no header
World Of Warcraft - Burning Crusade
Megjelenés: 2007. January 16.
Műfaj: MMORPG
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Kiadó: Blizzard Entertainment

World Of Warcraft - Burning Crusade gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Pentium3 800MHz or AMD Athlon 800MHz
RAM:
512 MB RAM
GPU:
32MB 3D graphics processor with Hardware Transform and Lighting, such as an NVIDIA GeForce 2 class card or above
OS:
Windows 2000 (Service Pack 4) or Windows XP (Service Pack 2)
Hang:
DirectX-compatible sound card
NET:
You must have an active broadband Internet connection to play.

Ajánlott gépigény:

CPU:
(Intel Pentium3 800MHz or AMD Athlon 800MHz)
RAM:
1GB RAM
GPU:
64MB VRAM 3D graphics processor with Vertex and Pixel Shader capability, such as an NVIDIA GeForce FX 5700 class card or above
OS:
Windows 2000 (Service Pack 4) or Windows XP (Service Pack 2)
Hang:
DirectX-compatible sound card
NET:
You must have an active broadband Internet connection to play.
Ajánlott periféria: A keyboard and mouse are required. Input devices other than a mouse and keyboard are not supported.

Multi-button mouse with scroll wheel recommended.
NOTE: Mac System Requirements

* OS: Mac OS X 10.3.9 or newer
* Processor:
o Minimum: 933MHz G4/G5
o Recommended: 1.8GHz G5/Intel
* Memory:
o Minimum: 512MB RAM
o Recommended: 1GB DDR RAM
* Video:
o Minimum: NVIDIA or ATI graphics processor with 32MB VRAM
o Recommended: 64MB VRAM
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Az összehasonlítás nem lehetséges ennél a játéknál.
Hasonló játékok:
The ExiledGuild Wars: Eye of the NorthCabal Onlineno coverRiders of IcarusLife of Rome
Hozzászólások: 123
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
wgeorge85 avatar
Attól még jó, sőt ahogy hallottam WoW-os ismerőseimtől a legjobb volt fénykorában.😀
0
0
0
0
💬 14
vyne avatar
@wgeorge85: Best of the Best,bizony am. Azota se jo ennyire egyik kieg sem sajna.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@wgeorge85: Vanilla-WotLK ig nem tudsz mellé fogni, onnantól már csak lefelé sajnos :/
TBC-t én mai napig nyomom warmane en 😃
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
@YoRHa 2B: Most felraktam a Burning Crusade-et a laptopra és megy szépen 55-60 FPS-el maxon 1600x900-ban,
de még az elején vagyok.😀
0
0
0
0
no avatar
@wgeorge85: Mindenki azt fogja mondani, amelyik kiegben a neki kedves emlékeit szerezte. Mindegyiknek megvolt a maga szépsége.

Alap wow (1.12) : betanulás, ismerkedés az mmo közösséggel, hosszú, unalmas fejlődés, ahol a szintednek megfelelő összes területet be kell járnod és néha még az is kevés a következő területhez, open wolrd pvp (TM vs SS), AV, AB, WSG bg-k
BC : kulcsküldetések, több raid, karazhan sakk event, repülés, repuzás orrvérzésig altokkal is, HC instázás, CC-kite, JC szakma
Wotlk : naxx mindenkinek, pvp zóna, dk, inscription szakma, Dalaran, achivadászat, Ulduar, ICC és LK, legendary 2h axe küldi, timed CoT:Strat futamok a bronz sárkány hátasért
Cata : víz alatti területek, repülés mindenhol, átépített azeroth, battle pet (pokemonozás), deathwing, fireland, legendary staff küldi, CC mindenkinek
Panda : PANDA, sör, földművelés, sha worldboss, timless isle - epic mindenkinek
WoD : időutazás, Thrall papa, korábbi Outland (BC népszerűséget meglovagolva), Yrel, Garrison, "rare" vadászat
Legion : oldschool WoW hangulat, szinthez igazodó területek, repuzás, napizás, arifact power farm orrvérzésig, Dalaran ismét, Garrison helyett Class Order Hall, Legendary fegyvert mindenkinek, pár hős kiírása a történetből, Demion hunter

Dióhéjban, de minden időszakban voltak kiemelkedően jó történések és kiemelkedően pocsék változások. És akkor még a pvp hanyatlásról nem is beszéltem.
0
0
0
0
vyne avatar
@Palanova: En a vanilla fejlodest nem neveznem unalmasnak,sot az egyik legjobb dolog volt benne! 😃 Mire elertem 60 ig mar rank 5 voltam..azert az mindent elmond szerintem..😃
Bc ben a repuzas is pozitiv, meg kellett dolgoznod azert hogy aztan meg tobbet dolgozz..😃 Ha mar altozol akkor az egy masik "elet" Ugyan ugy ahogy majd a fiadnak is meg kell kuzdeni mindenert,nem csak ugy megkapja.Eleg sarkitott pelda,tudom 😃 +Arena akkor jott be, azt is nyomtuk orrverzesig. 😜
Lichkinget ugy,ahogy van imadta az ember. 😃
Cata egy undorito szar volt,es elnezest ha ez valakinek nem tetszene..en nem talaltam benne pozitivumot..😃
Panda PvP nagyon allat volt, viszont a gyerekeknek keszult buta instak es tarsai,+ ahogy mondod mindenkinek epic miatt mar nem volt annyira wowos feeling.
Wodrol ne is beszeljunk. Menjuk,uljunk kicsit a garrisonunkba. Az instak viszont jok voltak.
Legion...Hat eleg vegyesek az erzeseim vele kapcsolatban. En oldschoolnak semmi kepp nem neveznem, mert mindn volt csak az nem. Ettol fuggetlenul annyira nem volt rossz, voltak jo pillanatai. Viszont ez a mindenki egyenlo egy nagy baromsag, es gondolok itt a bg scalingre is. Bemesz egy 770ilvl karakterrel es felhuz a tobbiek szintjere...Ne huzzon fel..😃 + az az egy ket 3 gombos class is kikeszitette az embert. Artifact is csak arra volt jo, hogy mezavarjon mindent pvpre. Pve szinten meg szerintem csak ugy elment, semmi extra nem volt benne.
Egy szo mint szaz, es ahogy Keewie baratom is megmondta: Vanilla-Bc-Wotlk. Ez a wow, a tobbi ami utana jott az mar egy masik jatek. Ez az en velemenyem mondjuk.
Bfa egyebkent nem tunik rossznak,de megvannak ebben a kiegben is a hulyesegek. Azerite armorbol szerintem rohadtul eleg lett volna egy db,nem kene 3 mert megint ott tartunk,mint az artifactnal es csak osszezavar mindent.
Peldaul most kiraktam mind a 3 azerite armorban a moonfire-t es egyedul azt kell nyomkodnom arenan mert tobbet sebez az instant moonfire mint egy lunar strike vagy egy solar wrath..Ez valahol nagyon szomoru...😃 Ennek ellenere szep es jo, es orulok hogy kicsit visszavettek a szamokbol,mert a millios ertekek feleslegesek voltak.
0
0
0
0
no avatar
@vyne: Számomra unalmas volt hogy adott szinten kb 4 területet kellett teljesen végigküldizni, hogy meglegyen a szint a következő területekre. Különösen problémás volt amikor több területen átívelő küldetések voltak. Néha már arra sem emlékeztem hogy az előző területen az adott küldetéslánc hol tartott.

BC és repu: remek volt hogy alttal is fel kellett szintezni reveredre a hc-hoz, holott mainnel már bőven megvolt. A sarkított példáddal nem értek egyet. Noha nincs gyerekem, de ha egyszer lesz is, mindent meg fogok tenni azért, hogy 18 évesen ne üres lappal álljon ott az élet kapujában hanem legyen neki hol laknia, és esetleg egy használt 10-15 éves autója. Nem hiszek abban, hogy amit a szülő megszerzett azt ne adja tovább a gyereknek, könnyítve az életét. Ebből kiindulva örvendetes változás volt mikor levitték a kötelező reput honoredre, mert azt csak a küldetésekből össze lehetett szedni. persze timesinknek jó volt a revered, meg megtanulni a CC-zést és a targetelést, de alttal már csak felesleges időhúzás volt. Ahogy a későbbiekben a repülés megszerzése is. Wotlk-ban jól volt megoldva. Mainnel elérted, megvetted a könyvet és az alt is repülhetett már. Jobb megoldás mint a wod-legion féle nem repülhetsz másfél évig, majd mikor alig maradt játékos nesztek itt van örüljetek.

Catában is volt pozitív pl allis sámán, hordás paladin, víz alatti területek, plusz Deepholm is hangulatosra sikeredett, illetve ugye a végén bejött pár insta ami az ősök háborúja idejére vitt. Hja és persze a sárkányok körül forgott a vége felé a történet ami szintén jó volt.

Panda az mikor kijött eleve kitöltő kiegészítőkánt volt kezelve sok rajongónál, hiszen a warcraft 3 tft történetének a végére a wotlk végével el is érkeztünk, Cata amolyan kötelező levezető volt hogy a sárkányok is le legyenek rendezve és annyi. Panda teljesen új, eddig ismeretlen területet és ellenfeleket hozott be, melyek nem igazán sikerültek kiemelkedően, - élükön a sha és egyéb ökörségekkel - és igen az epiket mindenkinek megölte kicsit azt az érzést amit a vanilia wowban egy kék world drop vagy ritkább lila insta loot érzése adott, hogy igen ez is megvan végre haladt a karakter, fejlődött egy kicsit. Timeless isle-n meg lehajoltál, hopp egy lila, nini, ott is egy, még egy epik, és így tovább 12 alkalommal és máris akkora szinten volt a karakter, mint aki egy évig instázott volna a lootért. Persze értem hogy kellett valami, de akkor is.
Panda pvp területe az érdekes volt, a csillés bg még hangulatos is, de semmi kiemelkedő.

WoD: ismét csak kitöltő, már nem tudtak mit kitalálni, hát elő az időutazást. Tisztára mint egy Star Trek, Stargate részek amikor írói válság van, nosza időutazás. Alapjaiban nem volt rossz. Lorehoz eléggé sok érdekes hézagot kitöltött, az új hősök is szerethetőek voltak, noha nagy részüknek már tudtuk a sorsát. A garrisonnal végre részben teljesült az, amit 2005.02.15--e óta kértek a játékosok: guildház, és/vagy saját kuckó. Az építése jó időtöltés volt, ahogy a hősök toborzása is, igaz a végére már le sem mentem a bányába, kertbe gyűjtögetni, mert nem volt rá szükség.
A WoD nagy hibája szerintem az volt, hogy a folytatása a Legion ismét a "jelenben" játszódott, nem a WoD megváltozott idővonalát vitte tovább. Pedig azt kellett volna. Elhúzták a mézes madzagot két évig, hogy a WoD-ba bejött hősök hogy megváltoztatták a múltat. Ehhez képest semmi változás nem történt, Legion ment tovább, kb a Cata után folytatva, mert a Panda nem sokat adott hozzá, max a kiskölyök már ifúvá serdült és annyi.

Legion területscalje eléggé jó ötlet volt, legalább nem csak egy vonalban lehetett szintezni a kieg alatt, hanem volt több alternatíva. Persze mindegyik területet végig kellett nyomni, csak a sorrend volt szabadon választható, mégis érdekesebb volt így, mint a BC-ben: hellfire-zangarmarsh-terokkar-nagrand-shadowmoon valley útvonal 8+ alkalommal. Max a végén lehetett nagrand után blades edge-netherstorm felé menni de sokszor át kellett menni a kimaradt területekre az éppen értékes küldijutalomért.
Class Order Hall: garrison felhígított verziója, és kb semmi értelme nem volt. Ahogy logikája sem. Talán a warlock, pap, sámán, paladin és mage class az aminek ez a közös megoldás jól állt, a többinek teljesen felesleges volt ahogy a warrior hall maga volt az ötlettelenség és nemtörődömség csúcsa. Ahogy a legendray fegyvert mindenkinek hagy farmoljon orrvérzésig. Remek volt megkapni a legendás fegyvereket és a küldijük is hangulatos volt, de nehezen hiszem el, hogy bármelyik "eredeti tulajdonos" ennyit farmolt volna hogy az adott fegyver használható legyen. Ebből a szempontból a vanilia epik fegyverküldijei jól voltak megoldva. Igaz ott is agyvérzést kaphatott a Hunter amikor a demonokat kellett vadásznia, vagy a pap amikor stratholm mellett kellett küdletéseznie, de akkor még az arra járók is besegítettek, és kis szerencsével hamar meg lehetett a hőn áhított epik fegyó. Ezek után a woltk shard farmja, cata ember farmja, legion AP farmja egy rossz vicc, ami rá…
0
0
0
0
vyne avatar
@Palanova: Jo jo...A gyerekes pelda nem csak sarkitott volt, hanem szar is. Let me rephrase. En a karaktereimre mindig is ugy gondoltam,mint egy uj elet, egy teljesen kulon allo kis hos Azeroth vilagaban. Ugyan ugy fel kell szenvednie magat a legnagyobb hosok koze,ahova rogos ut vezet. feljfejlodni lvl 1tol,Honort farmolni,reput farmolni esatobbi,mert ha belegondolsz oke,hogy a te hosod, de egy teljesen masik "ember" ugyan abban a vilagban akinek bizony elorol kell kezdenie.
Hogy erted,hogy allis shaman,hordas paladin? Bcben mar csinalhattal alliban is shaman,hordaban is paladint. Legalabbis en igy emlekszem, de javits ki ha tevednek 😜
A panda pvpben nekem csak azt tetszett,hogy rohadt porgos volt, gondolok itt az egy ket spellnel levo menet kozbeni castolasra.
Hat wod, igazabol persze a kuldetesek nagyon jok voltak,nem olyanok mint elotte. Nem tudom ki kerte a garrisont,meg az epitgetos marhasagot, de a legtobb ember utalta,legalabbis nalunk mindenki..😃
Legion terulet scale valoban jo otlet, azzal nincs is bajom. Egyedul a pvp scale systemet ruhellem.
Na ja..mondjuk en a random legendary droppokert sem igazan voltam amugy oda. Ugy gondolom,hogy aki legendaryt akar annak kelljen megdolgozni erte,ahogy regen is mondjuk a Thunderfury-ert..Volt akinek beletelt 1-2 evbe amig vegre megszerezte..Szerintem egy kicsit jobb volt az ugy,mint hogy csak gy random kapsz valamit. Persze sirtak azert,hogy ennek a classnak van,annak meg nincs. Azt eltudtam volna viselni,hogy ha mindegyik classnak csinalnak egyet es meg kell erte szenvedniuk de ez a mostani rendszer egyszeruen hanyadek szerintem...😃
Ap farm valoban egy vicc volt. Most az azeriteot legalabb ugy kapod,ha mesz Dungeont,raidet,bg-t arenat vagy akarmit, tehat jatszani kell erte es automatikusan adja hozza a nyaklancodhoz,az pedig folyamatosan fejlodik. Ezt jol megoldottak,mert en sem szivesen csinalnam mar vegig ezt az egesz ap farmos dolgot.
A mondatot nem fejezted be amugy,gondolom tul sok volt. 😃
0
0
0
0
Kelori avatar
@vyne: WoD-ban a történetvezetés, a questek meg a raidek nagyon el voltak találva. Csak kicsit kevés volt a content de annak ellenére én nagyon élveztem a kieget.
0
0
0
0
no avatar
@vyne: A wow valahol mmorpg-ként indult és az ember azt játszik amit szeretne, így lehet a karaktereket teljesen külön is kezelni, de az nálam már hardcore rp szint, hogy teljesen szeparáltan kezeljem őket. Szakmákat is direkt felosztottam közöttük, és volt kifejezetten nyersanyagfarmolós dudum is. Az altok között nálam ment bőven az arany, nyersanyag, kész craft cucc, boe felszerelés, heirloom és altos raid átadása. A mainem miner-BS volt és csak azért "mehetett" raidre, mert a herb-alchemysemtől kapta a flaskákat amikhez a gazt az meg a gyűjtögető dudumtól "szerezte be". Vagy éppen azért lett meg mindenkinek az adott 150%-os hátas mert a raiderem jó keresett és visszaosztotta az aranyat a "családban". Ok a család részt mondjuk az SWTOR-ban jobban kihangsúlyozzák, de akár itt a wowban is lehetett volna hasonló.

Garrison építés szerintem nem volt se nehéz, se macerás a resourcet az gyorsan össze lehetett szedni rá és sokszor már csak az adott szint hiányzott a fejlesztéshez, nem is nyersanyag. Kényelmesebb volt a bányába lemenni csákányozni, mint a világba szétrohanni és az adott 1-2 területen körbe-körbe repkedve versenyezve a többi farmerrel csákányozni, füvezni, mint ahogy a wotlk-ban scholazar basinbe tette az ember.
0
0
0
0
vyne avatar
@Palanova: Nem tudom, en regen pont ezert szerettem. Sokkal tobb volt benne az rpg elem is. Sokkal nehezebb is volt. Peteket trainelni,etetni,ammot tartani magadnal. Portalhoz alapanyag,ahogy a buffokhoz is peldaul druidnal. Nekem hianyoznak nagyon ezek a dolgok. Sajnalom,hogy mar mindez eltunt es mar inkabb ilyen arcade jatek lett,mint sem mmorpg. Amit a proffokkal csinaltak legionbe az sem normalis. Most talan bfaban kicsit jobb lesz. Meglatjuk. Most mi a mained amugy, ha meg jatszol egyaltalan? 😀
0
0
0
0
no avatar
@vyne: Azért paladinnal 5 percenként 40főt buffolni nem volt remek, ahogy az sem amikor a raidre két táskányi cuccal kellett készülni. Reagensek raidbuffokra, gyertya, portalkő, arcane dust, makk, kaja, flaska, poti, kötszer, petkaja, rez gear...36 főt summonálni a raid elejére...jelölések hiányában targetek osztása is sok időt vett igénybe, valahogy nem rémlik hogy olyan remek lett volna 😀
Volt hogy prot palámmal a hunternek bossharc alatt adtam lőszert mert neki elfogyott. Vagy hogy raid előtt a locknak kellett menni segíteni soulshardokat gyűjteni.

Aktívan nem játszok már. Vaniliában kezdtem raidelni, BC-ben folytattam, woltk-t végignyomtam teljesen maxra, amit csak lehetett - talán ezért is tartom a legjobb kiegészítőnek - , cata már csak fél év volt, panda fél, wod fél, legion 3 hónap kb.
Panda alatt volt kis pvp, de a csapat is szétszéledt így hanyagoltam a továbbiakban a pvp-t.
0
0
0
0
vyne avatar
@Palanova: Hat mit mondhatnek, a jo es a remek eleg relativ fogalmak. En imadtam,azota is imadom. Varom a classicot is,remelem hogy ezeket a dolgokat nem igazan valtoztatjak meg.. 😃 Oke oke, az 5percenkenti buffolast sokan utaltak, azzal talan kezdenek valamit. De a reagenseket ne vegyek el,a summ ko tovabbra is meeting stone legyen csak. Nem kerunk Lfr-t sem pedig repulest. Kell az ammo is. Nem kellenek public portalok meg ilyen baromsagok se. Had keressenek csak a magek penzt tovabbra is a szolgaltatasukkal. Soul shardok szerintem igazan kellenek is amugy..😃 Egy ket erosebb spellhez,healthstone hoz kelljen mar valami kis lelek darabkat bealdozni, szerintem tok logikus. Es sajnalom,hogy mar az sincs.
Ertem. Bfa-ra vissza nezel,vagy mar inkabb hagyod az egeszet? 😃
0
0
0
0
no avatar
@vyne: Classic elvárásokat másik téma alatt rágjuk át szerintem, annak nincs itt helye.

Az új kiegről egyelőre felemás véleményem van, így preorder tuti nem lesz, de még a 0. napi vásárlás is kérdéses.
0
0
0
0
vyne avatar
@Palanova: Rendben.
En mar akkor elorendeltem,mikor kijott... 😃
0
0
0
0
Liptik avatar
De régi ez a játék.
0
0
0
0
Higgany avatar
Hellground szerón Horda oldalon újraindult a magyar guild! Gyertek és hozzatok magatokkal még egy embert!
0
0
0
0
marko2002 avatar
Sziasztok ! Az lenne a kérésem hogy ha valaki megrendeli a WoW battlechest-et ,akkor ahoz általában adnak Hearthstonehoz egy kódot amit ha beváltasz 1-2paklit kapsz . Ha ESETLEG az neketek nem kéne , akkor arra kérlek titeket hogy küldjétek el nekem PM-be ..Előre is köszönöm !
0
0
0
0
KoMoCo avatar
Sziasztok!

Intel(R) 82865G-vel megy low-on egy olyan 30 FPS-el?
A válaszokat előre is köszönöm!! 😀
0
0
0
0
bukta2 avatar
Nem az a "Jó" játék ami alá sok a Komment írás, hanem az ami alá kevés, itt csak 3 oldal van, még ha több része is fent van azokon sincs annyi komment írva mint bármelyik manapság "jó" játéknak nevezett játék alá... ezt a játékot még mindig több mint 7 millióan játszák,és mégis Alacsony a népszerűsége 😃 mert 2004-ben még tudtak játékot csinálni.... 😀
0
0
0
0
puskasmark10 avatar
nekem 98-86%-ba megy 😆 jo fps en
0
0
0
0
ulver01 avatar
Valaki tud mondani egy jó bc-s szerót? Legalább 2x szorzó legyen, és minimum 1k player napi szinten csúcsidőben.
0
0
0
0
Karrigan avatar
@szabeszke persze hogy igen,nekem:1 magos P4 2.4ghz 64mb 1gb ram - lowon elfutkározott simán 25 hc-s raideket is nyomtam veleitt bevallom néha beakadt de attól függetlenűl jól ment.
0
0
0
0
szabeszke avatar
Mit szoltok menne rendesen? 756mb ram,256mb video kártya 128-bit...AMD SEMPRON +2300...?
0
0
0
0
bukta2 avatar
dri'pone" Világ életembe Rworld-ön játszottam,Remek kis szerver volt az!!! Amikor beléptem Darnassus világába az első karakteremmel ami egy Nelf druid volt egyszerűen nem tudtam letenni a wow-ot!még BC korszak közepe felé kezdtem rworld-öt szal nem most volt,utána lett LK az is tetszett de egyre kevesebb volt a játékos,majd abbahagytam a wow-ot és kb fél éve mikor jártunk otthon "Magyarországon" akkor mondta haver hogy felment 1 röpke pillanatra csak mégis megnézze meg e tartották a karakterét 😃 hát megvolt neki de azt mondta hogy Orgrimar főtere- olyan üres volt h SENKI nem volt ott! :S Szóval ez a helyzet pedig sok sok élményt köszönhetek annak a szervernek! Nagyon nagyon sok órát bele öltem abba a játékba! Még ma is tolnám 1000-el ha nem nőttem volna fel és a felnőtt élettel jönnek a gondok is! "Munka,időhiány :S szal sajnos ez van ezt kell szeretni. 😃
0
0
0
0
no avatar
azt nem értem mindegyiknek ugyanaz a grafikája akkor a pandariának miért 2,5 gb ram és 512 mb vidi kártya kell?😃D
0
0
0
0
Bakoss avatar
Igazából aki szeretné hogy "élvezze" is a játékot érdemes elolvasgatni a questeket 😀 nagyon jó kis történetek vannak benne főleg hogy több ezer q van a játékban(ez az új kieg kb-ja 😜)Pl.: Illidanról.Arthas(allias Lich king),Trall ról ...😃 szal ezek kiegészítik a warcraft történetét
0
0
0
0
no avatar
hát az lenne,átakarom írni a realm listet és aztirja saving as(mentés másként).máshogy nem lehet menteni ctrl+s sem megy azt is ugy hozza be mint ha a saving asra kattintanék.és sehogy sem.ugy is csináltam hogy kivágás át tettem másik helyre,és ott megcsináltam saving assal ugy hogy az eredeti helyére tettem de ugysem jó 😞 sehogy sem 😞 (remélem megérted ) 😉
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Írd le itt, ezért senki nem csinál skypot ha nincs neki!
0
0
0
0
no avatar
lenne egy kis problémám.aki tud segíteni az vegyen fel skype-ra és ott elmagyarázom Hiváson belül.
Skype:kormos-.-akos Köszi előre 😀
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Egyetértek, én már jártam így. Olyan is volt, hogy 2 napra vissza állították a szervert mivel valaki feltörte, oda lett minden felszerelés.
0
0
0
0
no avatar
PczMage: Tört szervereken nem érdemes játszani, mert a karakterbe vagy karaktereidbe fektetett idő tört szerveren pazarlás. Gondolj bele, egy tört szerver bármikor bezárhat. Felépítesz egy karaktert évek alatt és másnap nem tudsz belépni, mert megszűnt a szerver. Ez bármikor előfordulhat ha tört szerveren játszol. Eredetin pedig teljes biztonságban van az accountod és a karaktered is. Megszűnni nem fog és ellopni sem tudják. Ha pedig mégis a Blizzard egy-kettőre visszaállítja az accountod. Gyere Te is eredetire, ott érdemes karaktert fejleszteni.
0
0
0
0
no avatar
Nekem mindennel együtt 23.00Gb-t.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Nem tudom mit csináltok de nekem meg se közelíti a 30GB-ot. 15GB addonostól és a legújabb van fent.
0
0
0
0
szalamispizza avatar
BarniKing: Vanilla WoW BC szervere az egyetlen értelmes szerver ehez a kieghez

Synda Rebirth: 5.0.5 patchel nekem 38GB volt addonok nélkül 😃
0
0
0
0
BarniKing avatar
100-100 😃
nem ártana felraknom, csak ahhoz kéne találnom egy értelmes szervert is :/
egyébként még ezzel a kieggel találkoztam először és valami hihetetlen jó 😃D
0
0
0
0
no avatar
skorpion120: szedd le az összes kieget+alapjátékot, aztán jöhetnek a javítások, utána játszol.

Kb 30Gb.😜
0
0
0
0
skorpion120 avatar
Baxátok meg én játszani akarok ezzel de mégis honan a fenéből töltsem le hogy működjön meg egyebek? 😃 HELP!
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Mennyire hiányzik a régi BC-s korszak, ekkor tájról vannak igazán jó emlékeim. Ami ezután jött az vagy túlzás vagy szimplán szar.
0
0
0
0
Szykla avatar
[LINK]

World of Warcraft - vicces kedvű hacker akcióban

Azeroth lakóinak kemény hétvégéje volt. Egy csalással egész városokat irtott ki (NPC-ket és játékosokat egyaránt) egy hacker.

A lenti videóban láthatjátok mozgás közben a „city exploit” néven elhíresült csalást működés közben. Ennek a Mists of Pandaria megjelenése óta használt „törésnek” a segítségével egy egyes szintű pap fogta magát, és kiirtotta Stormwind teljes népességét, ami főleg az ott dolgukat végző kalandorokat érintett érzékenyen. Már csak egy olyan program hiányzik, ami zombit is csinál belőlük…

0
0
0
0
no avatar
megyek 😃 mar rég tolom 😃
0
0
0
0
Higgany avatar
wow.hellground.pl
horda oldal 😀 Sok magyarral 😀
0
0
0
0
R3KH1T avatar
Nem csak a gépigénytől függ, hogy laggolni fog-e, hanem attól is, hogy milyen szerverre mész, mennyi ember van ott.
0
0
0
0
kerti1990 avatar
gyertek legjobb bc szerver!!! http://lastwow.com 😆
0
0
0
0
no avatar
Nem ismertek még egy jól futó, legalább 800 játékossal futó szervert?:-) Szeretném megint érezni a BC hangulatot😃 Ja és lehet akár angol, akármilyen nyelvű!
0
0
0
0
oroszka avatar
BC-nek volt egy varázsa, WOTLK-ban és CATA-ban ez már nincs megv vagy csak félig. Játszottam eredetin, Cata-val és Outland volt ott is a kedvenc területem.
0
0
0
0
claudiu97 avatar
mennyjit foglal nemtudjatok?
0
0
0
0
dennis63 avatar
miért rontották el??mert beraktak egy új kasztot és egy teljesen új szigetet?(WOTLK)vagy mert betettek 2 új fajt és sok-sok új terepet, új megülhető mount, meg sorolhatnám holnap estig.szeretem az újításokat.😃
0
0
0
0
adam1253 avatar
Visszaolvasva nosztalgiáztam kicsit régi szép idők, Bc volt a legjobb többivel már elrontották szerintem sok időt lógtam wow előtt 😃
0
0
0
0
dennis63 avatar
djlucky:ha nem tudod megvárni hogy lejöjjön, vedd meg.😃😃
amúgy a WOTLK szerintem sokkal jobb.
FOR THE HORDE!!!!
0
0
0
0
kenedi98 avatar
Èn 5-évig wowoztam és az a rész (talán még a lich king) jött be leginkább,szerintem ezek az új részek már Nem az igaziak.
0
0
0
0
kovzol1 avatar
ÚJ kiegészítő érkezett!! World of Warcraft: Mists of Pandaria nézzetek youtube-n meg a blizzconos trailerjét megéri keresni aki nem talál annak itt a link http://www.youtube.com/watch?v=HqrsdwyGV6Y
0
0
0
0
Deimos avatar
Amugy aki eredetivel játszik eszt a kiegészitöt ingyenesé tette a Blizzard.
0
0
0
0
Tasee96 avatar
smolderforge wow szerver. Ez 1 zsir pvp szero /sok magyar van/
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Énis nyomatnám csak sehol sem találok magyar szervert 😞 de lengyel az van amenyit csak akarok, ti nem tudtok véletlen egy magyar BC szerót?
0
0
0
0
gamerpc2011 avatar
Valaki nem tud olyan torrent oldalt adni ahonnan nem CD-kben hanem Mappákban lehet letölteni? Nagyon megköszönném! 😉
Nagyon szerettem ezt a Kieget Csak is ezért kéne!
0
0
0
0
Metalmuki avatar
Valaki segítsen!Azt szeretném kérdezni ha leszedem és felrakom akkor van külön történet amit végig lehet tolni.Vagy ezt csak multiba lehet játszani?
0
0
0
0
gamerpc2011 avatar
Ha valaki tud egy torrent lineket ahonnan Mappa formába le lehet tölteni nem CD-s az legyen szíves irjon privát üzenetet
0
0
0
0
Sanchez avatar
Ha szereted az ilyenfajta MMORPG játékokat, akkor egy próbát megér.Én átlagban bírom az ilyeneket, de 10percnél többet nem bírtam játszani a WoW-al.Nekem nem jön be...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció