Prodeus - Reveal Trailer

Gépigény.hu | 2018. November 27. | videó | 6 hozzászólás
Prodeus
Prodeus
Prodeus
Megjelenés: 2020. November 09. (PC)
Műfaj: , ,
Fejlesztő: Bounding Box Software
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xCube avatar
Remélem az irányítás és az összhang is olyan jó, mint a Trailer.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
26 évvel a megjelenés után még mindig készülnek Doom klónok? 😊
0
0
0
0
💬 4
santakigyo avatar
@SuperPuma: Jó lenne megint egy olyan új cím ami akkorát üt,hogy évekkel később is mindenki csak megpróbál a közelébe érni.
Tudás,technikai háttér adott hozzá,csak épp akart nincs mert amíg a már kitudja hanyadik résznél járó ugyanazon alapú játékokat megveszik addig minek.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@santakigyo: Én azzal bőven megelégszem, ha a játék hagy játszani. Viszont minden single tele van automovementel, scriptel, átvezetőkkel, de még a menüben is kötelezően végig kell hallgatni a szöveget, amibe elmondják, hogy a "játék indítása gombbal indul a játék"
Mondjuk az sem kimondottan tetszik, hogy lassan már rendszeresen Spoiler!
leginkább az Ubi háza tájékán
kell agyon patchelni a játékot, konfig fájlokat szerkesztgetni, illetve driverekért könyörögni, hogy elinduljon egyáltalán egy játék és ha elindul, akkor se bughalmaz legyen
0
0
0
0
santakigyo avatar
@SuperPuma: Más generáció már ez. Egy elcseszett generáció.
0
0
0
0
xCube avatar
@santakigyo: Itt a piac felelős igazán a problémáért és nem a fejlesztők. Vannak olyan újabb indie játékok, amikkel még évtizedek után is játszani fogungk. AAA címekkel már kevésbé valószínű, mert azoket nem ötletek alapján fejlesztik, hanem a piaci tendenciák alapján. A nyolcvanas - kilencvenes években azért készülhettek játékipari csodák, mert az egész még csak kialakulóban volt.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció