Menu
Warcraft 3: Reforged - az előrendelők már játszhatnak a bétával
Szerző: xoki, 2019. október 30., hír

Elrajtolt a Warcraft 3: Reforged - azaz a klasszikus játék felújított változatának - többjátékos bétája, amely során 1v1 és 2v2 meccsekben vehetünk részt. Egyelőre nem sok tartalom érhető el, de az elkövetkező hetek/hónapok során folyamatosan bővíteni fogják.

A béta rajtját a Blizzard egy blogbejegyzésben jelentette be, ahol leírták azt is, mire számíthatnak azok, akik hozzáférést kaptak. A bétához először a Spoils of War verzió előrendelői kaptak hozzáférést, de hamarosan minden előrendelő számára elérhető lesz. Hullámokban engedik be a játékosokat, így ha számotokra még nem érhető el, akkor kénytelenek lesztek türelmesen várni. A megfogalmazásból ítélve úgy tűnik, később egy nyílt bétára is sor kerül majd.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 4
Twist avatar
7 hónapja | 2019. 10. 31. 20:42:10
#
Mindenki nyugodjon le, úgyis epic exkluzív lesz amennyire a blizzard mostanában kína seggében van.
planktone avatar
7 hónapja | 2019. 10. 31. 16:45:22
#
Érdemes lett volna legalább "futtatható" állapotban kidobni a betat....
Ha el is indul egy játék, és itt erősen a "HA" van a hangsúly, akkor is jó esélyel ki crashel, ha az árnyékok be vannak kapcsolva.
Illetve, ha mindent low-ra veszek, akkor nem crashel ki, cserébe szétmicrolaggolja az agyát....
Nem lehet úgy odébb húzni a képernyőt, hogy ne akadjon be 2-3x.
Ja, és ez nem egyedi eset, és még nem is cpu vga típus függő, szét sírják a forumot a 2080ti és i9-es tulajok is.
Értem én hogy beta, de míg ennyire nyilvánvaló hiányosságai vannak a programnak, addig betara is teljesen felesleges volt kidobni.....
Egy beta fázisú programon nem azt kell tesztelni, hogy egyáltalán elindul-é....
Ezie avatar
7 hónapja | 2019. 10. 31. 14:53:20
#
Engem az zavar, hogy a Blizzard húzza le a játékosokról arcátlanul a lóvét és közben új dolgokat meg nem adnak ki, vagy legalább ,ha már 2019-ben kiadnak egy Warcraft 3 remastered edition akkor legalább legyen már méltó a grafikája a 2019-es játékokhoz, de grafikai szinten megragadt valahol 2010 környékén, de úgy az összes játékuk és ez engem nagyon elszomorít amennyire szerettem őket, annyira megutáltam és már csak azért sem érdeklődöm egyik játékuk után sem és azt se mondhatják, hogy nem lehet megcsinálni, mert rengeteg kiadó igen jó remastered editionokat adott ki. Remélem legalább valami új dolog lesz benne és már előre félek, hogy mekkora lehúzás lesz a D4 a szép grafikáról, meg már lemondtam. :D
JamesCrossfire avatar
7 hónapja | 2019. 10. 31. 13:40:23
#
Ennek nem most ősszel kellett volna megjelennie? Béta az anyátok pic*ájába Blizzard.
Törölt hozzászólás


Lite versions: