header
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge cover
Megjelenés: 2022. June 16.
Műfaj: Akció, Beat 'em up
Fejlesztő: Tribute Games
Kiadó: DotEmu, Gamera Games

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Core i3-2100 or AMD FX-4300
RAM:
4 GB RAM
GPU:
NVIDIA GeForce GT 320, 1 GB or AMD Radeon HD 5570, 1 GB or Intel HD 4600
OS:
Windows 7, 64-bit
STO:
1 GB available space

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel Core i5-2400 or AMD FX-6300
RAM:
4 GB RAM
GPU:
NVIDIA GeForce GTS 450, 1 GB or AMD Radeon R7 250, 1 GB or Intel HD 630
OS:
Windows 10, 64-bit
STO:
2 GB available space
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Dead Rising 2Going UnderCapcom Beat 'Em Up BundleScott Pilgrim vs. The World: The Game - Complete EditionBacon May DieStreets of Rage 4
Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
zsiroslangos avatar
Otherworld Zoly elmondta a Reflektorban, hogy szerinte ezek a retro játékok, csak megúszások, hogy ne kelljen sokat fejleszteni és dőljön nekik a pénz kihasználva a nosztalgiázók vágyait. Nektek mi a véleményetek erről?
0
0
0
1
matany001 avatar
Érdemes kipróbálni, már nagyon vártuk, neki is ültünk hatan csapatni. Igazi retro feeling, aki imádta gyerekként őket, az nem fog csalódni benne. 😁😁

https://i.imgur.com/UzvePcZ.png
0
0
3
0
💬 2
Liptik avatar
@matany001: Azért 6-an elég szórakoztató lehet.
0
0
0
0
xCube avatar
@matany001: Erről van szó 😎
0
0
0
0
Liptik avatar
Még mindig nem értem, hogy egy Nintendo NES féle játéknak ilyen gépigény kell, meg fog jelenni a Super Mario is a legelső, és az is 4090 Ti/Supert kér?
0
0
0
0
💬 8
xCube avatar
@Liptik: Nem látok a gépigényben 4090 Ti -t vagy Supert. Amit látok azok több, mint tíz éves hardverek és akkor sem képetek csúcs kategóriát, sőt. Mégis mit vársz? Az, hogy egy játék pixel art még nem jelenti azt, hogy egy 386 -oson programozzák. Ezek modern grafikus motorokkal futnak, mert ma már nem kell ezerféle kiskaput kihasználni, hogy egyáltalán értékelhetően fusson az adott cím.

Btw az ilyen játékok még a 16 bit -es konzoloknak is betettek néhol, egy 8 bit -es NES -nek esélye nem lenne futtatni valami hasonlót.
0
0
0
0
Liptik avatar
@xCube: Jó kicsit túloztam, de akkor is túl nagy igénye van, van egy Ubisoft-os játék, sokkal szebb a játék és még a Pentiumos gépek is vitték.
0
1
0
0
xCube avatar
@Liptik: Melyik játékról van szó és mikor jött ki? Illetve melyik Pentium -ok viszik?
0
0
0
0
xCube avatar
@Liptik: Ez a játék több mint tizenöt éve jelent meg és alapvetően PS2 -re fejlesztették. Hogy szebb-e az ízlés kérdése, szerintem nagyon nem. Ha neked a 3D (az irányítás szempontjából 2.5D) megjelenítés jobban tetszik, akkor ennyi.

Azt viszont ne felejtsd el, hogy ezt a játékot a kétezres évek közepén fejlesztették az akkori hardvereken, amikből már vajhmi kevés fut a fizetőkeépes piacon.

Azok, akik az új TMNT játékot megveszik nagy valószínűséggel nem 18 éves hardveren játszanak, de még azt is meg merném kockáztatni, hogy a játék egy 14 éves gépen is tökéletesen elfut... .

A felsorolt minimális hardevek nem csak a sebesség miatt kerültek fel, hanem a támogatott technológiák miatt, amik kellenek a játék futtatásához.
0
0
0
0
Liptik avatar
@xCube: Jó tudom, az új motorra írt játékok, nem fognak kis gépigényt elfogadni, de akkor is szemétség, hogy ha erre a motorra írnának egy Máriót vagy egy régi stílusu Zeldát, akkor ilyen várható a gépigénye.
0
0
0
0
xCube avatar
@Liptik: Nem értem, hogy ez miért lenne szemétség. Ha régi hardverekre írnák az ilyen játékokat, akkor nem futnának rendesen, vagy egyáltalán nem az újabb hardvereken, emulálni kéne őket, plusz sokkal több időbe telne a fejlesztés, hogy kiókumlálják a hardver lehetőségeit és kihasználják azt a lehető legjobb mértékben. Ezzel az ég világon senki nem nyerne semmit. Mindemellett a gépigény annyira alacsony, hogy egy alsó kategóriás laptop is elviszi, vagy egy filléres kiselejtezett irodai PC. Mivel a vásárló PC játékosok nagy része legalább egy hat éves PC technológiával játszik, így már pusztán a kompatibilitás okán is muszáj lépést tartani a korral.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Ezt toljátok végig. Nagyon jó oldschool feeling, aki játszott régen az elődökkel az azt kapja, amit azok nyújtottak. Kis csetepatét ugyanabban a köntösben.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció