CARS
Megjelenés: 2015. May 08. (PC)
Műfaj: Szimuláció, Sport, Verseny
Fejlesztő: Slightly Mad Studios
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
RIbeni avatar
Én játszottam ennek a játéknak tesztváltozatával. Nagyon a grafikára megy, meg kell mondani valami gyönyörű, csak ámul az ember. A fizika annyira már nem tetszett, inkább a valamivel "szürkébb" Assetto Corsa-ával játszom, ami már ugye meg is jelent, van multi és kijött egy komoly DLC is.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Jó dolog, mondjuk nem újdonság, a konzolos konkurensek mind csinálják, így szinte elvárható elem. Mondjuk ha van autós játék, ahol fizetnék, illetve fogok fizetni autókért/pályákért, az pcars. Remélem ha sikeres lesz a játék, sikerül majd 1-1 DLC-re, vagy esetleg 1 folytatásra megnyerni maguknak pár valós szériát is. Néhány kisebb és/vagy játékokban nem nagyon szereplő sorozat számára win-win szituáció lenne.
0
0
0
0
Omis avatar
Nem feltétlenül!
Inkább csalogatás!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Gondolom ki akarják engesztelni a játékosokat a századik csúsztatás után.
0
0
0
0
Omis avatar
😀
Ez egy jó ötlet😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció