Eltávolították a Denuvót a Mass Effect: Andromedából

Szerző: xoki | 2017. July 09. | hír | 16 hozzászólás

A Mass Effect: Andromeda legújabb frissítése a teljesítményre, stabilitásra és az arcmimika animációira fókuszált, de úgy tűnik, olyan változást is hozott, amelyre senki sem számított.

A DSOGaming felfedezte, hogy amióta elérhetővé vált az 1.09-es frissítés, a játék Denuvo másolásvédelme teljesen eltűnt. Egyelőre nem tudni, hogy szándékosan távolították-e el, de nem ez az első olyan eset, amikor a fejlesztők megválnak tőle, hogy aztán egy frissebb verziót tegyenek a helyére, esetleg véglegesen eltávolítják azt.

Nem lesz nagy meglepetés ha az eltávolítás mellett döntöttek, mivel a védelmet már sikerült feltörni, ezért ha véglegesen megváltak a Denuvótól, annak biztosan ez lesz majd az oka, de egyelőre még az EA válaszát várja mindenki ezzel kapcsolatban.

Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda
Megjelenés: 2017. March 21. (PC)
Műfaj: Akció, TPS, Akció RPG
Fejlesztő: BioWare
Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
zsuppiman avatar
Nem lesz valamelyik frissítésbe eltűnt fajok DLC? 😲
Jó lenne egy single player küldi sorozat hozzá, se a Kváriak bárkája nem érkezett meg se a többi fajé de talán most hogy lett egy Batári multiba talán van valami reményem 😃
0
0
0
0
diablo2 avatar
BazsiVGames08 Ezzel a gondolkodásmóddal csak 1 baj van, ha mindenki ezt csinálná nem lennének játékok.
Pont a warez miatt vannak a pocsék portok és az eltolt megjelenések a konzolhoz képest. Pl GTA v. 3 év!
+
Red Dead Redemption 2 R.I.P
Ha csinálod legalább ne légy rá büszke hanem LAPÍTS.
0
0
0
0
💬 2
santakigyo avatar
@diablo2: Nem tudom,szerintem nem sok köze van hozzá a wareznak.Erre bizonyíték pont a GTA 5 mert az olyan portot kapott,hogy le a kalappal.Ha nem érdekelte volna őket biztos nem foglalkoznak vele annyit,valamint a warez ellenére meg kell nézni az eladási adatokat.
A GTA-val eleinte csupán csak még több konzolt akartak eladni csak úgy mint a Tomb Raider esetén ami megjelenéskor konzol exluzív volt.(nem véletlenül)
A Red Dead Redemprion is kb ezért nem jelenik meg.Persze ezzel nem dicsekszik senki de életszerűbb mint a warezra fogni mindent.Kellenek a húzó címek konzolra.
Hidd el ha valamit kiakarnak adni PC-re azt ki is adják.Már csak azért is mert akkor ki fogja megvenni a már majdnem havonta megjelenő kártyákat és procikat.
Optimalizáció az már más kérdés.Viszont warezra fogni és nem optimalizálni megint veszélyes mert akkor sokan elriadnak,refund,stb.
Szimplán a kiadó ad egy határidőt amit nem tudnak hozni mindig rendesen.
De természetesen aki warezol az legalább hallgasson.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@diablo2: diablo2
amit te itt leírtál úgy hülyeség ahogy van
0
0
0
0
balazs08 avatar
Én sosem adok pénzt egy játékért.Letoltom kijatszom es kész.Megspóroltam tobb mint 10k-t
0
0
0
0
💬 2
flyaway2 avatar
@balazs08: Hát ez nagyon szomorú.😃 Nem mondom hogy gáz, mindenki csinálta már szerintem ezen az oldalon. De azért mégis ha van egy játék amire aztmondod, hogy megérdemli azt azért illik megvenni. Előnnyel is jár, updateket hamarabb eléred, nem kell vele foglalkoznod még külön, ha úgy van kapsz még + contentet is. Azért 10k nem olyan sok ha azt nézed hogy havonta megveszel 1-2 játékot. És akkor még meg se említsük a steam sale-t.😃
0
0
0
0
Pokman avatar
@flyaway2: Én csak azokat a jàlátékokat veszem meg amit képes vagyok mégegyszer kijátszani, pl Assassin's Creed vagy nem lesz rá a közeljövőben crack, mint a Total War Warhammer.
0
0
0
0
Liptik avatar
Jönnek a törések
0
0
0
0
💬 1
TrapCard avatar
@Liptik: Már egy ideje fel van törve és akkor még rajta volt a denuvo
0
0
0
0
wolf0914 avatar
akik szeretik és rajongók azok úgy is megveszik a játékot denuvo ide vagy oda, aki meg csak ki szeretné próbálni megteheti a nélkül is hogy komolyabb pénzt költene rá hiába van rajta denuvo(legyen szó bármilyen játékról) ,szóval nem meglepő ez a lépés
0
0
0
0
💬 1
santakigyo avatar
@wolf0914: Ez igaz.Én úgy se próbáltam ki még,hogy ott volt az orrom előtt a letöltési lehetőség.Szóval részemről is olyan védelmet tehetnek amilyet csak akarnak mert úgy se fog érdekelni.
Engem csak az érdekelne,hogy míg Denuvos volt és persze fel se volt törve hányan vették meg csak is azért mert nem tölthették le.Tudom ez sose derül ki de rögtön választ adna a denuvo létjogosultságára.
0
0
0
0
gigazte avatar
Szépen sorban kiölhetnék a többi játékból is, mert a jelenlegi formájában a Denuvo már megbukott!
0
0
0
0
atemi105 avatar
Tegye fel a kezét az akit ez egyáltalán nem lepett meg. 😃
0
0
0
0
💬 2
Sztrelok avatar
@atemi105: (kéz feltevés)
0
0
0
0
no avatar
@atemi105: fölfele, első jó lépésük mióta kiadták a játékot 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció