X019: felfedték az Age of Empires 4 játékmenetét

Szerző: xoki | 2019. November 15. | hír | 11 hozzászólás

Az ígéretekhez tartva magát, a Microsoft végre felfedte az Age of Empires 4 játékmenetét az X019 első napján, illetve két játszható civilizációt is beharangoztak.

Az Age of Empires 4 a középkorban játszódik majd, vagyis ugyanakkor, mint a széria egyik legkedveltebb része, az Age of Empires 2, amelynek felújított változata nemrég jelent meg, ha esetleg egy kis nosztalgiára vágynátok.

A játék kreatív igazgatója, Adam Isgreen állítása szerint mindez nem jelenti azt, hogy a két játék teljesen megegyezik majd. Mint kiderült, az Age of Empires 4 az Age of Empires 2 történései előtt kezdődik, és később is ér véget, mint az utóbbi.

Az Age of Empires 4 bejelentésére még 2017-ben került sor, de sajnos a fenti trailer még mindig nem fedte fel a megjelenési dátumot.

Age of Empires IV
Age of Empires IV
Age of Empires IV
Megjelenés: 2021. October 28. (PC)
Műfaj: Stratégia, RTS
Fejlesztő: Relic Entertainment, World's Edge
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MaximumGame avatar
Legjobban várt game mostantól 😀
0
0
0
0
carl18x avatar
Age of empires 2 volt a kedvencem, ez annak az elégé feltunningolt kiadása. Tetszik nagyon, kiváncsi vagyok hogy a fejlődésrt,korszak válltást mennyire lehet majd benne kivitelezni.
Cossack 3 hatalmas seregeket lehetet létrehozni, ilyen téren nagyon ott volt a játék a szeren.
Reméljük jól sikerül, és lesz optimalizálva is.
0
0
0
0
no avatar
Így videó alapján, kifejezetten jól mutat, már várom 😀
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Kicsit azért reménykedtem, hogy haladni fognak a korral (szószerint). Ha a III. a 17-18. század volt, reméltem hogy a IV. a "Birodalmak korába" (19. sz. második fele - I. VH) fog repíteni minket. De nem néz ki rosszul, meg várom, csak ez inkább érződik az AoE 2 újragondolásának.
0
0
0
0
💬 6
odinx avatar
@FrostnovaZ: Hát ha lehet váltogatni a korokat, mint a 2-ben, akkor talán lesz benne modernebb kor is, de amit írsz arról inkább az Empire Earth nanokor jót eszembe, nem volt rossz az sem, de én inkább a zene miatt játszottam vele. Nem tudott annyira lekötni, mint az Age of Empires 2. Nekem jobban bejön ez a korszak, de persze mindenkinek más az ízlése.😀
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
@odinx: Bevallom én inkább EE fan voltam/vagyok 😃 De az AoE-kkal is toltam rendesen, és nekem az jelentette a kettő közötti különbséget, hogy az AoE mindig egy adott korszakra fókuszált, és azon belül lehetett fejlődni. De mondom, kíváncsi vagyok erre is, azt azért nem mondanám, hogy ultimate csalódtam volna 😃
0
0
0
0
odinx avatar
@FrostnovaZ: Szerintem a Cossacks egységszámát kellene átrakni az Age of Empires-be +II. világháborús korig megcsinálni és akkor mindenki ki tudná választani (őskortól - II. világháborús -ig) melyik korszakban akar játszani.😀
0
0
0
0
Gerhard avatar
@FrostnovaZ:
csak ez inkább érződik az AoE 2 újragondolásának.


Pontosan nekem is ugyanez volt a fejemben, mikor a videót néztem. De ne legyen igazunk.

Remélem a magyarok benne lesznek 😃.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
@Gerhard: Ja bár, inkább vágyom egy RTS-re mintsem egy 19. században játszódó RTS-re... úgyhogy várom!
0
0
0
0
xCube avatar
@FrostnovaZ: Én örülök, hogy visszatértek a régi vonalra. Szerintem az AoE -nek ez a korszak áll igazán jól. AoE vonalon nem is nagyon tudnám elképzelni az I. VH beásott lövészárok harcát. Ami nem azt jelenti, hogy nem örülnék egy ilyen címnek, de nem ilyen formában.
0
0
0
0
MrPAYER avatar
Nekem nagyon adja, általános suliba szanaszéjjel toltuk a III-at, 15 év telt el és még mindig a kedvenc stratégám... Igaz rövidke volt a videó, de engem meggyőzött, kíváncsian várom a további fejleményeket. 😆 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció