Cyberpunk 2077: új mérföldkőhöz értek a fejlesztők

Szerző: xoki | 2018. August 24. | hír | 4 hozzászólás

A Gamescom idején sajnos új trailert nem mutattak a fejlesztők, de azért kaptunk néhány képet a készülő Cyberpunk 2077-ről, valamint zárt ajtók mögött ismét látható volt a játékmenet.

Azóta a CD Projekt Red elárulta, hogy egy új mérföldkőhöz értek, ugyanis a játék most már végigjátszhatóvá vált, tehát a történet elejétől a végéig elkészült. A Cyberpunk 2077 végleges verziója tehát egyre közeledik, de természetesen még rengeteg munka vár a fejlesztőkre. Sok játékelem hiányzik még, és a bugok megtalálása érdekében több tesztelésen is át kell majd esnie. Ahogy a The Witcher esetében is, a történet és maga a világ ugyanolyan fontos szerepet tölt be a játékban.

Ha ilyen jól állnak, akkor vajon miért csak zárt ajtók mögött mutattak játékmenetet? Annyi biztos, hogy magasra tették a lécet a The Witcher 3-mal, és valószínűleg nem szeretnének csalódást okozni a rajongóknak, valamint az sincs kizárva, hogy a grafika és néhány játékelem vagy játékmechanika is átesik majd különböző átalakításokon, és pont emiatt nem szeretnék, hogy a kész játék más legyen, mint amit a korai verzióban látnánk.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
getcarter avatar
a kék hajú csaj miatt azt hittem valami"life is strange" hír
0
0
0
0
ben_aloha avatar
Sikerült letölteni az unreal oldaláról az sdk-t? 😃
0
0
0
0
💬 1
Doge avatar
@ben_aloha: Még viccnek is rossz volt, hogy a CDPR más motorját használja.
0
0
0
0
RickyRock22 avatar
Teljes mértékben egyetértek az utolsó bekezdéssel 😀 Jó munkához idő kell, és a CDP-ből kiindulva tényleg az lesz, nem pedig a sz*r véglet
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció