Menu
World of Warcraft - Classic Bejelentés
Gépigény.hu, 2017. november 03., videó
World Of Warcraft videók:
World of Warcraft - "Lost Honor" Cinematic TrailerWorld of Warcraft - Terror of DarkshoreWorld of Warcraft - Warbringers: Azshara Animációs RövidfilmWorld of Warcraft - Battle for Azeroth: Embers of War
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 8
no avatar
11 napja | 2018. 11. 09. 06:58:29
#
Így kell feketöves szinten trollkodni a fizető játékosbázissal:

Kijött a fizetős demo, időkorláttal. ezt meg is magyarázták hogy miért, és volt aki elfogadta, volt aki nem. Ma a demonak vége kellett volna hogy legyen. Erre tegnapi bejelentés hogy megtoldják a demo élettartamát pár nappal, így hétfőig, vagyis nov 12.-ig lehet nyomni.

Persze a beépített korlátok nem változtak:
- lvl15-ön kezded és lvl19-ig szintezhetsz
- Westfall és Barren elérhető csak, de se Deadmines, se Wailing Cavernt nem próbálhatod ki

Személy szerint elgondolkoztam a demo kipróbálásán, de a limitált hozzáférés miatt elvetettem az ötletet. Túl rövidnek bizonyult ahhoz hogy érdemben élvezni lehessen. Most hozzácsaptak még pár napot. Mondjuk aki megvette az örülhet neki, és mi is örülhetünk, hátha jön még ki egy-két értelmes infó, de valahol trollkodásnak érzem hogy a beharangozott 7 napos trialt az utolsó nap kitolják még 3 nappal. Lehet lett volna olyan játékos aki 7 napért nem fizetett volna, de 10 ért már igen.
bukta2 avatar
4 hónapja | 2018. 07. 09. 08:18:05
#
De mikor jön kb? Nem lehet még tudni mi? :-/
no avatar
4 hónapja | 2018. 07. 09. 08:50:35
#
@bukta2: Semmi konkrét, ez nem a 2005-ös érettségi tételek.

Tippek persze vannak, kb jövő nyár közepe talán zártbéta, de lehet még az is korai, hiszen csak tavaly jelentették be és akkor is annyit mondtak hogy marha nagy meló (tippre 2-3 év). Már akkor lehetett tudni, hogy nem fognak konkurenciát állítani az új kiegnek, így biztosan csak utána fog jönni, valamelyik holt időben két kieg között, ami talán 2019 nyár, év vége, azt követően 2020 tavasz. Elvben a köv kieg, már ha lesz, azt meg menetrend szerint 2020 novemberben a blizzconon lesz beharangozva.
no avatar
4 hónapja | 2018. 07. 09. 05:56:40
#
Noha nyílt titok hogy az 1.12-es patch lesz a kiinduló állapot, pár kényelmi szolgáltatás nem ártana bele amikhez az évek alatt hozzászoktatták a játékosokat.
Ami szerintem jó lenne ha belekerülne:
teljesen közös AH, vagy legalább frakciónként közös
összefűzött repülési útvonalak, hogy ne kelljen manuálisan továbbrepülésre kattintani ha hosszabb utat szeretnénk megtenni
20on hátas, 40en gyors hátas, 60on repülés - altnak olcsóbban lehetne megvásárolni a tudást
meeting stone legyen summon kő is, egy játékosra méretezve
nem legyen 5 perces a paladin buff, min 30, vagy több
talenteket lehessen szabadon, akár reagens használatával váltani (ami azért ne kerüljön 50g-be), több talentfát lehessen eltárolni
geart gombnyomásra lehessen váltani, ne kelljen addon hozzá ha át akarunk öltözni más gearbe
klasszik insták legyenek benne (ZF, Dire Maul)
ismertebb expoitok és bugok kijavítása a megjelenés előtt
class balance a megjelenés előtt - használhatatlan talentek használhatóvá tétele (arcane mage, prot paladin)
transmog lehetőség
quest itemeket a csapatban mindenki lootolhassa
altnak kicsivel gyorsabb fejlődés, akár heirloomokkal megoldva
kezdés után kb fél-egy évvel AQ kapunyitás event
bukta2 avatar
4 hónapja | 2018. 07. 09. 08:17:39
#
@Palanova: A felével egyet értek,de pont azért lesz Classic mert olyan lesz mint régen,ezek mássá tennék.
vyne avatar
4 hónapja | 2018. 07. 09. 12:23:23
#
@Palanova: Hat szinte alig ertek egyet itt barmivel is Pala. :D
Paladin buffok oke,class balance oke.

Repules? ?Meg mount 20on? Kizart dolog es mar nem is lenne classic.
Transmog? Nem nem es harmadjara is nem.
Heirloom? No way. Nehez volt fejlodni,megszenvedtel vele,maradjon is igy. Igy is way too easy mar eleg regota az egesz leveling dolog, mar-mar undorito..
majdnem kijott a reggelim is.. :D
Classicot akarunk,nem egy masik jatekot. Legalabbis en meg aki meg alairta a peticiot. Nem kellenek ilyen dolgok bele. A vanilla feelinget egyenesen tonkre vagna.
Es amit meg rohadtul nem szeretnek latni, az a karakter boost es a tokenekkel valo kereskedes classicon belul. Tonkre vagna a token az egesz gazdasagot,erre persze racafolhatsz nyugodtan, de csak hogy peldat hozzak fel, en peldaul regebben farmoltam novenyt,csinaltam a potikat mint allat es volt hogy egesz nap ah-ztam. Most ennek ma mar semmi ertelme nincs, veszek egy tokent es ott van 300k gold...Please...Szeretnek classicban is black lotusra vadaszni, izgalmas, imadtam. Volt motivacio. Ma mar nincs.
no avatar
4 hónapja | 2018. 07. 09. 12:55:35
#
@vyne: Repülés szerintem szerves része a wownak, amióta bekerült. Persze, classicban nem volt, de ettől nem von le semmit a játékélményből, sőt talán hozzá is tesz. Ahogy a 20on hátas is. Az nekem semmit nem tett hozzá Elysiumon, hogy kutyagolhattam lvl40ig. Időhúzás volt, semmi más. Az hogy lvl40re meglett a 100g vagy sem, az más kérdés.
Token az szerintem sem kell.
Karakterboost: gondolom az instant lvl90-100-110-es tokenekre gondolsz, melyek eleve nem kellenének ide, de pl az ismert lvling megoldások gondolom maradhatnak.
Transmog: máshol is felmerült mint vitatható kérés, mégis szerintem megvan a létjoga. Élményt nem ront, hogy pl a nagy nehezen kiesett a Butcher Blade SFK-ban, erre a köv küldi zöld rozsdás kardja jobb, így le is cseréled rá azonnal. Az a szép penge meg ott lapul a bankban, várva hogy bevezetésre kerüljön a transmog.
Vagy extrém eset, nekem sok T1-T1.5-T3 szett nem tetszett. Ellenben a T2 igen. Ha már túljutok a T2-n akkor nem szeretném a bankba rakni, mert külsőre nekem jobban tetszik, mint a T3. Optikai tuning, semmi más. És meg is dolgoztál érte.
Heirloom: kizárólag egy main lvl60 után, az altozás könnyítésére, amire eredetileg is szánva volt. Persze nem fog bekerülni, pláne nem a jelenlegi formájában, de nagyban könnyítette a szintezést már csak a +xp-vel is. Az hogy a heirloom miatt a küldijutalmak 95%-a ment vendornak vagy törésre az más kérdés, így befolyásolta a gazdaságot is, de azon lehet megint javítani.

Ezek nagy része kényelmi funkció, és/vagy időcsökkentő. Más játékát nem érinti mélyrehatóan. Szerintem a vanillia hangulatot nem az adta, hogy lvl40ig kutyagolunk, hanem az, hogy nem feszít mindenki epikbe, hogy egy lvl60as ubrs runhoz kellett kulcs, vagy egy Wailing Caverns után megköszönte a csapat az útmutatást és nem tévedtek el, vagy hogy egy BFD-hez, SFK-hoz igen is elvándorolt a csapat hogy kiszedje azt a nyomi paladinküldi tárgyat. Vagy hogy az adott instában észnél kellett lenni, mert Deadminesban is, vagy akár Stratholme-ban is, ha rosszul húztál, halt a csapat, ha aggroztál, jobb esetben csak te haltál, rosszabb esetben az egész csapat.
no avatar
1 éve | 2017. 11. 09. 21:40:44
#
kíváncsi leszek:D


Lite versions: