SzámitógépvilágSzámitógépvilágSzámitógépvilág
header
GreedFall
GreedFall cover
Megjelenés: 2019. September 10.
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: Spiders
Kiadó: Focus Entertainment

GreedFall gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Core i5-3450 (3.1 GHz) / AMD FX-6300 X6 (3.5 GHz)
RAM:
8 GB RAM
GPU:
2 GB, GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870
OS:
Windows 7/8/10 (64 bits)
STO:
25 GB available space

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel Core i5-4690 (3.5 GHz) / AMD FX-8300 (3.3 GHz)
RAM:
16 GB RAM
GPU:
4 GB, GeForce GTX 980 / Radeon RX 590
OS:
Windows 7/8/10 (64 bits)
STO:
25 GB available space
NOTE: INTERNET CONNECTION REQUIRED FOR GAME ACTIVATION
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
SWORD ART ONLINE: Fatal BulletSilverDying LightYs IX: Monstrum NoxFission Superstar XLock's Quest
Hozzászólások: 49
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Máris bejelentették a folytatását.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Amennyire be voltam hypolva megjelenéskor, most annyira nem vagyok már. Annyira nem nyűgöz le az egész. A harc nem fura, az viszont elég gáz, h fizikátlan módon eltalál egy enemy és nem 1m-ről, hanem km-kről, körív alakban. Nem csak a mobok csinálják ezt, hanem a bossok is(igaz mégcsak az elsőt győztem le). Szerintem én ezt valamikor a távoli jövőben fogom befejezni, mert van ennél lényegesebben jobb game, amit érdemesebb kijátszani, mint ezt. Nem azt mondom, h rossz game, de bőven ráér még vele az ember.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
milyen lett ez a játék valaki ir valami infókat róla aki játszot is vele?
0
0
0
0
no avatar
A harcrendszer teljesen olyan mint a Final Fantasy VII Remake-ben lesz.Egész jó és érdekes nem nagyon volt még ilyen.
Amúgy maga a játék nem nagy szám,de legalább egyszer mindenképp végigviszem,csak mindjárt itt a the surge 2 meg a Code vein ja jaj mi lesz így :-) :-)
0
0
0
0
gyuri191 avatar
páran a witcher 3 hoz hasonlitják én imádtam a witchert ezis ténleg van olyan jó mert ha olyan témáju akor meglesem énis?
0
0
0
0
💬 1
csuz-li avatar
@gyuri191: Azért ez nem a witcher 3. Ez inkább a witcher1-2 kategória. Pl. ugyan úgy egy "csőben" mész két település között és azok is ugyan úgy eléggé szűkre vannak véve, mint a régebbi witcherekben. Szóval messze sem a witcher 3.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Eddig tetszetős a dolog, látvány is korrekt az optimalizálás is és a játékmenet is rendben van. Ezt tuti végigtolom 😀
0
0
0
0
Techthomas avatar
Az komoly, most olvasok erről a game-ről először nem is halottam róla. Erre meg már virágbolti áruházba is elérhető 😃 Nem baj egy hete kezdtem újra a Witcher 3-at maradok annál, szerintem azt a mércét nem üti meg még nem is fogja egy darabig semmi "pc gamek" Pedig nem mostani már... Na majd rá tesztelünk erre is addig hátha jönnek pach-ek esetleg egy magyarítás ugye.
0
0
0
0
pcboy avatar
Ez most egy skyrimet túlszárnyaló valami akar lenni?
0
0
0
0
💬 6
csuz-li avatar
@pcboy: Ha az akart lenni, akkor nem sikerült...
Sokkal vontatottabb, mint a skyrim, pedig azért az sem volt egy pörgős valami. Ebben jóval többet kell beszélgetni cserébe sokkal több küldetés, vagy küldetésrész iránya és megoldása változik meg a beszélgetéstől függően. Annyira sokat kell gyalogolni a küldetések közben és két küldetés között, mint a Maffia első részében autózni. Mindig keresztül kell menni a fél térképen, hogy azután válts pár szót egy emberrel, aki visszaküld oda, ahonnan jöttél és ahol megint csak beszélgetni fogsz...
Én élvezem, mert a sztori jó, tehát nem zavar, hogy főleg beszélgetek, de a legtöbb embert ez azért idegesítheti.
0
0
0
0
Kelori avatar
@csuz-li: Aki pl szereti a régi bioware játékokat az megtalálhatja ebben is az örömét. Azokat a játékokat sem a harc miatt szerettük elsősorban hanem a nagyszerű történet miatt ami párbeszédek és az elszórt feljegyzések nyomán derült ki.
0
0
0
0
foley951 avatar
@csuz-li: MAFIA 1-ben mekkora volt azért anno, hogy nyílt világ, 30-as évek, akkor "élethűnek tűnő" kocsik a zenéről nem is beszélve.

Nem játszottam ezzel, de ahogy leírod nem akkora durranás, mint régen a mafia volt.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@foley951: Nem a maffia minőségéhez akartam hasonlítani, csak arra volt jellemző az állandó autózás a térkép egyik végéből a másikba...
0
0
0
0
foley951 avatar
@csuz-li: Persze, érthető.

Csak legalábbis nekem nem tűnt ott fel, újnak tűnt az ominózusság.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@foley951: Nekem is nagy kedvencem.
0
0
0
0
no avatar
Pc-re miért nem árulják egyik magyar webshop-ban sem?
0
0
0
0
💬 1
kmetovics avatar
@tibi222: Szerintem csak steamen elérhető, legalábbis csak azon láttam eddig.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Na nyomja már valaki? Ha igen, az írna róla egy rövid véleményt?
0
0
0
0
💬 8
TheMenkuPocok avatar
@kmetovics: Steamen már vannak reviewok, elég jól néz ki eddig.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@kmetovics: Még csak most kezdtem, szóval inkább csak "első pillantásra" alkotott véleményem:
[list]A harcrendszer minimum érdekes: nem igazán értem a harcrendszert, fura a vezérlése (számbillentyűvel, bal egérrel, Q-val és Ctrl-al is támadhatsz más-más módokon. Pl. lőni a számok egyikével lehet, az elsődleges fegyverrel ütni a bal egérrel, a másodlagost meg a V-vel lehet elővenni, de akkor csak azzal tudsz ütni.) Ráadásul nem is vagyok benne biztos, hogy harc közben mi fog történni, beveszi-e a parancsot, amit kiadtam? Néha bennragad, néha meg "elteleportál" a karakter boss-harc közben, ami elég zavaró tud lenni.
A grafikája és az animáció úgy 6-10 éves lehet. Ennek ellenére szép a játék, csak nem mai.
Rohadt sokat kell gyalogolni, hogy azután rohadt sokat beszélgethess. Néha kicsit harcolhatsz is, de nem túl sokat, legalább is az elején.
A sztori viszont érdekes.[/list]
Minden esetre én nem bántam meg, hogy megvettem, a fentiek ellenére jó vele játszani, csak még nem jöttem rá, hogy miért. 😀 A hangulata minden esetre meg van.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@csuz-li: Értem. Köszi az infókat. Akkor jól sejttettem, h hasonló lesz a vélemény. Majd várok egy leárazást, meg egy peccset és talán akkor megveszem.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@kmetovics: Nem hinném, hogy az általam leírt dolgokon egy patch javítana, max a "teleportálós" problémán a harc közben. Amúgy tényleg érdemes megvárni egy leárazást vele, annyira nem kiemelkedő, hogy mindenképp el kellene kezdeni azonnal.
Viszont most jöttem rá, hogy a boss-harc alatt a szörny szépen alkalmazkodik a játékstílushoz. Néztem egy videót (TheVR), ahol a srác mágussal ment neki az első főellenségnek, míg én technikussal. Őt megpróbálta közelharcban "lepofozni", míg engem megdobált valami vasrúddal, vagy mivel (nem láttam, mert próbáltam életben maradni, viszont a lövedékek azonnal eltűnnek a becsapódás után)
0
0
0
0
kmetovics avatar
@csuz-li: Tudom, h ezt a peccsek nem tudják "orvosolni". Nem is erre írtam, hanem, h néztem pár gameplay videót és abban egy nagy boss néha bement a föld alá egy bizonyos támadás során úgy, h csak kb a feje látszódott ki és nem hiszem, h összement volna 😆
Ui: Amúgy Pisti mindegy, h melyik class-sal megy, úgyis meghal egy csomószor 😉
0
0
0
0
csuz-li avatar
@kmetovics: Szerencsére én még ilyen hibákkal nem találkoztam. Sőt! a "teleportáláson" kívül még semmivel sem.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@csuz-li: Végülis akkor megéri az árát nem? Mert én most kiviszem a DMC-t 1től 5ig és majd utána akkor ez fog jönni. Addigra lehet, h lesz leárazás, mert elég lassan haladok a játékokkal jelenleg.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@kmetovics: Inkább azt mondanám, hogy én nem sajnáltam érte az 50 EUR-t, de ha objektíven nézem, ez a játék 2019-ben max 30 eurós árcédulát érdemelne.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Ez ilyen The Witcher cucc féleség? nekem úgy tűnik, persze nem játszottam még azzal, de videókból az jön le. (Am elég jól néz ki!)
0
0
0
0
💬 12
kmetovics avatar
@bukta2: Igen, hasonló. Rpg ez is, meg lesznek benne tudtommal létfontosságú döntések, mint a witcher-ben. Meg ugyanúgy teljesíthető lesz egy-egy mellékküldi többféleképpen. Legalábbis ezeket olvastam eddig róla.

Milyen jó, h az utolsó előtti napon rakják ki az árát 😆 Legalábbis a konzolvilágon ma rakták ki. Máshol nem néztem meg. Bár PS4-gyen fent volt a boltban. Nem is sok érte, amit ott kérnek érte.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@kmetovics: az ilyen játékokhoz jól jönne egy magyarítás mint pl a Witcherekhez
0
0
0
0
kmetovics avatar
@bukta2: Sajnos nem minden vállalkozó csinál hozzá magyarítást, de hát ez van. nem vagyok nagy angolos(kb közepes), de valahogy csak el fogok boldogulni benne 😉
0
0
0
0
bukta2 avatar
@kmetovics: Jó neked! 😉 nekem ez miatt sajnos kimaradt, úgy mint a the witcher széria
0
0
0
0
woodbear avatar
@bukta2: Pedig a Witcher összes részéhez van magyarítás, sőt a 3-ban alapból van.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@woodbear: Igen azt tudtam, de nekem az nagyon beszélgetős.. nem csípem az ilyen játékokat, nincs bajom ha kell pár szót ejteni pl ps4 horizon zero down. Imádom azt a játékot de mint pl witcher az már sok 😃
0
0
0
0
woodbear avatar
@bukta2: Én sem szeretem a full RPG-ket. Witcher szériából is csak a 3-al játszottam kb másfél órát 😃 Azt hittem tetszeni fog, de nem szippantott be.
0
0
0
0
vyne avatar
@bukta2: El kell nyomni a beszelgeteseket de amugy erdemes meghallgatni/vegignezni mert meg egy szaros kis mellek kuldetesnek is tok jo tortenete van.
0
0
0
0
no avatar
@vyne: Már aki képes elviselni ezeket a gyenge minőségű szinkronokat ami még egy kis low budget arcmimikával is meg van fűszerezve 😂
0
0
0
0
vyne avatar
@LordSzalko: Szerintem meg ma is sok jatekot ver ebbol a szempontbol is.
Ha szinkron alatt a magyarra gondolsz en azt nem tudom, mindent angolul nezek es jatszom, meg a felirat is idegesito szoval az elso dolgom kikapcsolni..
0
0
0
0
no avatar
@vyne: Nem néztem van e benne magyar nyelv, eleve kerülöm. Steam revek szintén nem arról árulkodnak, hogy ezek a dolgok erősségei lennének a játéknak, szóval nem csak én gondolom így 😊
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@bukta2: Ez egy The Witcher, Dragon Age és egy kis Assassin's Creed ötvözete, na meg mondjuk még pár RPG. A trailerek alapján jól néz ki, én kíváncsian várom. Közép kategóriás RPG-ket adott ki eddig a csapat, nem volt egyik sem különösképpen rossz.
0
0
0
0
flashbang8909 avatar
Hali. Ha esetleg valakit érdekel, elvileg ez a hivatalos gépigény. 😀

Rendszerkövetelmények

Minimum:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 7/8/10 (64 bits)
Processzor: Intel Core i5-3450 (3.1 GHz) / AMD FX-6300 X6 (3.5 GHz)
Memória: 8 GB RAM
Grafika: 2 GB, GeForce GTX 660/Radeon HD 7870
Tárhely: 25 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: INTERNET CONNECTION REQUIRED FOR GAME ACTIVATION

Ajánlott:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 7/8/10 (64 bits)
Processzor: Intel Core i5-4690 (3.5 GHz)/AMD FX-8300 (3.3 GHz)
Memória: 16 GB RAM
Grafika: 4 GB, GeForce GTX 980 / Radeon RX 590
Tárhely: 25 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: INTERNET CONNECTION REQUIRED FOR GAME ACTIVATION
0
0
0
0
kmetovics avatar
Lassan itt a megjelenés és alig van róla hír. Nem verik nagy dobra. Ahhoz képest egész jónak tűnik az egész game. Remélem nem lesz csalódás.
0
0
0
0
💬 5
gyuri191 avatar
@kmetovics: szerintem éppen ez a jó hogy nincs nagy hype igy nincs nagy elvárhatóság nem kamuznak ösze visza trailerekben mint pl a no man sky-nál amikor megjelent én már várom ezt a game-t
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Mióta tudom, h készül ez a játék( kb 2hete), azóta ezt várom a legjobban a Medievil mellett. Amúgy igen ez a jó benne, h nem hype-olják túl, így nem is lesz nagy a csalódás, már ha lesz.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: Nemtudom mintha kicsi ac 4 beütése lenne ugye ilyen kalóz téma is van benne és nekem azért jön be
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Nekem is AC érzésem van. Először azt hittem, h a Ubisoft csinálja, de nem hála égnek. Ezt a fejlesztő csapatot meg nem ismerem, de remélem, h összehoznak valami frankót 😉
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: ja énis és egy esélyt mindenki megérdemel föleg egy ilyen kiseb csapat
0
0
0
0
gyuri191 avatar
én már várom eztis kiváncsi leszek milyen lesz
0
0
0
0
kmetovics avatar
Elég ütősnek néz ki a trailer alapján. Ha ilyen lesz a játékmenet, mint ami az előzetesben van, akkor sima vétel lesz(nem elővétel).
Én szerintem valami mágus/harcos hybridet csinálok, ha lehet olyat. Nem szoktam mágussal menni semmilyen játékban(kívéve skyrim), de ebben az leszek 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció
Számitógépvilág balSzámitógépvilág jobb