Ez a Watch Dogs 2 videó akár egy új játékra való utalás is lehet

Szerző: xoki | 2016. November 14. | hír | 4 hozzászólás

Egy érdekes Watch Dogs 2 videóra figyeltek fel a játékosok, akik korábban hozzáférést kaptak a játékhoz, amely már azóta elterjedt az interneten. Úgy tűnik, ez a videó egy lehetséges új Ubisoft játékot promótál.

A Ubisoft San Francisco fikcionális verziója megtalálható a Watch Dogs 2-ben, amelyet fel is fedezhetünk, valamint feltörthetjük a rendszereket. Arról nem is beszélve, hogy van egy olyan küldetés is, amelyben az a feladatunk, hogy szerezzünk meg a vállalat szervereiről egy EA teasert. Ha sikerrel járunk, megszerezhetjük a videót, amelyben egy új sci-fi űrhajós játék mutatkozik be, hasonló színtónusokkal, mint a No Man's Sky.

A fenti információhoz egy régebbi fejlesztő hozzászólt, miszerint végre elkezdték felvezetni ezt is. Állítása szerint keveset tudott róla, mert pont azelőtt lépett ki, mielőtt bármiféle betekintést kapott volna a játékba.

A későbbiekben majd kiderül, mennyi igaz mindezekből. Annyi viszont biztos, hogy a fent említett küldetés más Ubisoft játékokat is említ, például az Assassin's Creed következő egyiptomi részét, amely már majdnem biztos, hogy jönni fog.

Watch Dogs 2
Watch Dogs 2
Watch Dogs 2
Megjelenés: 2016. November 29. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
winrar avatar
Ha már egyiptomi AC, jöhetne egy új Prince of Persia rész is.
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Videó "sorozatszámában" ott van, hogy E3, szóval lehet a következő E3-mon mutatják majd be, ez meg egy kis easter egg teaser volt. 😀
Gondolom van valami oka, ami miatt most nem jön AC meg Far Cry, valószínűleg ezen dolgoznak.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció