Xbox Game Pass ellen indítana új előfizetői szolgáltatást a Sony

Szerző: xoki | 2021. December 06. | hír | 4 hozzászólás

A Sony PlayStation divíziója egy új előfizetői szolgáltatást tervez, hogy felvegyék a versenyt a Microsoft rendkívül népszerű Xbox Game Pass szolgáltatásával. Az információt az a Jason Schreier közölte velünk, aki a Sony terveit ismerő névtelen egyénektől, illetve néhány dokumentumból nyerte ki a tudnivalókat.

A Spartacus kódnéven futó szolgáltatás lehetővé teszi majd a felhasználóknak, hogy havi díjért cserébe hozzáférhessenek egy előre meghatározott játékkatalógushoz, amelybe modern és klasszikus címek is bekerülnek majd. Az ajánlat valószínűleg PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolon lesz elérhető.

A szolgáltatás 2022 tavaszán élesedhet, amikor várhatóan a Sony jelenlegi előfizetői lehetőségei (PlayStation Plus és PlayStation Now) is egybeolvadnak. Jelenleg a PlayStation Plus szinte minden online multiplayer játéknál elengedhetetlen, míg a PlayStatation Now lehetővé teszi a régebbi címek streamelését vagy letöltését. A Bloomberg által áttanulmányozott dokumentumok alapján a Sony a PlayStation Plus márkajelzés megtartása mellett áll, ellenben szép lassan megválik majd a PlayStation Now-tól.

Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
visor261 avatar
WOW kettőt egy áráért, jó lehet ez az xbox game pass ha már a sony is másolja. Bár vicces lenne ha megint emelnének az árán, mondjuk hogy majdnem annyiba kerüljön mint a kettő eggyütt. :D
0
0
0
0
Rocky12 avatar
Szóval aki eddig PC-n használta a Playstation Now-t annak nem lesz elérhető? Nagy kár lenne mert jó néhány PS exklúzív kijátszható rajta, ha van hozzá jó nete az embernek.
0
0
0
0
💬 2
TRACERHD avatar
@Rocky12: MO-n már elérhető vagy mi? VPN-nel mondjuk megoldható.
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@TRACERHD: Hivatalosan nem, de nekem eddig mindig működött. Mivel nincsenek messze a szerverek jó internettel kvázi tökéletesen fut :D
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció