Streamről minden

Szerző: sokeszter, 2022. April 30., téma
Fórum » Szoftver
Sziasztok, nézelődtem,és nem igazán találtam ebben a témában konkrét dolgokat. Ebben a topicban a stream-elésről szeretnék megtudni mindent. Hogy vágjunk bele, mi minden kell hozzá, programok, eszközök, kezdőként mit ajánlotok,stb. Engem érdekel a dolog,mert nemrég bele kezdtem, és sok minden nem világos még. A Twitch-en , mertugye hol máshol :) Akinek van esetleg tanácsa, tippje, szívesen olvasnám. Egymásnak is tudnánk segíteni. Köszönöm 🙂
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sokeszter avatar
Tudom,hogy van ennek topic-ja ,de ide is tartozik. Monitort szeretnék venni másodlagosnak, lássam a chat-et stb. használtat akarok. Milyet érdemes vennem? Köszi előre is.
Azt nem írtam,hogy ide ehhez a témához az is írhat aki már streamel, hogyan kezdte, milyen eszközei vannak stb. ? Szívesen olvasnám :)
0
0
0
0
sokeszter avatar
Köszi srácok,akkor ezt fogom beszerezni :) Aztán később kamerát is veszek. :)
Még olyan problémám van, hogy mikor közvetítek ,leginkább a COD Warzone,multiplayer, ezek akadnak a stream-ben .Nem tudom mit kellene még beállítanom. OBS stúdiót használok. Megnéztem egy csomó videót,olvasgattam mit hogyan kell beállítani,hogy jó legyen,de még nem az igazi. Tunátok esetleg erre is mondani valamit? Azt a gépet használom játékra és stream-re is ami az eszközöknél van. Sajna másik gépet nem tudok venni. Még monitort szeretnék,de azt használtan,mert csak az adást,chatet stb. akarok nézni rajta.
0
0
0
0
sokeszter avatar
Például, kellene egy jó mikrofon, de nem tudom mi lenne jobb. Esetleg gamer headset-et használni milyen a mikrofonja ezeknek? Nem hiszitek el mit használok jelenleg: egy régi Logitech webkamera mikrofonját, a kamera már rég elromlott de így még tudom használni. :) Tudom, ez nagyon amatőr , épp ezért újítanék. Néha nagyon akadozik a stream, főleg amikor COD-dal játszom. Ez is miért lehet nem tudom.
0
0
0
0
💬 4
xCube avatar
@sokeszter: Szervusz!

A gamer headsetek mikrofonja elég arra, hogy játék közben kommunikálj, de ha rendes hangminőségben akarsz streamelni, akkor kell egy asztali mikrofon. Kezdésképpen elég egy olcsóbb is (az 50 Eurós kategóriából). Ha nem akarod, hogy az orrod előtt álljon az asztalon, akkor egy mikrofon állvány sem árt.
0
0
0
0
sokeszter avatar
@xCube: Szia,köszi szépen, ezt néztem ki, nem tudom ez jó lenne-e ? [LINK]
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
@sokeszter: Biztosan jobb mint a webkamera mikrofonja. Én venném.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@sokeszter: Nekem ilyenem van, én nagyon meg vagyok vele elégedve, headset mikrofonja helyett vettem, mert azt soha nem hallotta senki mert nagyon halk volt. Webkameráénál biztosan jobb. Sok helyet se foglal az asztalon, plusz van hozzá a kis 3 lábas álvány is.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció