Gothic 2: 250 óra bónusz játékidő egy modnak köszönhetően

Szerző: xoki | 2017. November 06. | hír | 7 hozzászólás

Mi lenne ha fognánk a Piranha Bytes népszerű RPG-jét, a Gothic 2-t és elkészítenénk a négyszer vagy ötször nagyobb változatát? Erre próbál választ adni egy rajongói mod, amely a Gothic 2 Returning nevet viseli.

A Gothic 2 Returning 300 új küldetést és 100 névvel ellátott NPC-t ad hozzá az eddig sem kis terjedelmű játékhoz. A modot egy kis orosz csapatnak köszönhetjük, akik most közzétették projektjük 2.0-ás verzióját, valamint egy videót, amelyben akció közben is láthatjuk a modot.
A csapat szerint 250 óra játékidőről van szó. Igen, 250 óra. Szép kis önbizalomra vall ez az állítás, de ha igaz, akkor bizony le a kalappal előttük. Új történettel bővült ki az alapjáték, és a mod átírja a játék végét is. Nyolc új helyszínre van lehetőség ellátogatni, és az eredeti területek is újításon estek át. A mod lehetőséget ad új játékstílusra is, és olyan csapatokhoz is csatlakozhatunk, ahová eddig nem.
Természetesen kisebb grafikai felújítás is történt, de ez azon játékok egyike, amelyet nem a grafika tett ismertté, így a jelentősége elenyésző.

Sajnos egy-két bökkenője van az elkészült modnak. Az új karakterek orosz nyelven szólalnak meg (angol felirat mellett) és egyelőre nincs angol instrukció a telepítésről. Az oroszul, illetve németül tudok számára pedig innen vagy innen érhető el.

Gothic II
Gothic II
Gothic II
Megjelenés: 2003. October 28. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: Piranha Bytes
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sudosu avatar
Ha hozzáférhető valamilyen módon a text, akkor én el is kezdem fordítani 1-2 kijátszás után, ammennyiben visszatudja adni azt az élményt amit a Gothic 1 és 2, de még a 3 is tudott adni.
Hát a négyről ne is beszéljünk inkább... 😞
Már csak tiszteletképp a modderek előtt, akik nagy odaadással próbáltak valamit alkotni és nem Skyrim-ba ültették bele.
0
0
0
0
bitpork avatar
Csak fordítsák le, még 5-10€-t valahogy össze is kaparnék rá.
0
0
0
0
💬 3
atemi105 avatar
@bitpork: Előbb megtanulnál angolul, plussz azt a játékon kívül is tudnád használni.
0
0
0
0
Kroneda avatar
@atemi105: Engem csak a szinkron zavarna. Bár a szerepjátékos énem be tudná, hogy egy másik helyről (országból, kontinensről) jöttek az új npc-k. Nem ismerem a világot, de azt is bemesélhetném magamnak, hogy valami fordító "varázslat" hatása alatt vagyok és így értem felirattal az orosz dumát. 😃
0
0
0
0
bitpork avatar
@atemi105: Kapufa: lassan 20 éve használom az angolt 😃 És arra gondoltam, hogy ruszkiról angolra. A magyar fordítások egytől-egyig ...mondjuk úgy, hogy számomra konstans vigyort okoznak.
0
0
0
0
Wihay avatar
Egyszer biztos majd bele kezdtek.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció