SzámitógépvilágSzámitógépvilágSzámitógépvilág
header
Enlisted
Enlisted cover
Megjelenés: 2020. November 10.
Műfaj: Akció, FPS, MMO
Fejlesztő: Darkflow Studio
Kiadó: Gaijin Entertainment

Enlisted gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Core i3 or better
RAM:
8 GB
GPU:
Videocard supported DirectX 11 or higher: Nvidia GeForce 660 or better, AMD Radeon series 78XX or better
DX:
DirectX 11
OS:
Windows 7 / 8 / 10 64bit
STO:
12 GB

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel Core i5 or better
RAM:
8 GB
GPU:
Videocard supported DirectX 11 or higher: Nvidia GeForce 1060 or better, AMD Radeon series RX480 or better
DX:
DirectX 11
OS:
Windows 7 / 8 / 10 64bit
STO:
12 GB
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
BlackShot: Mercenary Warfare FPSZula - EuropeLOKA - League of keepers AllysiumHeroes & GeneralsCounter-Strike Nexon: ZombiesBattleBit Remastered
Hozzászólások: 65
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
sziasztok! i-5 4590,8gb ram,windoes 7 64bit,radeon r9 380 elég a játékhoz?
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Scorpion_457: határozottan elég lesz, minimumon abszolút de közepes grafikán is el fog menni szépen.
0
0
0
0
no avatar
Helló!
R5 2600
16gb ram
gtx 960 2gb

Ez így hogy fut a valóságban?
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Első látásra eléggé szimpatikus játék. Este hazajövök munkából, teszek vele egy próbát.
0
0
0
0
no avatar
Helló!
Ezen hogy futna?
CPU: AMD A4-4020
GPU: GT 730
4 Giga ram.
Előre is köszönöm a válaszokat!
0
0
0
0
no avatar
ez a crusine royal kiköpött mása 😃
0
0
0
0
💬 5
CulturalCat avatar
@guppy11: Igazából erről van másolva a Cuisine Royale a hirtelen felkepott battleroyale miatt annak idején.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@guppy11: Nekem is ismerős volt a játék már valahonnan 😃 de akkor nem csak nekem tűnt ez fel! 😆
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@guppy11: Mivel ugyan az a kiadó és részben a gyártó, mint a Cuisine Royal és a War Thunder esetében így igen......ez a Cuisine komolyabb és kidolgozottabb utóda kb.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@Andor1997: Ennek van egy hosszabb története. Az Enlisted már évek óta készülőbe van (kb.2015-16-ban kezdhették) és ahogyan bejött 2017-ben a Bettle Royale őrület már készen volt legalább pár pálya és néhány fegyver így a készítők hülyék lettek volna kihagyni ezt némi sebpénz reményében és így jött létre. Amúgy csak a War Thundernek a fejlesztője a Gaijin, mert ha megnézed az Enlisted-é és a Cuisine Royale fejlesztője is a Darkflow Software.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@CulturalCat: Na igen, ez igaz....egyébként azért írtam úgy, hogy részben gyártója a Gaijin is, mert hát valami közük csak van azért!
0
0
0
0
pcboy avatar
Kipróbáltam, tetszik. Tiszta ww2 lövölde. Nincs túlbonyolítva és pont ez a jó benne. Nem játszottam még soakt vele, csak pár percet. De nincs az a hülyeség, hogy tök mindegy melyik oldallal vagy a másik fél fegyvereit használhatod.
0
0
0
0
LightLeach avatar
Nyilván teljesen más játék, más játékmenettel, de nekem mégis hoz egy COD2 vibeot. Sokat nem tudtam vele játszani még, de nekem eddig kifejezetten pozitív csalódás.
0
0
0
0
Xsite avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
CulturalCat avatar
@Xsite: És amúgy kimondta hogy full realisztikus?
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 3
no avatar
Ingyen van ha nagyon szar letörlöd.
0
0
0
0
Mast3rGamer1982 avatar
@Kings Bounty fan: Nyílván nem akarja feleslegesen letölteni, gondolkozzál már! :D
0
0
0
0
no avatar
@Mast3rGamer1982: Már mindegy is így utólag.
0
0
0
0
Rozsafa0976 avatar
Megláttam itt az oldalon mennyire népszerű, gondoltam kipróbálom, ha már ingyen van. Ugyan az a “szétfolyós” játékmenet mint a wt-ben. Azt sem szerettem, és ez sem tudta kiküszöbölni a hibákat. Ingyenes játékhoz képest sincs kiemelkedően jó grafikája, mondjuk ilyen téren azok a játékok, amit tényleg fel lehet hozni „hát ez is bőven hozza ezt a szintet” típusú példának, nem világháborús témában készültek “realisztikus” külsővel. A hányingert keltő grafikától eltekintve, meg persze attól, hogy a mapokon elhelyezett tárgyakon csak úgy átfolynak az emberek, de random dolgokban azért képesek elakadni (wt-ben a tankok irányítása ilyen), olyan érzés mintha semmi súlya nem lenne a katonáknak. Mintha ott sem lennék a pályán. A mozgás animációk és a kamera mozgása valami brutálisan fapadosnak érződik. Ez a sok kicsi hiba elmondhatatlanul szar összhatást eredményez. Én személy szerint imádom a battlefieldeket, pont ezért ennek a játéknak is illene lefoglalnia. A fegyvereket amúgy elég szórakoztató használni, a járművek sokban nem ütnek el a wt-ben megismertektől. Igazából megértem, ha valakinek ez bejön, bár én személy szerint inkább tavol tartanám magam ettől az undormánytól.
0
0
0
0
💬 7
CulturalCat avatar
@Rozsafa0976: Amúgy az hogy van hogy az Enlisted grafikája szerinted hányingert keltő de, a Battlefield az tetszik de, annak mégszarabb a garfikája!
0
0
0
0
Rozsafa0976 avatar
@CulturalCat: Szerintem azért ez elég nagy túlzás 😀
Mellékesen hozzátenném, hogy a Godfall grafikájától is rosszul vagyok, pedig az nem néz ki kifejezetten szarul. Szimplán a színvilág, tereptárgyak kinézete SZERINTEM kifejezetten gusztustalan, de amint mondtam, kinek mi.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@Rozsafa0976: Igazábol én is többet vártam a játéktól, nekem is teljesen ismeretlen minden pálya, nem tudok a játékról mindent, de ez csak amiatt van hogy nem rég kezdődött a nyílt béta és ennyi idő alatt nem lehet megtanulni minden mapot fejből. Eleinte a wt-nél is ez volt de, azóta vágom az egész game-t, szóval azt nem értem hogy a játékmeneten mi a szétfolyós, a wt-vel amúyg is az inkább a gond hogy szar a matchmaker és nagyon nagy előnye van a p2w játékosoknak. Amúgy én játszottam régebben a Battlefield 5-tel de, az igazából nem volt valami szórakoztató, főleg az online része, a kampány része az elég szarul van megcsinálva hogy 1 személyes hadsereget kell játszanod, az online részében meg az a baj mint minden játékban hogy toxic a közösség, a tankos része a játéknak az kicsit se mondható realisztikusnak (még rosszabb a wot-tól is) mert kapásból olyan a tank mozgása mintha műanyagból lenne (a toronyforgása kb. 88°/s). Ezzel nem azt akarom mondani hogy milyen szar játék meg ilyenek hanem hogy nem csak jó tulajdonsága van.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@CulturalCat: WT titka, hogy középmezőnyben kell játszani 3-tól kb 7-ig.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Rozsafa0976: Grafika szinten szerintem az a furcsa inkább a szemnek, hogy nem csillog semmi! Mai játékok erre építenek, már ha tócsa van a földön és rommá tükröződik az a nem furcsa! Persze tény a több milliárdos grafikákhoz azért hasonlítani kár, meg hát ez egy teljesen egyedülálló motor, se nem Unreal se nem más hasonló nagy, azon kívül viszont nem számít rossznak azért. A szétfolyós játékmenet alatt mit értesz egyébként?
0
0
0
0
Rozsafa0976 avatar
@Andor1997: A “szétfolyós” játékmenet alatt azt a borzasztó káoszt értem, ami a pályán zajlik. Nekem ez a „nesze két színes csík, ez az állás remélem örülsz” megoldás egy játékban sem jött be, szeretem, ha van konkrét cél egy meccsben. Nem tudom konkrétan mi az állás, csak rohangálok egyik pontról a másikra, közben lelövök akit látok. Nem igényel taktikát, sem összjátékot. A csapatok szét vannak szóródva a mapon és céltalanul ölik egymást.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Rozsafa0976: Azért ez ebben a formában nem igaz, persze ismerős a jelenség! Viszont!: Akik céltudatosak és elég magas szinten játszanak (realisztikus fokozaton) ott igen is van taktika, mert máshogy nem megy. Nem látni az ellenfelet, nincs célkereszt rásegítés semmi, csak te és a haverok, vagy a csapat akikben vagy, ismerned kell az összes tankot és csak így lehetsz jó. Az hogy össze vissza vannak sem igaz, részben a fentebb írtak miatt, részben pedig, mert sok taktikai opció van, kinek mi fekszik, főleg tankjának úgy megy, simán lehet elintézik őket, így előfordul, hogy "A" helyen senki nincs "C" helyen meg sokan! Persze megértem, hogy a pontfoglalós csapatkvótás dolog neked nem jön be, azonban az csak azért van ott, hogy ha pontfoglalás van akkor is lásd mennyit csökken, egyébként minél hamarabb hal az ellenfél, annál hamarabb vége lesz, szóval annak jelentősége feltétlen nincs, persze láttam én már olyat, hogy két profi 4-6 tankkal magával szemben 2-3-4-et kilőtt és 2.5-3 percig tartottak egy állást és megnyerték úgy, hogy nekik csak egy hajszálcsíknyi csapatpontjuk volt már csak!
0
0
0
0
mavman 16 avatar
Apukám is szerete játszani ezzel a játékkal.

Neki, hogyan futna ezen a konfigon?

i3-8100
AMD Radeon HD 7770 GHZ Edition
16 GB RAM
Win 10 64 bit
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@mavman 16: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
mavman 16 avatar
Már játszok vele szinte minennap 1-2 órát teszek bele. De azért a HD 7770 nem egy szintű az RX 580-nal, de mondjuk apukám adta oda az RX 580-at
0
0
0
0
mavman 16 avatar
Nagyon jó játék.
Valaki tudja, hogy ingyenes vagy fizetős lesz-e?
Mondjuk a War Thunder se fizetős.
0
0
0
0
💬 6
Liptik avatar
@mavman 16: Arra én is kiváncsi lennék.
0
0
0
0
mavman 16 avatar
@Liptik: Az ingyenességre?
De nygaon kár lenne, ha nem free lenne, mert nagyon jó és élvezhető.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
@mavman 16: Ingyenes lesz szintem. Legalábbis a kiadóból ki indulva.
0
0
0
0
Doomficko avatar
@mavman 16: Mivelhogy a Gaijin a kiado ennek a jateknak(akinek a Warthundert is koszonhettuk) biztos hogy ingyenes lesz.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@mavman 16: Azt ugye tudjátok hogy ez teljes mértékben free to play game lesz olyasmi fizetős tartalommal mint a wt.
0
0
0
0
mavman 16 avatar
@CulturalCat: Azt én is gondoltam, hogy a WT miatt free lesz.

Köszönöm a válaszokat.
0
0
0
0
EchoMMM avatar
Grafikailag nem érheti panasz . Konkrétan érzed az ottani mező levegőjét . Teljesen át adja a hangulatot . Van mit még fejlődni azt lehet látni de már most egy igen jó játék . És ez csak fokozódni fog . Optimalizálás a helyén van . Nálam anno egy i3 2120 7gb ram és gt1030 videokártya vitte . 720p felbontáson . 40-50 fps környékén . Jelenleg egy R5 1600af , Rx 480 maximális grafikán viszi . 70-80fps társaságában . Bátran ki merem jelenteni hogy ez akár egy Battlefield 6 is lehetne. Vagy egy multiplayer cod. Egyszer megéri minden kép ki próbálni !
0
0
0
0
💬 10
no avatar
@EchoMMM: A battlefield 6-hoz hasonlítani azért elég merész, abba már ray tracing is lesz, és jóval combosabb gép kell majd hozzá win 10 exlúzívként.
0
0
0
0
EchoMMM avatar
@Kings Bounty fan: Aki nem akar ray tracing mellett játszani annak nem kell . Szokásos gépigénye lesz neki . 6 magos processzor legalább 16gb ram meg legalább egy gtx 1050ti kártya . Max akkor kell jobb gép ha optimalizálatlan vacak lesz . Vagyis csak jobb videokártya . Mert 6 mag az 6 mag mard még egy darabig .
0
0
0
0
no avatar
@EchoMMM: Manapság már édeskevés az a 1050TI attól tuti erősebb kell majd minimumba.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@EchoMMM: Ha a Battlefield 6-tól nem is jobb, akkor a Battlefield 5-től biztos hogy az.
0
0
0
0
EchoMMM avatar
@CulturalCat: Így van ! Ezzel egyet értek !
0
0
0
0
no avatar
@CulturalCat: Na igen mivel csak az év végén jön a 6 és még csak az E3-on fogják tolni az infókat így semilyen formába se lehet jobb, főleg hogy nextgen cím ez már.
0
0
0
0
EchoMMM avatar
@Kings Bounty fan: Battlefield 6 is lehetne akár. De nyilván való nem lesz .. És már most lehet látni hogy nem csak egy pénz nyomdát akarnak belőle csinálni.. Az 5 az nagy pofára esés volt . Ott voltam mikor be lett jelentve trailerbe is . Aztán mikor meg jelent csak a sok ? volt előttem . Messziről nem lett jó az 5 . Így tehát én a 6 ba se bízok .
0
0
0
0
no avatar
@EchoMMM: Én amit toltam belőle az az ingyenes battlefield 3 volt többet se toltam.
0
0
0
0
EchoMMM avatar
@Kings Bounty fan: Nálam csak az 1 volt ami tetszett . Multiban is. Őszintén szólva a 3 multiplayere sose tetszett . Talán ha játszottam vele fél órát . 4 része kicsit jobban be jött . De pár óra után azt is hanyagoltam . Viszont mind 2 résznek a kampányát vég játszottam . Viszont a 2 az még tetszett . Azzal nagyon sokat játszottam . És ahogy nézem a mai napig vannak még szerverek .
0
0
0
0
no avatar
@EchoMMM: Multiját én is utálom mindnek, nekem frusztrál ha lelőnek kurva gyorsan azt ennyi.
0
0
0
0
csoki1998 avatar
Mit gondoltok, GTX 950M-mel és I7-6500U-val eldöcögne? BF1 jól ment rajta, annak is hasonló a minimum gépigénye 😃
0
0
0
0
💬 2
EchoMMM avatar
@csoki1998: Processzor bőven elég neki . Videokártyára meg azt mondanám hogy egy medium grafikát simán fog hozni .
0
0
0
0
Viktorinho avatar
Ennél elég megvenni valamelyik 30 eurós pakkot,hogy játszani lehessen vele?
0
0
0
0
💬 10
Viktorinho avatar
@CulturalCat: Köszi,akkor majd fizukor ránézek.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@Viktorinho: Amúgy már bejelentették az open beta-t ha még nem hallottad volna.
0
0
0
0
Viktorinho avatar
@CulturalCat: Eddig kb nem is tudtam,hogy létrzik a játék,csak egy videóban láttam,aztán ránéztem mi is ez.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@Viktorinho: Ma meg már be is jelentették hogy vége a CBT-nek. De ez nem zárja ki azt hogy nem érdemes megvenni a packot.
0
0
0
0
Viktorinho avatar
@CulturalCat: Hát ha a kolléga is hajlandó megvenni akkor megveszem én is,egyedül nincs kedvem játszani. 😃
0
0
0
0
EchoMMM avatar
@Viktorinho: Mától ingyenes !
0
0
0
0
Viktorinho avatar
@EchoMMM: Tudom,már kipróbáltam,elég pörgös játék.
0
0
0
0
KaKaMiCi avatar
@Viktorinho: Hello, szerintem ne vedd meg. Holnaptol ingyenes a jatek.
0
0
0
0
Viktorinho avatar
@KaKaMiCi: Hát késik a fizu,szóval marad a free. 😃
0
0
0
0
CulturalCat avatar
Jó lenne ha kiadnák már.
0
0
0
0
no avatar
Nem elég friss a gépigény. Ennél a hivatalos weboldalon már van pontosabb is. https://enlisted.net/en/#!/
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Elég ígéretesnek néz ki!
0
0
0
0
💬 1
EchoMMM avatar
@Andor1997: Mától ingyenes . Játék menete egyáltalán nem rossz ! Battlefield vagy Cod részt simán hoz szerintem . Grafikában is .
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció
Számitógépvilág balSzámitógépvilág jobb