ROOT
Megjelenés: 2015. november 16. (PC)
Műfaj: Akció
Fejlesztő: Deep Fried Enterprises
Kiadó: Digital Tribe

ROOT gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Core i3 2.1 GHz or AMD equivalent
RAM:
2 GB RAM
GPU:
Intel HD 4000
DX:
Version 9.0c
OS:
Windows Vista/7/8/10
Hang:
DirectX9.0c Compatible Audio
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hasonló játékok:
Half-Life 2 Episode TwoLegend of ManaDYSTORIACastle CrashersCygni: All Guns BlazingSurvivor Squad
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Semmi gond nincs a hozzászólásoddal. Értem az álláspontod, de szerintem még írnia is felesleges hozzá. Úgy gondolom, hogy az a célja avval, hogy kirakja a videót, hogy megnézzük a játék tartalmát. Ehhez szerintem bőven elég egy link, avagy a YouTube videó. 😀
0
0
0
0
balikah21 avatar
Neharagudjatok hogy beleszólok 😃 én szeretem ha egy indie-játéknál kivan rakva egy videó de jó lenne ha írna is hozzá valamit 😃 amúgy szerintem a videó készítő nem hinném hogy haragudna a "reklám"-ért 😃
0
0
0
0
no avatar
Szerintem meg inkább értékeld a fáradozását, és hagyd úgy. Ha a készítő véletlen megtalálná ezen a weboldalon a videót, és kifogása lenne, akkor jelzi. Amúgy meg miért ne lehetne megosztani a videót? matany001 nem írta sehol, hogy az övé, ergo: semmiféle jogi és etikai ellenvetés nem valós.
0
0
0
0
caysemax avatar
Valahol én is értékelem, hogy kirakta a videót, mert valaki tényleg annak a segítségével tudja eldönteni, hogy milyen játék is az. Továbbá hogy miről is van szó. Viszont feleslegesnek tartom azt, hogy mindenhova kirak egy olyan videót, amit nem ő készített. A készítő vagy engedélyezi ezen az oldalon a videó publikálását, vagy nem. Ezt azért tiszteletben kéne tartani.
0
0
0
0
atemi105 avatar
szerintem van értelme, hogy minden ilyen indie játékhoz ki van téve egy videó, mert sokan hajlamosak csak a név alapján megitélni egy játékot, anélkül, hogy utánanéznének, hogy milyen játék is az.
0
0
0
0
caysemax avatar
Kedves "matany001" mit érsz azzal, hogy mindenhová kiraksz egy olyan videót, amit még csak nem is te készítettél? Akkor legalább értelme is lenne ennek az egésznek ha azt te készíted, de így az értelme 0 felé konvergál. Ne haragudj, hogy ezt így nyilvánosan tettem közzé.

A játékról:

A játék nekem nem nagyon jön be, nem is értem, hogy miért adnak még ki ilyeneket. Mondjuk.. lehet, hogy vannak olyanok, akiknek a retro feeling adja.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció
Számitóbbgép balSzámitóbbgép jobb