Mi a film címe?

Szerző: , 2019. September 03., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Andor1997 avatar
Ez egy horror film, egy kislány talán az, akin kísérleteztek, vagy valami UFO volt, már pontosan nem tudom. Elszökik, majd elkezd néhány nap leforgása alatt felnőni gyorsan, ez alatt embereket támad meg, egyszer vonaton is. Ezek utána egy nő lesz belőle, akinek a célja, hogy egyesítse az ő génjeit egy emberi/normál férfival. Erre talál is egy balekot és ott mindjárt a helyszínen a 18+ történtek után azonnal terhes lesz és talán még ott helyben meg is születik a gyerek.
Elvileg van egy másik hasonló film is, ott már nem tudom, hogy hogy van az alap sztori, de ott egy baráti társaság keres valami női lényeket, valami angyalok talán a nevük és azok is valami féle csábítást csinálnak és a 18+ hancúr után elvileg meghal az illető. Elvileg az egyik barátjuk is így hal meg, őt még épp megtalálják illetve egy női lényt is, aki esedezve kér bocsánatot....,elvileg a másik, sokkal rosszabb lényt az ő segítségével találják majd meg...szóval lehet, hogy ez más sztori!
Ötlet? :D
Szóval ez idáig 2 talán?!

Illetve volna még egy sorozat is, MTV adta délelőtt és délután volt ismétlés, vagy fordítva kb a 2000-es évek közepén. 3 férfi és 3 nő volt talán a főszereplő, egy szigeten éltek (nem lakatlan sziget), ahol az ő életüket és egymáshoz fűződő néha viszályos néha pozitív viszonyuk mutatta be...Tipp? :D Bármit előre köszönök! :)
UI: Egyel lentebbi korábbi bejegyzésemre, ha valaki tudja a választ az is jöhet! :D
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Egy amerikában játszódó filmről van szó, alapvetően az utca nyomora, egy kis bandaháború, meg nagyobb hatalmú ellenség ha jól rémlik a fő gonosz karakter. A film ezen kívül rengeteg GTA SA elemet tartalmaz, sőt egyszer a Groove Streetre is bemennek és tényleg olyan volt emlékeim szerint, mintha ez egy kicsit hasonló film lenne, persze koncepcióban kicsit más. Vajon mi volt a neve....?
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
Melyik démonos film az van benne hogy megprobálják nem beengedni a démont a küszübön. Ennyire emlékszem
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
TheMenkuPocok avatar
Ahogyan nézem színész az T.J. Miller ([LINK]), szerintem ez a jelenet a Silicon Valley sorozatból van, de nem tudom biztosra kijelenteni.
0
0
0
0
susguy avatar
blaxphoenix jól tippelt, ez a Silicon Valley sorozat, itt a konkrét jelenet, 1:17-től látható a kivágott kép:
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció