VR-ra szánt Half-Life 2 folytatáson dolgozhat a Valve

Szerző: xoki | 2018. November 12. | hír | 22 hozzászólás

A Nintendónál a hardver és az arra szánt játékok egyszerre készülnek, és ez felkeltette Gabe Newell érdeklődését is. A Valve főnöke már régóta szeretne hasonlót alkotni, ezért valószínűleg nem számít akkora meglepetésnek, hogy a cég jelenleg saját VR címein dolgozik, amelyek majd teljesen kihasználják a hamarosan megjelenő új hardverekben rejlő lehetőségeket.

A hétvége folyamán további információk bukkantak fel ezzel kapcsolatban, amelyek alapján lehetséges, hogy több éves várakozás után végre visszatér a Half-Life. Már tudjuk, hogy a Valve 3 VR-játékon dolgozik, amelyből kettő a Source 2 motort használja majd, a harmadik pedig valószínűleg a Unityt. A Valve saját VR headsetje még mindig fejlesztés alatt áll, és a Valve News Network információi alapján ha elkészül a headset, akkor egy játékkal fogják majd árulni, amely állítólag a Half-Life 2 eseményei után játszódó Half-Life VR lesz.

Már korábban több jel utalt a „HLVR” projektre, amely nagy valószínűséggel az említett Half-Life VR lesz majd, de ugyebár amíg nem kapunk hivatalos megerősítést, addig csak pletykaként kezelhetjük ezeket az információkat. A Valve News Network nem a hamis információk tömkelegéről híres, így reméljük, ismét igazuk lesz.

Half-Life 2
Half-Life 2
Half-Life 2
Megjelenés: 2004. November 16. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Valve
Hozzászólások: 21
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sean avatar
Lehet már azért offolták a HL3-at mert annyira várja mindenki, hogy nem tudnák kielégíteni az igényeket. Több mint tíz év várakozás után nehéz lenne olyat alkotni, amit nem ócsárolnak rommá a megjelenés napján a rajongók. Ha valaha el is készítik, akkor nagyot kell ütnie.
0
0
0
0
💬 2
WeKing avatar
@sean: Bár kicsit más kategória de a DOOM-ot szépen feltámasztották, akkor ezt is fellehetne úgy, hogy ne legyen bukó 😀
0
0
0
0
sean avatar
@WeKing: Reméljük a legjobbakat, bár manapság divat mindent lehúzni.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Gondolom csak valami spin off lesz.
0
0
0
0
vyne avatar
Haladunk szepen elore.. 😜
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Még jó hogy én még nem játszottam Half Life játékkal és ezért nincs bajom hogy nincs harmadik rész.
0
0
0
0
💬 5
xCube avatar
@TRACERHD: Ha szereted az FPS játékokat, akkor pótold be, nagyon nagy élmény mindegyik rész.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@xCube: Hallottam, biztos ki fogom próbálni!
0
0
0
0
no avatar
@TRACERHD: Half Life 1-el nem lősz mellé. Szép kerek történet, pláne a két kiegészítővel. A maga idejében nagyon jó kis fps volt ahol néha gondolkozni is kellett, nem csak hentelni. A kiegészítők meg ismét csak rátesznek egy lapáttal, noha nem annyira hosszúak, mint az alap, bőven érdekesek.

De van a Half Life 1-ből speedrun videó is ha nem akarod végignyomni. Az csak 1 órás, igaz nagy pályarészeket ugrik át benne a versenyző, de hát ez a speedrun lényege.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@TRACERHD: Pedig jó volt összes része. Volt benne valami egyediség.Persze nem mindenkinek jött be, de a sok elismerés meg díj amit bezsebelt a játék magáért beszél.
0
0
0
0
susguy avatar
Képesek voltak csak azért kifejleszteni egy saját VR headsetet hogy ki tudjanak adni egy új Half-Life részt aminek nincs hármas szám a nevében (se nem HL3, se nem HL2:EP3) 😆
A VNN valóban nem a hamis információiról híres, hanem arról hogy nagy előszeretettel szeret spekulálgatni. Mentségére, minden alkalommal meg is említi hogy "SPECULATION", sok évnyi tapasztalat után van logikája az ötleteinek, és valóban mindig hozzá is dobja a hozzátartozó információkat és azok forrásait (amiknek utólag is utána jár) ami a legtöbbször vagy egy VALVe dolgozótól származik, vagy egy VALVe project fájljai közül lett kihalászva.
Erről a témáról sem ma kezdett el videókat készíteni, akit ne adj isten érdekel nyugodtan kövesse vagy nézzen vissza egy-két témához tartozó videót tőle.

A cikk írójának pedig:
"Half-Life VR is a prequel to Half-life 2."
[LINK]
[LINK]
"[...]állítólag a Half-Life 2 eseményei előtt fog játszódnig[...]
Nem utána.
0
0
0
0
ors11 avatar
Mobilra Diablo, majd ez? 😆 szadista lett itt mindenki, hogy így vágynak a tökönrugásra? 😆
0
0
0
0
💬 3
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@ors11: Hú, ez a komment eléggé betalált szerintem! 😂 😆
0
0
0
0
ors11 avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: De most b*szki! 😃 Mindenki évek óta vár, hogy ezek megtanuljanak 3ig számolni, majd kijön egy ilyen hír?
Ez a fehéreknél olyan sértés, mintha a feketéknél le ni**ereznél valakit 😆
0
0
0
0
susguy avatar
@ors11: Persze, ezt is a VALVeconon jelentették be miután felizgatták a rajongókat egy hatalmas Half-Life bejelentéssel.
Ja nem 😆
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Nagyon kell a bika géppel rendelkezőknek, inkább a 3. részt készítenék el, pénzéhes banda...
0
0
0
0
💬 3
szilver avatar
@wgeorge85: Pontosan.És ez sokkal aljasabb dolog mint a szimpla lopás.Tisztán látszik és érződik hogy a ,,még több pénz kicsikarása az emberekből,, folyik a háttérben.Undorító ez a haszonlesés.Aztán ilyenek vannak a warez ellen....meg is érdemelnék hogy becsődöljenek...persze sok elvakult fanatikus ember ezt nem látja..csak vedd a játékot mert az a fer dolog.Igen az a fer dolog,de azt is megkellene nézni hogy kitől vesz az ember.Aki egy cseppet is átlát a szitán az egy fillért sem áldoz ezekre,mert csak röhögnek a markukban hogy ,,ehee megy az üzlet,bevált a terv tejelnek az emberek...,,Asszem túlzásba vittem ezt az irományomat de vállalom,sajnos így működik nagyon sok esetben manapság a dolog.
0
0
0
0
susguy avatar
@szilver:
Aztán ilyenek vannak a warez ellen....meg is érdemelnék hogy becsődöljenek...persze sok elvakult fanatikus ember ezt nem látja..csak vedd a játékot mert az a fer dolog.

"The easiest way to stop piracy is not by putting anti-piracy technology to work. It's by giving those people a service that's better than what they're receiving from the pirates." - Gabe Newell
[LINK]

Nem tudom mi a halált szívsz, de ők sosem zavartatták magukat a warez témával, sőt.
Persze véletlenül sem te vagy az "elvakult" párt a témában.
0
0
0
0
szilver avatar
@susguy: Általánosságban írtam ezt a részt igazán.Meghát néha elgurul a gyógyszer is nem tagadom. 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció