2020 márciusáig megjelenhet a Respawn Star Wars játéka

Szerző: xoki | 2018. January 31. | hír | 18 hozzászólás

A Respawn Entertainment egy Star Wars témájú TPS akciójátékon dolgozik és körülbelül ennyit is lehetett eddig tudni a játékról, de most legalább az eddigi információkhoz hozzácsatolták, hogy mikor is számíthatunk majd rá.

Blake Jorgensen, az EA pénzügyi vezetője mondta el, hogy ez a cím nélküli, hivatalosan be nem jelentett játék nagy valószínűséggel az EA 2020-as pénzügyi évében jelenik majd meg.

Jorgensen szerint a Respawn játékéra van a legnagyobb esély, legalábbis nagyobb, mint egy új Battlefrontra. Egyelőre még az EA nem döntötte el, hogy mikor és egyáltalán akar-e egy új Battlefront részt.

Az EA 2020-as pénzügyi éve 2019. április 1-től 2020. március 31-ig tart, vagyis a fentiek alapján a Respawn Star Wars játéka legkésőbb 2020 márciusában jelenhet meg.

Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Markvm333 avatar
Úgy látom itt senki nem vette észre, hogy ezt a Respawn csinálja, akiknek a pörgös de főképp láda és mikrotranzakció mentes Titanfall 2-t köszönhetjük.
0
0
0
0
SK8orDie576 avatar
Kár hogy anno a SW 1313 feledésbe merült, inkább azt fejeznék be, milliónyi SW rajongó várta 2013-ban. Erre jött a Disney és elb@..ta
0
0
0
0
no avatar
EA és a pénzügy. 😆
0
0
0
0
💬 1
terrorista93 avatar
@LordSzalko: lehet addigra már microsofté lesz az EA
0
0
0
0
pcboy avatar
Tudnám miért nem tudnak sw jedi knight jedi outcastot kiadni jobb grafival! Semmi plusz mikro tranzi, pakli vagy craft rendszert belezsúfolni fölöslegesen. Csak legyen jó története és olyan kampány amit 100x szívesen újra játssza az ember.
Nem hiába tudnám újra játszani az ember! Az a játék nem lett gyorsan kiadva exclusive premium 60 euro editionként. És a játék arról szólt hogy szórakoztasson ami megállja a helyét ma is csak már annyiszor játszottam vele hogy nem kell már 😆
0
0
0
0
💬 1
hashimoto avatar
Az EA-nek inkább valami normális NFS-en kéne törni a buksiját, nem mégegy ratyi szar warsos kullantást idetolni.. 😃
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Már megint az EA ezt nem hiszem el.
0
0
0
0
💬 1
Kemy avatar
@TRACERHD: Bennem is pont ugyanez fogalmazódott meg...
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Inkább a Titanfall3-at csinálnák:/
SW-ből rohadtul nem érdekel 7. résztől felfele.😆
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@Warlordcommander: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@HunSanyiX: Nem azt mondtam hogy jövőre jöjjön az új, várok én éveket ha kell😃
0
0
0
0
hekli96 avatar
@Warlordcommander: A kettővel is alig játszanak, sajna tökéletesen belőtték a COD és a BF közé úgyhogy ment a süllyesztőbe :/
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@hekli96: Nekem marhára nem hiányoznak belőle a cod-os vérpistikék, amúgy is a sztorija a lényeg, ami ugye befejezetlen maradt.
Spoiler!
BT-7274 ÉL!!!
0
0
0
0
hekli96 avatar
@Warlordcommander: Hát így viszont elég vérszegény, haverom miatt most megint elkezdtem a multit és ott tart a játék, hogy ha nem jelölök attritiont akkor a büdös életbe nem indul meccs. A másik, hogy a játékostábor is nagyon egybeolvadt, a MM gyakorlatilag nem létezik mert örül, ha összetud szedni egy meccsre való embert, nemhogy nagyjából azonos szinten legyenek (mind tudás, mind lvl). Így egy körön belül találkozol G99-el és lvl 1-el is az EPG huszárokról meg nem is beszélve. Egy multi only játéknak 1800 állandó aktív játékos semmi.

A story meg max jópofa volt, semmi komoly gondolat vagy hasonló nem volt benne. Tipikus FPS kampány aminek az a célja, hogy nyugodt körülmények között beletanulj a játék irányításába anélkül, hogy minden második sarkon egyhitelnének. Bár ez csak az én véleményem.

Sokkalta többre vihette volna, kár értem mert tényleg jó játék lenne egy nagyobb játékostáborral. De egy ekkora bukás után... nem csoda, hogy átpártoltak SW-re.
0
0
0
0
KalmarErik avatar
Most mondjam azt, hogy egy kicsit drukkolok a Respawn-nak? Legalább középszerű legyen, mert a Republic Commando óta nem láttam jó SW játékot.
0
0
0
0
💬 3
kimi100 avatar
@KalmarErik: SW Empire at War, SW The clone Wars Republic Heroes, SW Unleashed 1,2, Battlefront 1,2 (nem az új) Miről is beszélünk?
0
0
0
0
Simon21 avatar
@kimi100: AZ SW Clone Wars republic heroes, egy nagyon gagyi valami lett! Az Unleashed éppen középszerű SW játékok lettek! A Battlefront 1/2 az persze, hogy jó lett! Az Empire at War az egy megfelelő RTS lett a maga módján de nem túl jó. De persze ott van a KOTOR széria ami igen csak jó, csak egy elég elit rétegnek készült a bonyolultsága miatt! Szóval jah a Republic Commando óta nagyon kevés normális SW játék jött ki!
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
@kimi100: Kim100: Empire at War elég középszerű lett. 2 éve még 9500GT-m volt, szóval nem sok játék jöhetett szóba. játszottam vele vagy 200 órát, ennek nagy részét moddal. Igy mondom hogy középszerű.Földi csaták borzalmasak, kidolgozatlan animációkkal, effektekkel és zéró fizikával.Űr csata már azt mondom elmegy, sőt időnként egész látványos tud lenni,de azért annak is megvannak a maga korlátai. Játékmenet se egy nagy Was ist Das.
Force Unleashed ugyanez a kategória. Régi Battlefront 1-2 jogos, tényleg jók lettek.😀😀😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció