header
Assassin's Creed: Revelations
Assassin's Creed: Revelations cover
Megjelenés: 2011. November 15.
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Kiadó: Ubisoft

Assassin's Creed: Revelations gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel® Core™2 Duo E4400 @ 2.0 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 4000+ @ 2.1GHz
RAM:
1.5 GB Windows® XP / 2 GB Windows Vista, 7
GPU:
256 MB DirectX® 9.0–compliant card with Shader Model 4.0 or higher (see supported list)
DX:
DirectX® 9.0c
OS:
Windows® XP SP3 / Windows Vista® SP2 /Windows® 7 SP1
STO:
12 GB
Hang:
DirectX 9.0–compliant sound card
NET:
Temporary broadband connection required for one-time product registration at first launch, permanent broadband connection required for multi-player.

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel® Core™2 Duo E6700 @ 2.6 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 6000+ @ 3.0 GHz or better
RAM:
2 GB Windows® XP / Windows Vista® / Windows® 7
GPU:
512 MB DirectX® 9.0–compliant card with Shader Model 5.0 or higher (see supported list)
DX:
DirectX® 9.0c
OS:
Windows® XP SP3 / Windows Vista® SP2 /Windows® 7 SP1
STO:
12 GB
Hang:
Surround Sound 5.1 capable sound card
NET:
Temporary broadband connection required for one-time product registration at first launch, permanent broadband connection required for multi-player.
Ajánlott periféria: Keyboard, mouse, joystick optional (Xbox 360® Controller for Windows recommended)
NOTE: This product does not support Windows® 98/ME/2000/NT
Supported Video Cards at Time of Release:
AMD Radeon™ HD2600XT or better/3000/4000/5000/6000 desktop series
NVIDIA® GeForce® 8600GTS or better/9/GT200/GT400/GT500 desktop series
Laptop versions of these cards may work but are NOT officially supported. These chipsets are the only ones that will run this game.
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Mina the HollowerBiT EvolutionThe Walking Dead OnslaughtSquadron 42Sword Art Online: Hollow RealizationRaji: An Ancient Epic
Hozzászólások: 3 972
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ayistion avatar
2nap alatt befejezve. Az első három rész után talán ebben volt a legfluidabb a mászás, Ezio mozgása néha azért még darabos. Találkoztam buggal, mikor a földalatti városban kellett 1v1- et játszani a kínzós csávóval, fight kezdetekor egyszerűen kifagyott a játék.(steames) be kellett állítani hogy egy processzor magot használjon a játék, így nem fagyott ki…2023… mondanom sem kell hogy a 144fps hirtelen leesett ugy kb 15-re, de megöltem és visszaállítottam a magokat, utána már jó volt. Amit szintén szánalmasnak találtam hogy letöltöttem steamen, majd indítom kéri a jupléjt, aztán az uplay nekiállta letölteni a játékot újra. Kétszer volt felrakva a játék hogy tudjak vele játszani… természetesen minden indításnál felugrott egy kis ablak hogy írjam be a uplay jelszavam, mert ez a fos nem képes elmenteni… maga a játék szerintem rendben volt, bár nekem maradtak kérdéseim. Altairról tudjuk hogy meghalt a kriptában, de arról senki nem beszélt hogy ezeket az emlékkulcsokat honnan szerezte. Ezio lerakta a fegyvert gondolom ezzel hátrahagyva a rendet, de arról megint semmit se tudni hogy akkor most Sodiaval mi van, valamint az anyjával és a húgával. Vagy lehet hogy én misseltem el valamit, az AC highok nyugodtan mondják mert érdekel. Az hogy meg Desmondal mi lesz, gondolom a 3-ból kiderül.
0
0
0
0
💬 3
sean avatar
@Ayistion: Van lezárás egy animációs kisfilm formájában AC Embers néven. Ezio 'nyugdíjas' napjaiba kapunk egy rövid betekintést.
De javaslom a könyvsorozatot elolvasni (Titkos keresztes háború, Reneszánsz, Testvériség, Jelenések) ezek az Altair-Ezio szálat mesélik el töviről hegyire.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@sean: Na a kisfilmet majd megnézem, köszi! Könyvek tervben vannak, amint végeztem minden játékkal neki is állok a könyveknek, a sivatagi esküt majdnem elolvastam, de előtte végigjátszom mégegyszer a játékot, utána pedig az odüsszeiát akarom elolvasni, már az is ott vár a polcon. 😄
0
0
0
0
Liptik avatar
@sean: Nekem meg van a Reneszánsz.
0
0
0
0
Liptik avatar
Nekem egyszer nagyon bebugzodott, olyan bugom volt, hogy a Rev-be szólt a BH-os zenéi, vagy nem volt zene, jó az tört volt meg a BH is rajta volt, lehet azért bugzodott be? Most már eredeti AC-im vannak, kivéve az 1, a Rogue, a III Remaster és a Liberation Remaster. És eddig semmi bug, jó egyszer találkoztam egy megölhetetlen ellenfélel, meg beragadó ellenfélel, meg mondjuk a III-ba az FPS romlás Bostonba.
0
0
0
0
nagyattila94 avatar
Ez talán a legbugosabb AC sajnos én meguntam a bugokat a 5.szekvenciánál iszonyat f*s az irányítás is, a harc rendszer katasztrófa Ezio sokszor a levegőt csapkodja,de ami még ennél is szarabb sokszor elő sem veszi a fegyvert harc közben 😃 Respect annak aki ki vitte ezt a bughalmazt 😃
0
0
0
0
💬 5
kmetovics avatar
@nagyattila94: Akkor te valami nagyon buggos verziót szedhettél le(már ha tört), mert nálam nem volt ennyi minden, pedig már kijátszottam párszor törtben is és eredetiben is.
0
0
0
0
nagyattila94 avatar
@kmetovics: Eredeti a játék nem vágom mitől ennyire bugos.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@nagyattila94: Hát ha eredeti, akkor énsem tudom, h mi lehet vele. Sorry 😕
0
0
0
0
sean avatar
@nagyattila94: Többször is végigvittem az eredetit, tény hogy vannak idegesítő bugok de messze nem játszhatatlan. Az irányítást meg kell szokni, egér/billel simán boldogulok. A harc pedig rém egyszerű, csak az egérgombot kell nyomkodni a megfelelő időben 😃
0
0
0
0
nagyattila94 avatar
@sean: Nálam nem adja 😃
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok valaki nézen már rá laptopom ra hogy elindul e elöre is köszönöm
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@Palanova: Köszönöm szépen fönök 😀
0
0
0
0
sean avatar
Az Ezio-s részek közül a legbugosabb, rengeteg hibába szaladtam bele, itt káromkodtam a legtöbbet a hülye ugrabugra miatt mikor Ezio a torony tetejéről nem a szénakazalba ugrik hanem szétkenődik a háztetőn (az ejtőernyők száma minden betöltésnél nullázódott nálam). Sajna hirtelen lett vége a sztorinak.
Spoiler!
Semmi lezárást nem kapunk hogy mi lesz Ezio-val és Sophia-val miután elhagyják Masyaf-ot, csak egy kisvideó van a youtube-on Ezio utolsó napjairól. Pedig lehetett volna egy normális, méltó lezárást készíteni. Ez a rész inkább Altair sztorijának a vége.
0
0
0
0
💬 3
Liptik avatar
@sean: Hát nekem meg bele volt ragadva az egyik enemy a falba 😆 és csak a kardja állt ki.
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
@sean: én egyszer belebugoltam egy oszlopba, mikor az oszlopfőn próbáltam végigmászni, és nem tudtam kijönni😆
0
0
0
0
sean avatar
@H-ECTOR: Tető alá beszorulás, az orrom előtt köddé váló enemy-k stb rendszeres volt, meg falmászásnál ott is felmászott ahol kapaszkodó se volt, máskor meg létrán se volt hajlandó felmászni 😃 (nem is nagyon mászkáltam a tetőkön ha nem volt muszáj). Meg mikor Ezio nyakon szúr 2 civilt közvetlenül a célpont mellett 😃
0
0
0
0
no avatar
Jól múködik,Személyes kedvenc! 😃
0
0
0
0
ezio100 avatar
Sziasztok hogy indulna egy dual core e5800 3.20GHZ s proci val egy ati hd 5450 es 512 mb os vga meg 2 gb ramal mennyi esélyt látok ennek?
0
0
0
0
Wihay avatar
Egészen élvezhető játék, csak mi a baj?
Spoiler!
Ugye az alap koncepció Altair könyvtára, mért nem lehetett volna elhúzni akár 20 órára is?!
0
0
0
0
nagyattila94 avatar
Valaki mondja már meg miért van 28-30 fps-em (sokszor) 25 %-os Videó kártya kihasználtságnál? a proci is 75-80 %-on pörög max. Igaz nem mai gépem van de simán az ajánlott felett van 144x900, magas grafikán, Black Flag jobban futott 😃
0
0
0
0
KalmarErik avatar
Ez meg hogy van az AC Revelations-nél? Proview 900P monitor nevéből adódóan 900p felbontással közepesnél nagyobb grafikán simán hozza a 45-46 FPS-t, letörlöm és újratelepítem, aztán gyenge grafikán akadt 20 FPS-sel.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
H-ECTOR avatar
nálam ugyanez a Black Flagnél volt, ott az segített ha az msaa-t kikapcsoltam, bár gondolom, ha minimumra levetted a grafikát, akkor azt is megpróbáltad
0
0
0
0
no avatar
Nekem vibrál a játék úgy mintha 2 kameranézet lenne és gyorsan váltogatná, mindegyik irányba szarul megy a karakter. Win 10, a követelmények meg vannak és megvetem. Mit kellene csinálnom hogy jó legyen?
0
0
0
0
💬 1
Ezredes avatar
@Balint1998: Töröld ki a játék mappájából a systemdetection.dllt és jó lesz.
0
0
0
0
DDarkness avatar
Uncsimnak miért akad i3-3220 on meg r9 270 en? Már a menüben is nagyon szaggat neki.
0
0
0
0
Papa Vergil avatar
megvan az ajánlott gépigény de mégis szaggat
0
0
0
0
Petrobaci12 avatar
Köszönöm a gyors választ 😃
0
0
0
0
csuz-li avatar
Petrobaci12: mert a videofelvevő programok eleve elég nagy CPU terheléssel járnak, ráadásul a metódus, amit használnak, az Intelnél jobban működik. Másrészt ez a játék régebbi dx-et használ, ami eleve nem kedvez az fx-nek, mivel az első szálat használja, ami egy fx-nél lebegőpontos számítások esetén nem teljes értékű.
0
0
0
0
Petrobaci12 avatar
Nekem egy gondom van vele :
Az AMD FX-8320-on kb 60-70% ot használ a prociból. A videokártyám egy GTX 960 ,es ezenkivül van 8 GB Ramom is ,tehát birnia kellene, de amikor videózok ,vagy hasonlok nagyon lemegy az fps. Nem tudtok valami megoldást erre ?
0
0
0
0
sean avatar
Nekem sincs probléma sem a grafikával, sem a futtatással, igaz nekem eredetibe van meg.
0
0
0
0
no avatar
Heló! Win10-en elfutna? mert a proci és a videokártyám az bírná de nem tudom hogy win10-en menneke a win7,win8-as játékok.
0
0
0
0
Zelko315 avatar
ditpet: Tudom, hogy nem mai dologra válaszolok, de emellett nem mehetek el szó nélkül... Nekem megvan a játék már vagy két éve, és egyszer sem fordultak elő velem ilyen problémák. Teljesen kifogástalanul működött, egyszer nem fagyott be, és bugolt be olyan módon, amiket leírsz. Pedig többször is beleöltem vagy húsz-harminc órát, attól függően, mennyi idő alatt lett meg minden. Tehát azt mondani, hogy a többi csak idegrohamhoz jó... hát, ha esetleg nem eredeti a játékod, akkor számolni kell az ilyenekkel. 😃

Persze gépigényfüggő is lehet a dolog, de mivel géped nincs megadva, így nem tudhatom. De még a korábbi kártyámmal (Sapphire HD 6570), azzal sem volt probléma, pedig nincs egy erőművem amúgy sem. 😃
0
0
0
0
no avatar
Tényleg olyan rossz a grafika?
0
0
0
0
ditpet avatar
Pár napja újrakezdtem a játékot. Iszonyatosan baltával faragott az egész. Csoda, hogy nem szúr meg egy szálka, amikor játszok vele 😃 Az ugrálás tragikus, a küldetések előre felépített menete laza, sokszor beakad. Vannak random fagyások. Egy bombám "beakadt". Nem tudok újat készíteni, az inventoryból eltűnt, Piri reis küldetése pedig nem enged dobni bombát, amikor beköt a képernyő mint a beton. Tehát a történetért érdemes játszani, többi csak idegrohamhoz jó.
0
0
0
0
david960227 avatar
Köszi a segítséget, ma sikerült megoldani a problémát. Egy másik változatot letöltöttem és azt végre elindította !😀
0
0
0
0
no avatar
david960227:lépj bele és kapcsold le a géped a netröl és akkor eltünik az ablak és elindul nekem is ez volt 😃
0
0
0
0
david960227 avatar
Üdv! A játékot nem rég töltöttem le és egy olyan problémám van hogy crackelem ezt követően elindítom. Megjelenik a checking update majd egy launcher szerű ablak ami tölt.. pár másodperc múlva eltűnik de a játék felület nem jön be. Valakinek volt hasonló problémája win 8.1 el , skidrow-os verzióval?
0
0
0
0
no avatar
EVGA GeForce GT 610 2GB GDDR3 64bit PCI-E (02G-P3-2619-KR)
0
0
0
0
zelcsi avatar
kevon34: az meg milyen? 😲 😃
0
0
0
0
no avatar
elfutna a gépemen?
adatai: Intel(R) Core(TM) i5-3570 CPU @ 3.40GHz 3.40GHz
RAM:8,00GB
rendszer:64 bites operációs rendszer x64-alapú processzor
OP rendszer: windows 10 pro
merevlemez: winchester
monitor:1280x1080 előre is köszi a választ
0
0
0
0
Schwin94 avatar
Nem értem miért törlödnek a hozzászólásaim, de mindegy, tovább jutottam.
Letöröltem a játékot felraktam ujra, fel crackeltem és patchnél akadtam el.
1.02ig minden rendben de ahogy telepíteném az 1.03 mat a következőt írja:
" Error while patching file ACRMP.exe. Incorrect source file. Majd le OKézom.
" An error occured during updating ACRMP. exe Le OKézom és nem történik semmi, azaz a 1.03mat nem telepíti fel.
Autopatch Systemmel is probálkoztam és külön letöltöttem hozzá a patheket mindkettőnél ugyan ez a gond. Ötlet?
Ja és nekem nem kell a multy része nem is értem miért azt írja hogy hibás mikor nekem csak az SP kell, bárhol indítanám nem indul el.
0
0
0
0
no avatar
A Magyarosítás csak úgy lesz jó a felrakod előtte az 1.01 az 1.02 és az 1.03 javítócsomagot! természetesen ilyen sorrendben. 😀
0
0
0
0
no avatar
sikerült megoldani viszont magyarosítást tudna valaki segiteni, hogy kell felrakni hozzá? mert két fájlt nem tud lecserélni :S bocs ha ilyen problémával nem ide kellene írkálni
0
0
0
0
no avatar
üdv! olyan problémám lenne a játékkal, hogy valamiért nem indul el.. hol configuration errort ír, vagy launcher hibát (attol függ hogy inditanám (single p., vagy az indítójával, vagy multi p.) tömörített verziórol van szó :/ szerintetek hiba? brotherhood szépen ment
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Az Élsimítás, avagy Anti-alliasing plusz erőforrást használ fel arra hogy a tárgyak szélei ne legyenek recések, avagy minél simább legyen. Ezért lassul be. Hogyha gyenge a géped akkor nem érdemes maxra állítani mert ez lesz belőle.
0
0
0
0
CoolerSama avatar
Az miért van ha bekapcsolom az élsimítást a játék belassul,ugyanúgy a Brotherhood?
0
0
0
0
no avatar
terepmintaHun van videó kártyám még hozzá egy:MSI nvidia GEFORCE 210
0
0
0
0
Blaise1999 avatar
Hát ehhez nem kell igazából egy gigászi videokari, szóval valószínűleg elmenne, ha van egy fél gigás kártyád. Nem tudom, hogy egy 256-os mit kezd vele, lehet az is viszi.
0
0
0
0
no avatar
elfutna a gépemen?Adatai:
Processzor:Intel(R) Core(TM)2 Dou CPU E7300 @ 2.66GHz
Memória:3GB
OP rendszer:Windows 10 32-bites
Merevlemez: Winchester
monitor:1280x1080
billentyűzet: Genius
egér:Trust GTX 25
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Assassin's Creed -> Assassin's Creed II -> Brotherhood -> Revelations -> Assassin's Creed 3 ->Assassin's Creed IV Black Flag -> Assassin's Creed Unity -> Assassin's Creed Rouge (bár az utolsó kettőt simán fölcserélheted nem lesz baj belőle). A DLC-ket ésegyéb Stand alone játékokat nem írtam bele!
0
0
0
0
Blaise1999 avatar
A Brotherhood előtt a II. rész volt, és az az első Ezio-s rész. A legelső AC pedig az Assassin's Creed. Az nem kapcsolódik az Ezio-s részekhez.
0
0
0
0
no avatar
Hát igen, de én először azt hittem, hogy az első rész az amelyik a Brotherhood előtt volt és az nem tetszett szóval azt le is töröltem gyorsan, szóval úgy voltam vele, hogy az nélkül is meg leszek. 😃
0
0
0
0
Blaise1999 avatar
Hát igen, sorrendben kellett volna játszani, hogy mindent érts.😃
0
0
0
0
no avatar
Oké, köszi. Akkor majd a 2-est is megnézem, mert én a Brotherhood-ot már kijátszottam 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció