Menu

Watch Dogs: Legion - hamarosan érkezik a multiplayer

Szerző: Pafry, 2021. február 23., hír

A Watch Dogs aktuális része, a tavaly október végén megjelenő Legion felkavarta a Ubisoft hacker-open world sorozatának állóvizét szokatlan koncepciójával és társadalmi problémákat feszegető történetével. Kétségkívül a széria eddigi talán legjobb részéről beszélhetünk, idáig azonban csak a single-player kampány volt elérhető.

A multiplayer, és ezzel együtt a co-op lehetősége március 9-én érkezik szélesebb körben, egyelőre még csak néhányan próbálhatták ki teszt jelleggel, de az ő visszajelzéseik alapvetően pozitívnak bizonyultak. Eredetileg a játék megjelenésével egy időpontban szerették volna kiadni a multiplayert, ám az utolsó pillanatok egyikében úgy döntöttek, inkább még csiszolnak rajta egy keveset, hogy biztosan ne legyenek vele nagyobb gondok.

Érkezik egy rakás co-op küldetés, melyeknek maximum négyfős csapatokkal vághatunk neki. Valamint a játék kap egy kompetitív PvP módot is Spiderbot Arena néven, melyben egyszerre négyen ereszthetjük egymásnak deathmatch-szerűen a robotpók kütyünket, hogy azokkal harcolhassunk egymás ellen.

A season pass tulajdonosok a frissítéssel együtt további két single-player küldetést is kapnak, melyek a „Guardian Protocol”, valamint a „Not In Our Name”. Továbbá hozzáférést kapnak számos ikonikus játszható karakterhez, mint például Wrenchhez a második részből, valamint Aiden Pearce-hez, aki az első rész főszereplője. Ezek a karakterek egy későbbi, egyelőre leleplezetlen dátumon válnak majd elérhetővé.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 1
Fatotem avatar
11 napja | 2021. 02. 23. 13:32:37
#
Nem nagyon népszerű a játék mostanság


Lite versions:
Szamitobbgep balSzamitobbgep jobb