World of Warships: jönnek a tengeralattjárók

Szerző: xoki | 2019. August 16. | hír | 5 hozzászólás

A World of Warships fejlesztőstúdiója és kiadója, a Wargaming bejelentette, hogy népszerű MMO-jukban hamarosan elérhetővé válnak a tengeralattjárók is.

A fejlesztői blogból megtudtuk, hogy a tengeralattjárókat néhány héten belül már tesztelhetjük is. A World of Warships Supertest program hamarosan elrajtol majd, amelynek keretein belül a játékosok letesztelhetik az új hajókat, és megoszthatják véleményüket a fejlesztőkkel. A játékosok a 2015-ös, illetve a 2018-as „Terror of the Deep” esemény óta várnak már ezekre a hajókra, de most már biztosan bekerülnek a játékba.

Kezdetben négy tengeralattjáró közül választhatunk majd, amelyekről részletesebb információt a hamarosan induló Gamescomon fogunk kapni.

World of Warships
World of Warships
World of Warships
Megjelenés: 2015. September 17. (PC)
Műfaj: Akció, Stratégia, MMO
Fejlesztő: Wargaming
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Meglátjuk mit tud majd. Ha csak fele annyira lesz jó, mint a Terror of the Deep című scenario, már jó lesz.


Persze eddig mereven tiltakoztak a tengeralattjárók bevezetése ellen, mondván unalmas lesz, nincs helyük a játékban, stb...érdekes módon a Steel Ocean-ban remekül megvolt a kő-papír-olló elv és benne a repülőgéphordozók-csatahajók-cirkálók (könnyű és nehéz külön ágakon)-rombolók-tengeralattjárók.

A fenti mikor kijött amolyan proof of conceptnek készült és úgy néz ki siker lett. Pláne hogy az eventes 5 db tengeralattjárót valódi 2vh-s-okról mintázták nem volt nehéz elképzelni hogy elkészültek azok eredeti modellje is.

Más krédés hogy most a YT-erek elkezdtek sipákolni hogy jaj szegény rombolóknak így is annyi melójuk van, hogy még a felszín alatti hadviselést is megkapják, már nagyon túl lesznek terhelve. Nem mintha most nem World of Destroyers lenne, mert a kő-papír-olló elv sehol nincs jelen a WoWs-ban, most kb a DD erősebb bárkinél...
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
Das Boot
https://youtu.be/YVxXbTk-zsQ
0
0
0
0
Apor avatar
Akkor bizony, elkezdek vele játszani.
0
0
0
0
💬 2
Scorn Face avatar
@Apor: Das ist THOMSEN!!!
0
0
0
0
Apor avatar
@Scorn Face: 😃 😆 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció