Mass Effect: Andromeda - Cinematic Reveal Trailer

Gépigény.hu | 2016. November 07. | videó | 10 hozzászólás
Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda
Megjelenés: 2017. March 21. (PC)
Műfaj: , ,
Fejlesztő: BioWare
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Zoli73 avatar
Nagyon várom! Remélem lesz benne magyar felirat, és nem kell várni 5 évet a magyarosításra.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Szívesen, bár engem nem Emesének hívnak, de elnézhetjük ezt a kis tévedést 😉
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Én kíváncsian várom, és tuti vétel lesz belőle, főleg hogy Bioware végre eltörölte ezt a szar Bioware pontokat, és a megjelenő DLC-ket már valós pénzért lehet megvenni.
Azt meg végképp nem értem minek jó picsogni azon hogy szar lett ME3 befejezése. Amilyen kérdésekre választ kellett adnia arra választ adott, ami meg még érdekelte a játékost arra oda kellett volna figyelni játék közben az információmorzsákra. Jó persze, aki a kvantumfizika mechanikai oldalának a sültkrumpli gyorsabb megsülésére gyakorolt hatására kíváncsi annak természetesen csalódnia kellett mert erre a kérdésre nem kap választ, legalábbis a játéktól nem, de hát akit ez érdekel az ne Mass Effecttel játsszon hanem olvasson tudományos magazint.
0
0
0
0
Ajax avatar
Én nagyon várom, a kedvenc játék szériám. Az előző 3 résszel se volt bajom, bár én mindet úgy vittem végig, hogy már kint volt minden DLC. És ez itt se lesz másképp, nem fogok egy fél játékkal játszani. 😃 Hiába imádom, hiába várom mindennél jobban ezt, akkor se rendelem elő, mert úgyis lesz kb 1 éven keresztül DLC áradat, és azok nélkül úgyse kapnám meg a teljes játékélményt. Majd valamikor 2018-ba letolom egybe. 😀
0
0
0
0
susguy avatar
Tekintettel arra, hogy mit meg nem úsztak a harmadik résznél, és azóta csak sorra jelennek meg a játékon az EA különböző jegyei; akármennyire is szeretnék örülni a játéknak, már most szaglik minden körülötte. Persze a remény hal meg utoljára, a legjobb esetben is csak egy utólagos vétel lesz ebből.
0
0
0
0
Vic04HUN avatar
Nekem speciel rengeteg játékom van pl. Steam-en, de majdnem mindet nagy akcióknál szereztem be. Viszont vannak azok a játékok amikre azt mondom, hogy azonnal kell amint megjelenik. Ilyen a Mass Effect is. Amennyire szerettem az előző három részt ez is biztos elővétel lesz. Legyen akár digitális vagy rendes tokos formában. (ez ugye azon múlik, hogy nálunk melyik fajta kiadás lesz kapható)
Így voltam a Witcher 3-al. Annyira jó volt az első kettő, hogy amint lehetett ment is az előrendelés a harmadik részre. Persze benne van, hogy hatalmas bukás lesz de az is, hogy verni fogja az előző trilógiát. Én mindenesetre bízom a BioWare-ben, hogy valami nagyot fognak alkotni.
0
0
0
0
susguy avatar
Battlefield: Andromeda
Látom már ide is megérkezett az EA következő védjegye, az idióta gépies torzítás (és most nem (csak) a zenére gondolok).
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Én tuti nem rendelem elő, több okból is: a 2. + 3. ME játékokat annó még előrendeltem, de pl. ahogyan a 3. részt is már kiadták... Akkor eldöntöttem, hogy több ME játékot már nem fogok elővételben beszerezni. Kivárom, amíg befejezik a játékot renndesen: lesz normális vége, felpatchelt, VGA driverek is készek hozzá teljesen. Ja, meg pl. az összes DLC-t / kivágott / jobban kidogozott tartalmat is már magában tudja, szóval majd egy Spec. kiadásnál beszerzem, 40%-50%-os árkedvezmény mellett....
Kár, hogy a BioWare is itt tart már az EA miatt (+ maguk miatt is persze, kellett nekik az EA, hát meg is kapták...) de ez van.

Abban sem vagyok még jelenleg biztos, hogy ez az új MASS EFFECT: Andromeda nem valami multira, v. co-opra kihegyezet vmi lesz, v. a jó ég tudja, h mit szeretnének majd újítani, ahelyett, hogy az első 2 részben bevált formula alapjait megtartanák. Eddigiek alapján tényleg vmi mezei, sablonos akció sci-fire emlékeztet, amiben még az a kevés RPG-elem sem lesz megtalálható, mint amik voltak a korábbi ME játékokban... (Már az 3. részre azok is rendesen karcsúsítva lettek az 1. részhez képest.)

...Amire mostanság még azt merném mondani hogy tuti előmerem majd rendelni, az a CD Projekt RED-től a CYBERPUNK 2077 de ennyi, nincsen több a listán.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció