header
Pax Dei
Pax Dei cover
Megjelenés: 2024. June 18.
Műfaj: Sandbox, MMO
Fejlesztő: Mainframe Industries
Kiadó: Mainframe Industries, New Tales

Pax Dei gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel i5-7600K or AMD equivalent
RAM:
16 GB RAM
GPU:
GeForce RTX 2060 (12 GB) / Radeon RX 5700 XT | VRAM: 8 GB min
DX:
Version 12
OS:
Windows 10 (64-bit)
STO:
80 GB available space
NET:
Broadband Internet connection

Ajánlott gépigény:

CPU:
Ryzen 7 3700X or Intel equivalent
RAM:
16 GB RAM
GPU:
GeForce RTX 3060 / Radeon RX 6600 XT | VRAM: 8 GB min
DX:
Version 12
OS:
Windows 10 (64-bit)
STO:
80 GB available space
NET:
Broadband Internet connection
NOTE: SSD, NVMe SSD
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Tree of LifeDual UniverseSTEAM HAMMERMortal Online 2RobloxBoundless
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
szilver avatar
Nem tudom ki nézett utána a dolgoknak de oltári a hivatalos oldalon olvasottak,illetve steamen,ha jól értelmeztem,annyira nem jó az angolom szóval elnézést ha valami félre ment volna.

Szóval imádom a survival játékokat,rápillantottam erre hogy milyen lesz majd.A videók alapján(gameplay is van már YT-on)nem rossz bár kissé furcsáltam a modellek mozgását.Ahogy olvasom 3 csomag közül kötelezően kell venni egyet hogy úgymond ez által lesz hozzáférésed a játékhoz? a legolcsóbb 39 aztán a közepes 59 és lám a legnagyobb csomag 99Euro....azta rézfánfütyülőjét....Itt már kezdtem ébredezni az álomból hogy hát ez nem annak tűnik mint gondoltam..olvasom tovább hogy eme beruházás csak egy évig lesz érvényben az early access végéig,aztán a fejlesztő havidíjas rendszerre fog áttérni vagy hasonlót terveznek attól független hogy ki milyen csomagot vett meg most....Nagyszerű,így a végére rájöttem hogy ez inkább jobban csak MMO lehet mint a WOW vagy mint a TES Online survival+falu management köntösben.Oké nyilván kinek a pap,kinek a papné...de azért durva hogy fizess ki 40eurot ha 1 évig játszani akarsz...a 100euros csomagról ne is beszéljünk és mindezek után még majd havidíjat is kelljen fizetni??WTF?

Vagy valamit rosszul értelmeztem?
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@szilver: Nagyjából jól érted. Most indul az Early Access, ebbe 3 féle módon lehet befizetni, ez alapján dől el hogy mennyi karaktered és telked lehet. Pontos árazás és üzleti modell mellett még nem döntöttek, de egyelőre a "szokásos" MMO üzleti modell a cél, alapjátékot megveszed, majd havonta X összeg, az alapján hogy mennyi karaktert és/vagy telket szeretnél egyszerre. Ha befizetsz Early Accessre bármelyik pakkal, akkor az alapjátékot nem kell külön megvenni.

Egyébként 100%-ig MMO-ként van reklámozva a játék:
Welcome to a vast, social sandbox MMO inspired by the legends of the medieval era.


Nem igazán értem én sem mit éreznek ezzel a játékkal. Túl ambiciózusnak tűnik miközben bármilyen érdemleges újdonság nélkül ugranak fejest egy már több mint 10 éve teljesen kivesézett műfajba, egy olyan tematikával ami azért nem annyira veszettül izgalmas. Mindemellett egy már teljesen elavult üzleti modellt terveznek, és tekintve hogy a legolcsóbb Early Access csomag is 40€, csak még drágább lesz megjelenéskor, plusz a havidíj, és még az elérhető tartalmat is limitálni akarják. Ránézésre pedig semmi jövőbeli plusz tartalom nincs tervezve/ígérve megjelenés után a bevételből. A legtöbb ígért érdemleges tartalom a játékosokon fog múlni, miközben pont ezek a játékosoknak kell folyamatosan ráfizetni arra, hogy tulajdonképpen ők generáljak tartalmat amin múlik a játék.

Őszintén semmi jövöjét nem látom ennek a játéknak így.
2
0
0
0
szilver avatar
@susguy: Anno a TES Online is bebukta a havidíjas rendszert elég hamar,pedig annak azért van hírneve,mármint a sorozat által.Elég pofátlannak tartom hogy már most ilyen a tálalás a fejlesztők részéről.Nem is értem hogy gondolták majd a sikert.Hát igen a videók kicsit megvezettek ahogy megláttam az éptkezést,craftolást,az atmoszférát,abból gondoltam csak hogy survival féleség lehet.De hamar jött a pofon. :D Számomra ez a játék RIP,inkább a ,,rendes,, survival gamekre gyúrok.Most pl a Soulmaskot tolom
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció