no header
Far Cry 7
NEM MEGERŐSÍTETT
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland, FPS
Kiadó: Ubisoft

Far Cry 7 gépigény

Még nem ismert a játék hivatalos gépigénye.
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hasonló játékok:
Blazing SailsFar Cry New DawnTurok 3: Shadow of Oblivion RemasteredSerious Sam 4TurokHover Junkers
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MrPAYER avatar
Szerintem kijelenthető az, hogy a széria jövője ezen az epizódon áll vagy bukik. Vagy nagyot gurítanak most, miszerint: kicserélték az őskövület Dunia motort, felhagynak ezzel a rádiótornyos, területenként outpost felszabadítós 0 kreativitással rendelkező core gameplay-el és kitaláltak valami újat... vagy marad minden a régibe, újabb főgonosz, újabb terület, ugyanaz a kezdet és végpont.

Talán bizakodásra adhat okot, hogy a korábbi epizód és eközött minimum 4 év telik el (2021 -> 2025?), ennyi még nem telt el két FarCry között, szóval ez talán indikálja azt, hogy a pálya(át)tervezőkön és a szinkronszínészeken kívűl más is dolgozik a játékon.

Van ez a pletyka, hogy a végigjátszás időlimites lesz valami miatt, kinyírják a főhős családtagjait ha időbe nem ér oda és akkor game over... hát én csak bízni tudok benne, hogy egy open world játékot ahol az élmény nagy részét a felfedezés és a bámészkodás szolgáltatja nem nyírják ki egy ilyen hülyeséggel. Életembe nem hallottam még olyan játékról ahol az időlimit motiválta volna a játékosokat, ellenben nem egy felmérést olvastam már, hogy az ilyen jellegű küldetések irritálják legjobban az embereket a játékokban. De ez nem egy küldetés lenne így hanem egy egész komplett játék. Hatalmas bravúr, az öngól szótári definíciója is lehetne akár.
0
0
2
0
💬 7
gyuri191 avatar
@MrPAYER: Én csak egy dolgot remélek az idö limit ténleg csak pletyka legyen és remélem nem lesz benne a játékba
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Azt én is remélem, mert az ilyen dolgok szokták megölni a játékokat.
0
0
0
0
no avatar
@MrPAYER: Dead rising is időlimites.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Kings Bounty fan: Azért se szeretem :D
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: De az még annyira nem vészes. Nincs szerintem egyik részben sem olyan sok csinálnivaló, mint egy far cry-ban.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: Jó hát persze a far cry ban sokkal több a tennivaló ez jogos de azért dead risingban is ha el akarnál hüjülni akkor a 2 ben nem lehet mert megy az idö
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Kipróbálnám én is, a 3-ból valahogy kilehet szedni a 6 napot, akkor itt is XDXDXD
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció