background
avatar
Gereth
Szint: 6
4 éve tag, offline
432 💬
340 ☀
24 éves, férfi
Magyarország

ez NEM gamer laptop (Laptop)

Processzor:I5 - 7300HQ CPU @ 2.50 Ghz 2.50 Ghz
Memória:Kingston 8GB DDR4
Videókártya:Nvidia Geforce Gtx 1050 4GB
Op. rendszer:Windows 10 Home 64bit
Tároló eszköz:1 TB
Frissítve: 2020. 03. 29.
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sisko avatar
Üdv.Azért egész jó ez a lapos.Én most tettem tiszta win 10-et a laptopomra,és szinte SEMMILYEN drivert nem tudtam felrakni,se amit adtak hozzá,se a gyártó honlapjáról leszedettet.(azaz se vga,se chipset driverem nem volt,még a touchpad sem működött.).Felhívtam a boltot,ott azt mondták,hogy felejtsem el az összeset,és hagyjam,hogy a windows update feltegye magától azokat is.Nem hittem benne,de láss csodát,tényleg feltett mindent,és azóta jól működik minden rajta.
Csak gondolam megosztom ezt veled,manapság tényleg több galibát okoznak ezek a driverletöltő progik,mint hasznot,főleg,hogy mostmár egyre több driver UWP-s,azaz a microsofttól kell letölteni.
0
0
0
0
💬 11
Gereth avatar
@sisko: Értem, köszönöm
0
0
0
0
Gereth avatar
@sisko: A vírusírtót kelett kikapcsolni és akkor mindent fel tudott telepíteni a gép a játékfájlok közül.
0
0
0
0
sisko avatar
@Gereth: A játékokkal már nincs gondom, csak a drivereket nem akarta sehogy felrakni.
0
0
0
0
Gereth avatar
@sisko: Én meg korán örültem, csak very low-on indította a játékokat borderless ben azt már kezdtem örülni hogy sikerült. Erre átraktam 1920x1080p re aztán megint egyből ez a rohadt idegesítő laggolás, közben meg megvan a stabill 70-80 fps erre meg fut vagy 20-al.
0
0
0
0
sisko avatar
@Gereth: Hát én most kezdtem komolyabban játszani laptopon,eddig csak az asztali gépen toltam mindent.Nekem is kapásból windowed borderless-ben indult valami egész fura felbontásban,bár miután átraktam full screen-be (alt+enter),már fullhd-ben ment,és hála istennek gond nélkül.Annyi,hogy az nvidia control panelben beállítottam,hogy az adott játéknál csak a GTX-et használja,ne az integráltat.Amúgy a Jedi fallen order-t próbálgattam.
0
0
0
0
Gereth avatar
@sisko: Hm, az nvidia kontrol panelt még nem próbáltam.
Nekem az újra telepítés elött az is futott.
A 3D beállításokban átraknám, hogy a nagy teljesítményű Nvidia kártyát használja, erre meg ki írja hiba üzenetnek, hogy a beállítás nem hajtható végre a rendszeren.
0
0
0
0
sisko avatar
@Gereth: Akkor gyanús,hogy nincs rendesen fönt vagy a control panel vagy valamelyik vga driver-kell mindkettő,az nvidia,és az intel is.Nekem is szinte ugyanezek a hibák voltak,mielőtt a windows update-n keresztül föl nem tett mindent.Olyan hibaüzeneteket dobott,hogy : nem kompatibilis ezzel a windowsal,vagy nem kompatibilis a hardver és hasonlók.Frissítetted már a windowst?,illetve engedned kell,hogy az illesztőprogramokat is frissítse....Nekem is hasonló a laposom(1050Ti+i5 9300H+8GB),szóval én megpróbálnám az update-t,mielőtt tovább keresném a hibát-persze ha ezen túl vagy,akkor nem szóltam.
0
0
0
0
sisko avatar
@Gereth: Nekm a gyártó honlapján is írta némely driverre,hogy :get it from MS store - azaz csak azzal lesz teljesen jó,másikkal nem,még a hivatalos nvidiáéval sem.Ugyanis minden laptopgyártó egy kicsit átszabja a normál drivert a saját igénye szerint.
0
0
0
0
Gereth avatar
@sisko: Akármit csinálok tiszta rossz, játékra szánt laptopon nem tudok játszani 😆 szerintem kár volt CD vagy Pendrive nélkül újraraknom.
0
0
0
0
sisko avatar
@Gereth: Ezt nagyon sajnálom,sajna több ötletem nincs,pedig azzal lehetne játszani még a legújabbakkal is egy jó közepes vagy jobb grafon,persze nem 60 FPS-el....amúgy nekem CD-DVD olvasó sincs a laptopban,mindent pendrive-ról tettem fel.
0
0
0
0
Gereth avatar
@sisko: Vitte ez az új játékokat rendesen.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció